Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. november 17. vasárnap

Yamamoto

Kvjat hiába akarta átverni a japán beugrót

Mindkét állandó Toro Rosso-pilóta dicsérte az első szabadedzésen vezető Naoki Yamamotót, aki vérbeli japánként bocsánatot kért Gaslytől, hogy kiszorította üléséből.

részletek

Horner: Yamamoto most nem felel meg

A Red Bull csapatfőnöke szerint a szabadedzésre beugrott japán GT- és formulaautós pilóta bizonyította képességeit, ám ülés jelenleg nem lenne számára a Toro Rossónál.

részletek

Yamamoto a legnagyobb sztár Suzukában

Hiába szaladgálnak sokszoros világbajnokok a Japán Nagydíj paddockjában, pénteken, Suzukában senki nem volt népszerűbb, mint a Honda által patronált Naoki Yamamoto, aki Pierre Gasly Toro Rossóját kapta meg az első szabadedzésre.

részletek

Japán pilóta ül a Toro Rossóba Suzukában

Az első szabadedzésen a Honda védence, Naoki Yamamoto vezeti Gasly autóját. Hazájának egyik legjobb jelenlegi pilótája F1-est még sosem vezetett, a bevetésre azonban régóta készül.

részletek

A Honda megelőzte, hogy Verstappen olyan legyen, mint Alonso

Idén hatalmasat fejlődött a Red Bull-Honda, Max Verstappen két futamgyőzelmet máris bezsebelt. Nem volt előre látható a siker, a japánok pedig igyekeztek korán bebiztosítani magukat.

részletek

Még kérdés, 2020 után marad-e a Honda

A japán gyáróriás még nem döntött arról, hogy jövő év vége után folytatja-e a versenyzést az F1-ben, de az mindenképp motiváló a cég számára, hogy idén két futamot is sikerült nyernie.

részletek

Értékes leckéket kapott a Honda a McLaren mellett

A Honda F1-es projektjét vezető Masashi Yamamoto szerint pontosan a nehézségekkel teletűzdelt, McLaren mellett töltött évek kellettek ahhoz, hogy ma már ott tartsanak, hogy csak apróságok kellenek ahhoz, hogy utolérjék a többi motorgyártót.

részletek

Honda: Jobb a formánk a Renault-énál

A Honda újabb dobogót szerzett Max Verstappen révén Barcelonában. Yamamoto elmondta, hogy jobb időszakuk van, mint a Renault-nak, de abban nem biztos, hogy előrébb tartanak az erősorrendben.

részletek

A Red Bullon (is) múlik a Honda F1-es jövője

A japán motorgyártó három faktort fog figyelembe venni, amikor a 2020 utáni jövőjéről dönt az F1-ben. Az egyik kritikus tényező az, hogy a Red Bull csapatával képesek lesznek-e nyerni.

részletek

A Honda-főnök könnyezett örömében

Két év alatt hatalmasat változott a világ. 2017-ben a borzalmas erőforrás miatt sírhatott a japán gyártó, Max Verstappen dobogós helye viszont örömkönnyeket csalt a Honda-főnök szemébe.

részletek

A Honda rátesz még egy lapáttal

Bár 2017-ben annak veszélye is felmerült, hogy távozniuk kell a Formula-1-ből, azóta nagyot változott a világ. Az eddigi F1-es technikai igazgató immáron kizárólag a Red Bull-csapatokkal foglalkozik.

részletek

A Honda felkészült a nagy nyomásra

A McLaren oldalán három éven át folyamatos nyomás mellett dolgozott a japán gyártó, nem túl eredményesen. Tavaly újra felépítette magát, de idén ismét a Hondára szegeződik a figyelem.

részletek
Olvastad már?