Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. szeptember 20. vasárnap

tesztelés

Jól sikerült Mick Schumachernek az F2-es tesztelés

Múlt pénteken elcsendesedtek a Formula-1-es motorok Barcelonában, a héten azonban az F2-esek teszteltek Bahreinben. Mick Schumacher egészen jól ment, de az igazi meglepetés egy újonc.

részletek

Pokoli sokat gyorsultak az autók a hibridéra kezdete óta

Amikor 2014-ben beköszöntött a hibridkorszak, eleinte jelentős lassulást tapasztalhattunk. Azóta viszont annyit fejlődött a technika és az aerodinamika, hogy immáron súlyos másodpercekben mérhető.

részletek

GPS-adatok: A Ferrari csak harmadik erő, nem is kevés lemaradással

A német sajtó a GPS-adatokra alapozott mérések alapján felállította az erősorrendet a jelenlegi mezőnyben. A Mercedes némi előnyre tett szert a Red Bull-lal szemben, a Ferrari viszont lemaradt.

részletek

Stroll: Olyan gyorsak vagyunk, mint a Ferrari

Nem meglepő módon a Racing Point versenyzői is élvezik, hogy a versenyautó tempója már a Ferrariéval vetekszik. Igaz, a negatív hangok szerint ezt a Mercedes tökéletes másolásának köszönhetik.

részletek

Aggódhatnak a Mercedes motorhibái miatt?

Öt tesztnap, négy erőforrással kapcsolatos meghibásodás a német gyártónál. Csütörtökön Lewis Hamilton autója állt le a pályán. Itt az ideje aggódni a három Mercedes-motort használó csapatnak?

részletek

Leclerc még mindig bízik abban, hogy jó úton járnak, de...

Tavaly a teszteken igencsak villogott a Ferrari, az évadnyitón azonban csúnyán leszerepeltek. Most már Barcelonában is gondokkal küzdenek a vörösök, Charles Leclerc viszont bízik a szép jövőben.

részletek

Hét csapat lassabb, mint tavaly ilyenkor

A teszteken általában nem villogó Mercedes fél másodpercet javult, a Ferrari viszont brutálisan nagyot lassult tavalyhoz képest. A Mercedes-klón Racing Point is biztató, de mennyit ér a teszttempó?

részletek

Pont a Mercedes csapatfőnöke nem hitt egyáltalán az új trükkben

Forradalmi újítással állt elő a gyári Mercedes a kormányművével kapcsolatban. Úgy tűnik, beválik az elképesztő és szabályos fejlesztés, pedig Toto Wolff elsőre rettentő szkeptikus volt.

részletek

Az olasz sajtóban leoltották a Ferrarit

A barcelonai tesztelésen enyhén szólva nem villogott a Scuderia, technikai hiba és hatalmas hátrány a fő riválisok mögött. Az olasz újságíró úgy véli, a Mercedes és a Red Bull elérhetetlen.

részletek

Még Hamilton is elismeri, most tényleg jók

Három nap tesztelés után nem szabad előre eredményt hirdetni, de egyértelmű, hogy a Mercedes idén sem lesz gyenge. Még az általában pesszimista Hamilton is tudja, szuper munkát végeztek.

részletek

A McLaren nem fogja lemásolni a Mercedes rendszerét

A wokingi istálló kiválóan kezdte a téli tesztelési időszakot Barcelonában. A figyelem azonban a Mercedes érdekes, de legális kormányrendszerére irányul, amit a McLaren biztosan nem fog lemásolni.

részletek

Ezúttal a Ferrari rejtegeti valódi erejét

Sebastian Vettel egyértelmű utalást tett arra, hogy a vörös istálló még közel sem mutatta meg, valójában mire is képes. A barcelonai tesztelés eddig egyáltalán nem a Ferrariról szól, a Scuderia titkolózik.

részletek
Olvastad már?