Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. július 31. szombat

tesztelés

A Honda a végsebességi lista élén, a Mercedes pedig a végén

A bahreini tesztelés során ezt is lemérték, de felettébb gyanús, amennyire a Mercedes lemaradt az egyenesekben. Problémák adódtak a német gyártó erőforrásaival, vagy ilyen látványosan megbújnak?

részletek

Alonso nyíltan kimondta véleményét autójáról

A visszatérő Fernando Alonso nyíltan kimondta, hogy ettől az évtől mit vár. A versenyautó megbízható, de nem valami gyors, ezt előre sejteni lehetett a Renault-motorról kapott hírek után.

részletek

Az adatok szerint a Mercedes megint átver mindenkit

A tesztelés után a német gyártó a Red Bullt nevezi favoritnak, de a szakértők kiszámolták, hogy nem tudott annyit bénázni a Mercedes, hogy ne ők legyenek a hosszú etapokon messze a legjobbak.

részletek

Haas: Pozitív meglepetés Schumacher és Mazepin is

A szakemberek nem sok jót jósoltak a tavalyi év egyik gyengélkedő istállójának az idei évre sem, a Haas ugyanis két újonccal vág neki a szezonnak. Ám eddig Schumacher és Mazepin is jobb, mint gondolták.

részletek

Russell számára úgy tűnik, újabb év szenvedés jön

A tavaly a Mercedesnél történt beugrásánál bizonyított fiatal brit egyelőre nem látja jelét annak, hogy a Williams felzárkózott volna. A tehetséges ifjú titánra az eddig látottak alapján újabb év szenvedés vár.

részletek

Élesben is jól teljesít eddig a Honda-erőforrás

Amiről a hírek szóltak, úgy tűnik, valósággá vált. A japán gyártó és Pierre Gasly is nagyon elégedett a Honda-motorral, amely teljesítményre és megbízhatóságra is egyelőre kiválónak tűnik. Most meglesz?

részletek

Schumacher elkezdte szuperül érezni az autót

Mick Schumacher a balszerencsésen végződő első tesztnap után egy igazán jó másodikat zárt. Az autó tempója és megbízhatósága is biztató, a fiatal német pilóta a nap végére kiválóan érezte magát.

részletek

A Mercedes mindenkit átver, vagy tényleg lassú és megbízhatatlan?

A német gyári istálló vezére a második napi meghibásodás miatt komoly aggodalmát fejezte ki. Toto Wolff szerint az Ezüst Nyilak nem elég gyorsak, a sebességváltó-gondok pedig nem megnyugtatóak.

részletek

Hamilton panaszkodott a tesztnapot követően

Szinte már megszokott az elmúlt években, hogy a tesztelés során a Mercedes világbajnoka tele van panasszal, rosszak a körülmények, keveset lehet tesztelni az autót, a homokvihar pedig nem jött jól.

részletek

Red Bull: Jól kezdtünk, de nem álmodozunk, a Mercedes a favorit

Az energiaitalos istállónál idén valóban azt gondolják, megkaparinthatják a világbajnoki címet, de a csapatfőnök az első tesztnap derekán is jól tudja, hogy a Mercedes szokás szerint csak altat.

részletek

Ezért nem szerződött Rossi a Ferrarihoz

Bár éveken át csábítgatta az olasz istálló a Formula-1-be Valentino Rossit, a Doktor végül nem állt kötélnek és azóta is a MotoGP-ben húzza a gázt. Most azt is felfedte, miért döntött így.

részletek

A Red Bull sem tömi pénzzel fiatal tehetségeit

Ritkán hallott történet egy fiatal Red Bull-felfedezettről, aki a juniorszériában gyorsabb volt Sebastian Vettelnél is, ám különböző okokból képtelen volt továbblépni, végül távozott. Megbánta.

részletek
Olvastad már?