DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 21. kedd

Yamamoto

Ez áll a Red Bull és a Honda megállapodásában

Christian Horner felvázolta a Red Bull és a Honda között kötött motorszállítási megállapodás részleteit a jövőre vonatkozóan. Úgy tűnik, bár változnak a szerepek, az együttműködés marad.

részletek

Honda-főnök: Túl hamar szálltunk ki

A döntés korai volt, de végül a Honda elérte F1-es szerepvállalásával, amit akart: a Red Bull-lal szövetkezve azt a célt tűzték ki, hogy három éven belül bajnokok legyenek, és éppen ez történt.

részletek

Tostnak köszönheti a Red Bull a Hondát

Az AlphaTauri csapatfőnöke győzte meg anno a távozni készülő japán gyártót arról, hogy kössön házasságot a Red Bull-lal. A kezdetekről az ügyvezető igazgató beszélt.

részletek

Honda: Azért volt szoros a bajnokság, mert Hamiltonnak többször is szerencséje volt

A japán gyártó sosem tagadta, hogy a végén mázlival sikerült legyőzni a Brazília óta egyértelműen erősebb autóval rendelkező Lewis Hamiltont. Ám a britnek az évad során többször is kedvezett Fortuna.

részletek

Alonso szép szavakkal búcsúzott a Hondától

A kétszeres világbajnok nem a legsikeresebb időszakban dolgozhatott együtt a japán gyártó embereivel, nem is volt mindig felhőtlen a viszonyuk, de most az elsők között gratulált nekik.

részletek

F1-főnöke szerint vissza fog térni a Honda

Csalódott a japán motorgyártó év végi távozása miatt Masashi Yamamoto, de örül, hogy utolsó idényükben a vb-címért harcolhatnak – és azt sem zárja ki, hogy később újra feltűnnek az F1-ben.

részletek

Még három győzelmet jósol Verstappennek a Honda

A Red Bull motorpartnerének ügyvezető igazgatója három pályát nevezett meg a hátralévő hatból, ahol mindenképp a holland sikerére számít – igaz, a maradék háromból kettő ismeretlen terep.

részletek

A Hondánál sem akart mindenki kiszállni

Erre utalt a japánok motorját használó AlphaTauri csapafőnöke, Franz Tost: a felsővezetés egy része folytatta volna a Formula-1-es szerepvállalást. Az osztrák vezető nem tippeli meg, vajon visszatér-e egyszer a Honda.

részletek

Honda: Kármentés pipa, Verstappen innentől előnyben lesz!

Masashi Yamamoto, a Honda ügyvezetője szerint Verstappen előnybe került Hamiltonnal szemben, miután letudta a motorcseréért járó büntetését Szocsiban, ráadásul a második helyen, a brit mögött végzett.

részletek

Sennához hasonlította Verstappent a Honda-főnök

Masashi Yamamoto szerint a fiatal holland stílusa hasonlít a legendás háromszoros világbajnokéra. A Honda-főnök nem lepődne meg, ha Verstappen megdöntené a brazil monacói győzelmi rekordját.

részletek

Honda: Vegyes érzések a távozás kapcsán

A Red Bull F1-es motorszállítójának ügyvezető igazgatója kettős érzésekkel tekintett előre a 2022-es szezonra, amelyen az energiaitalos csapat márkajelzés nélküli Honda-erőforrásokkal áll majd rajthoz.

részletek

Miért marad Indyben az F1-ből kiszálló Honda?

Két, a Honda által kommunikált célok fényben ellentmondásos hír került napvilágra nemrég a japán gyártó autósporttevékenysége kapcsán. Az F1-es program vezetője most betekintést ad a motivációkba.

részletek