Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 18. szerda

Yamamoto

Még kérdés, 2020 után marad-e a Honda

A japán gyáróriás még nem döntött arról, hogy jövő év vége után folytatja-e a versenyzést az F1-ben, de az mindenképp motiváló a cég számára, hogy idén két futamot is sikerült nyernie.

részletek

Értékes leckéket kapott a Honda a McLaren mellett

A Honda F1-es projektjét vezető Masashi Yamamoto szerint pontosan a nehézségekkel teletűzdelt, McLaren mellett töltött évek kellettek ahhoz, hogy ma már ott tartsanak, hogy csak apróságok kellenek ahhoz, hogy utolérjék a többi motorgyártót.

részletek

Honda: Jobb a formánk a Renault-énál

A Honda újabb dobogót szerzett Max Verstappen révén Barcelonában. Yamamoto elmondta, hogy jobb időszakuk van, mint a Renault-nak, de abban nem biztos, hogy előrébb tartanak az erősorrendben.

részletek

A Red Bullon (is) múlik a Honda F1-es jövője

A japán motorgyártó három faktort fog figyelembe venni, amikor a 2020 utáni jövőjéről dönt az F1-ben. Az egyik kritikus tényező az, hogy a Red Bull csapatával képesek lesznek-e nyerni.

részletek

A Honda-főnök könnyezett örömében

Két év alatt hatalmasat változott a világ. 2017-ben a borzalmas erőforrás miatt sírhatott a japán gyártó, Max Verstappen dobogós helye viszont örömkönnyeket csalt a Honda-főnök szemébe.

részletek

A Honda rátesz még egy lapáttal

Bár 2017-ben annak veszélye is felmerült, hogy távozniuk kell a Formula-1-ből, azóta nagyot változott a világ. Az eddigi F1-es technikai igazgató immáron kizárólag a Red Bull-csapatokkal foglalkozik.

részletek

A Honda felkészült a nagy nyomásra

A McLaren oldalán három éven át folyamatos nyomás mellett dolgozott a japán gyártó, nem túl eredményesen. Tavaly újra felépítette magát, de idén ismét a Hondára szegeződik a figyelem.

részletek

Honda: Tanultunk az elkövetett hibáinkból

A Red Bull dolgozói – és sok rajongó is - minden bizonnyal abban reménykednek, hogy 2019 lesz az az év, mikor a Honda áttörést ér el, így egy szintre érhetnének a Mercedesszel és a Ferrarival.

részletek

A Honda érzi az erőt, már az élmezőny a célja

Az F1-es motorgyártóra nem jellemző a felelőtlen ígérgetés, most viszont bátor célokat fogalmazott meg a japánok F1-es főnöke: idén utol akarják érni a Mercedest és a Ferrarit.

részletek

A Honda érzi, hogy javulnia kell

Bár a Red Bull vezetői gyakorlatilag hetente fejezik ki rendkívüli optimizmusukat a Honda-motor fejlődése okán, a japán gyártó óvatosan figyelmeztet, még messze nem tartanak ott, ahol szeretnék.

részletek

Ettől lett idén jobb a Honda

Bár a Renault a javulást tényét is vitatja, a tavalyi évhez képest úgy fest, sokat javult a japán gyártó erőforrása. A csapaton belüli kommunikáció lehetett a kulcs, az érezhető bizalom a Red Bulltól.

részletek

Button az F1-ben látná japán csapattársát

Naoki Yamamoto a brit oldalán megnyerte a Super GT-t, valamint behúzta a Super Formula bajnoki címét is, Button pedig úgy véli, ezek alapján a japán megérdemelne egy esélyt a királykategóriában is.

részletek
Olvastad már?