Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 21. hétfő

Wolff

Wolff: Élvezzük, hogy üldözhetjük a Ferrarit

Ki gondolta volna, hogy a nyári szünet előtt, hogy a pauza után a Mercedes előnye eltűnik, és a Ferrari viszi majd a prímet? Csupán egyvalaki emlegette folyamatosan, hogy a vörösöket nem szabad leírni, az pedig a csillagosok vezére, Toto Wolff volt. Az a szakvezető, aki Szocsiban kijelentette: már élvezik is azt a tényt, hogy egy ideje nem kihívottként, hanem kihívóként kell helytállniuk.

részletek

Wolff: Nem szabad túlgondolni a McLarennel kötött szerződést!

Toto Wolff egyértelműen leszögezte, hogy ha valaki esetleg arra gondolt volna, hogy a Mercedes hosszabb távon majd kiszáll a Formula-1-ből gyári csapatként a wokingiakkal kötött szerződés után: a McLaren nem gyári szerződésben fogja a motorokat kapni.

részletek

Teljesen mást gondol a Ferrari és a Mercedes

Mattia Binotto bevallotta, hogy bennük fel sem merült az, hogy a közepes gumikeveréken rajtoljanak, míg a Mercedes kifejezetten ezt szerette volna elérni.

részletek

Több emberét is kirúgta a Mercedes

Négy alkalmazottját elbocsátotta, hármat pedig fegyelmi eljárás alá vont a cég - nem tolerálják azt, ami történt, sőt, épphogy a csapatuk egyik erősségének tartják a sokszínűséget.

részletek

Wolff: 7-8 tizedes hátrányt lehetetlen behoznunk

A Mercedes csapatfőnöke is a Ferrarik hatalmas, egyenesbeli fölényéről panaszkodik, ugyanakkor mérnöki és versenyzői bravúrnak tartja, hogy Hamilton egy kiváló körrel bekerült az első sorba.

részletek

Wolff: Nem tettünk bele eleget a fejlesztésbe, ezért történik mindez

A Mercedes vezére szerint egyszerűen nem dolgoztak és nem fejlődtek eleget, míg a többiek igen - a Ferrari megértette, hogy hogyan működik az autó, ők pedig nem tudnak pole-t szerezni, csak küszködnek.

részletek

A 100 %-os győzelmi arány ellenére nagy csatára számít Wolff

A Mercedes eddig minden Orosz Nagydíjat behúzott, akárhányszor csak Formula-1-es autó a pályára gördült. Toto Wolffék már alig várják, hogy megszakítsák a Ferrari három futam óta tartó győzelmi szériáját, amire Szocsi a statisztikák alapján a legalkalmasabb helyszínnek kínálkozik.

részletek

Wolff nem hiszi, hogy egyetlen fejlesztés miatt lett jó a Ferrari

A Scuderia zsinórban harmadik futamgyőzelmét aratta a szezonban, Szingapúrban senki nem számított erre. A Mercedes csapatfőnöke kétli, hogy az új fejlesztési csomag önmagában elég lett volna.

részletek

Túl jól sikerült volna Bottas elévágása, ezért kellett a csapatutasítás

Olyannyira sokáig hagyta kint Lewis Hamiltont a Mercedes és olyannyira elhúzták a kerékcseréjét, hogy félő volt, még Valtteri Bottas is megelőzi. A Mercedesnek fixálnia kellett a sorrendet, mert túl jól sikerült Bottas kiállása.

részletek

Wolff most már aggódik a Ferrari tempója miatt

A Mercedes a teljes első félévben dominált, az utóbbi versenyeken azonban feljöttek a riválisok. Teljesen váratlanul a Ferrari is felnőtt a feladathoz, immáron a lassú pályákon is bombaerős.

részletek

Wolff: Mindenhol számolni kell a Ferrarival

Meglepte a Ferrari teljesítménye a Mercedest - a csapatfőnök Toto Wolff szerint az olaszok a szezon kétharmadára felértek arra a szintre, hogy mindenhol jók és mindenhol számolni kell velük.

részletek

Wolff: Azt hittük, a Red Bull lesz az ellenfél

A Mercedes csapatvezetőjét is meglepte a Ferrari Szingapúrban, Toto Wolff nem számított Leclerc-ék tempójára. Az SF90 az egyenesben és kanyarban is gyors, a számok a W10 ellen szólnak.

részletek
Olvastad már?