Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 28. vasárnap

Yamamoto

A Honda nagyon segíteni akar a Red Bullnak

Bármit is kér a Red Bull, ők próbálják azt megtenni, 2021 után is segítenek, ahogy tudnak, vagy ahogy kell, sőt, az F1-es projekt vezetője hajlandó beszélni erről a vezetőséggel is.

részletek

A Honda idén rajtbüntetés nélkül akarja lehozni az évet

A japán gyártó három éve még kilenc-tíz erőforrást használt fel autónként, azóta nagyon fordult a világ. A megbízhatóság már olyan jó lett a Hondánál, hogy idén a büntetés elkerülését célozták meg.

részletek

A Honda így akarja világbajnokká tenni Verstappent

A japán gyártó kinevetett sereghajtóból bajnoki esélyessé vált alig másfél év leforgása alatt. Egy komoly hiányosságukon igyekeznek idén a lehető legtöbbet javítani, hogy meglehessen az első hely.

részletek

A Honda a fiatal Sennát látja Verstappenben

Az első szezon együttműködése után máris az egekig magasztalja a Honda vezetője Max Verstappent, akitől azt reméli, hogy még évekig a márka húzóneve lesz az F1-ben. Egy kilométernyi Honda-alkalmazott imádja.

részletek

Benyomná a Red Bullhoz japán pilótáját a Honda

Már nem fiatal, de a sebessége megvan, a szuperlicensze is meg lehet, a Honda pedig nagyon szeretne neki szerepet adni - a Red Bullon és magán a pilótán múlik, hogy mi lesz ebből.

részletek

Nem versenyez tovább Japánban Jenson Button

Miután az F1-ből távozott, a Super GT-ben folytatta pályafutását a 2009-es világbajnok. A Hondát rögtön győzelemre vezette, a hétvégi szezonzáró azonban utolsó versenye lesz a szériában.

részletek

Kvjat hiába akarta átverni a japán beugrót

Mindkét állandó Toro Rosso-pilóta dicsérte az első szabadedzésen vezető Naoki Yamamotót, aki vérbeli japánként bocsánatot kért Gaslytől, hogy kiszorította üléséből.

részletek

Horner: Yamamoto most nem felel meg

A Red Bull csapatfőnöke szerint a szabadedzésre beugrott japán GT- és formulaautós pilóta bizonyította képességeit, ám ülés jelenleg nem lenne számára a Toro Rossónál.

részletek

Yamamoto a legnagyobb sztár Suzukában

Hiába szaladgálnak sokszoros világbajnokok a Japán Nagydíj paddockjában, pénteken, Suzukában senki nem volt népszerűbb, mint a Honda által patronált Naoki Yamamoto, aki Pierre Gasly Toro Rossóját kapta meg az első szabadedzésre.

részletek

Japán pilóta ül a Toro Rossóba Suzukában

Az első szabadedzésen a Honda védence, Naoki Yamamoto vezeti Gasly autóját. Hazájának egyik legjobb jelenlegi pilótája F1-est még sosem vezetett, a bevetésre azonban régóta készül.

részletek

A Honda megelőzte, hogy Verstappen olyan legyen, mint Alonso

Idén hatalmasat fejlődött a Red Bull-Honda, Max Verstappen két futamgyőzelmet máris bezsebelt. Nem volt előre látható a siker, a japánok pedig igyekeztek korán bebiztosítani magukat.

részletek

Még kérdés, 2020 után marad-e a Honda

A japán gyáróriás még nem döntött arról, hogy jövő év vége után folytatja-e a versenyzést az F1-ben, de az mindenképp motiváló a cég számára, hogy idén két futamot is sikerült nyernie.

részletek
Olvastad már?