DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. július 14. vasárnap

tesztelés

Herta két napig teszteli a McLarent Portimaóban

A McLaren megerősítette, hogy az IndyCar versenyzője, Colton Herta a héten kétnapos Formula-1-es tesztet hajt végre Portimaóban, hogy felkészüljön a 2022-es szezon szabadedzéseire.

részletek

Alonso az Alpine-ról: Wow, ez az autó gyors!

Úgy tűnik, a francia istálló idén sokkal inkább harcban lesz a legjobb helyezésekért, a kétszeres világbajnok legalábbis úgy tapasztalta a tesztelésen, hogy az autó meglepően gyors.

részletek

Ezért nem hisznek már a riválisok a Mercedesnek

Az Ezüst Nyilak a tesztidőszakokban látványosnál látványosabb szenvedéseket mutattak be, majd amikor éles bevetésre került sor, alaposan elpáholták a mezőnyt. Ezért fogadják kétkedéssel mostani szenvedésüket is.

részletek

Berger: Biztos, hogy a Red Bull a legjobb, Marko állandóan mosolyog

A tízszeres futamgyőztes egykori osztrák pilóta számára több, mint gyanús, hogy a Red Bull sokkal erősebb, mint amennyit mutat magából. A főtanácsadó ugyanis sosem szokott mosolyogni, most pedig…

részletek

Schumachernek nagy kihívás Magnussen érkezése

Újonc évében viszonylag könnyedén elbánt Nyikita Mazepinnel, ám az orosz pilóta menesztését követően egy rutinos és erős csapattársat kap maga mellé Mick Schumacher.

részletek

Horner: Az új Mercedes nem szabályos

Lassan kezdődik az évad, ezzel együtt máris kezdődik a puskaporos hangulat a Formula-1-ben a két nagy rivális között. A Red Bull azonban cáfolja, hogy főnökük szabálytalannak titulálta volna a Mercedest.

részletek

Norris: A Mercedes nem is kérdés, hogy altat

A McLaren brit pilótája úgy érzi, a gyári Mercedes istálló a szokásos forgatókönyv szerint rejtegeti valódi erejét a riválisok előtt, ugyanakkor a szezonnyitón megtáltosodik. A Ferrari viszont tényleg erős.

részletek

Red Bull: Ott vagyunk az élen, de a Ferrari és a McLaren is erős

Az energiaitalosok főtanácsadója az első három tesztnap után úgy érzi, remekül állnak az erősorrendben, ott járnak az elsők között, de a Mercedestől, a Ferraritól és a McLarentől is tart.

részletek

Alonso: A Ferrarié most a leggyorsabb autó

A tesztelés tapasztalatai alapján a kétszeres világbajnok spanyol úgy véli, jelenleg a Scuderia van a legjobb helyzetben, őket kell majd utolérnie a riválisoknak. Eljött a Ferrari ideje?

részletek

Gasly és az AlphaTauri lehet az év nagy nyertese

Rendkívül elégedett az eddigi három tesztnappal és a tapasztalatokkal a Red Bull fiókcsapata és vezérpilótája, Pierre Gasly is. A csapatfőnök úgy érzi, remek autót építettek.

részletek

Próbálgatták, de mégsem lett könnyebb az előzés

Az egész átfogó szabályváltoztatás egyik fő célja az volt, hogy a Formula-1-ben újra könnyebben lehessen megelőzni az üldözött pilótát. Egyelőre úgy tűnik, valamivel nagyon mellé lőttek.

részletek

Red Bull: Igazán remekül halad autónk fejlesztése

A világbajnoki címvédő istállója kiválóan kezdte a tesztelést Barcelonában. Rendkívül elégedettek a Red Bullnál abból, amit a fejlesztésekből eddig a pályán látnak. Ismét a bikák lehetnek az élen?

részletek