Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 16. szombat

Wolff

A Ferrari felbosszantotta a Mercedest

Az olaszoknak sikerült kihozniuk a sodrukból a legnagyobb rivális Mercedes mérnökeit 2019-ben, amikor mindenkinél erősebb motorral álltak rajthoz a mezőnyben.

részletek

Wolff: Nem kell olyan pilóta, aki azt hiszi, körülötte forog a világ

A Mercedesnél felkészültek arra az eshetőségre is, ha Lewis Hamilton esetleg úgy döntene, hogy visszavonul. Egyelőre nem született egyezség a felek között a hétszeres világbajnok szerződése ügyében.

részletek

Wolff megint megvédte Bottas teljesítményét

A Mercedes csapatvezetője szerint nem kéne ennyire csapongani a pilóták megítélésénél, hanem az átlagot kell nézni, Valtteri Bottas pedig nagyon magas szinten teljesít. De figyelni kell a versenyők önbizalmára.

részletek

A Mercedes nem aggódik Hamilton szerződése miatt

Az egyik legégetőbb téma Lewis Hamilton és a Mercedes szappanoperája, mely a brit pilóta szerződéshosszabbítását illetően alakult ki. A csapat nem aggódik Hamilton aláírása ügyében.

részletek

Még szorosabbra fűzi kapcsolatát a Williams és a Mercedes

A grove-i istálló bejelentette, hogy 2022-től kezdődően már nemcsak a Mercedes hajtásláncát, hanem annak váltóját és az ahhoz kapcsolódó hidraulikus alkatrészeit is használni fogja az F1-ben.

részletek

Wolff elárulta a Mercedes sikerének titkát

Bár más csapatok gyengeségeit kívülről nem tudja megmondani, Toto Wolff azzal pontosan tisztában van, mitől erős a Mercedes F1-es alakulata. Furcsának tűnhet, de a pesszimizmus is szerepet játszik.

részletek

Nem kérnek az F1 új üzemanyagából

A Mercedes és a Red Bull vezetői, Toto Wolff és Christian Horner nem támogatják az F1 azon törekvését, hogy a széria 2022-re még zöldebb üzemanyagot vezessen be. Más elképzelésük van.

részletek

Wolff: Bárcsak kikérhettem volna Niki véleményét

A Mercedes csapatvezetője elárulta: 2020-ban még jobban hiányzott neki a tavaly elhunyt osztrák legenda – igaz, minden esetben tudta, milyen tanácsot adott volna neki egykori bajtársa.

részletek

Lassabb köridőket fogunk látni 2021-ben?

Bár csak minimális mértékben változik a technikai szabályzat, Toto Wolff Mercedes-főnök szerint a keményebb gumikkal együtt az éppen elég lesz ahhoz, hogy lassabbá váljanak az F1-es autók.

részletek

Wolff: Ez félreértés, én egy életre elköteleztem magam

Miután az INEOS, a Daimler és Toto Wolff bejelentették, hogy egyaránt egyharmados részesedéssel rendelkeznek a Mercedes F1-es csapatában, a csapatfőnök tisztázta, ő egy életre kötelezte el magát.

részletek

Februárig is elhúzódhat Hamilton szerződése

Bár a Mercedes által elhintett jelekből arra is lehetett gondolni, hogy Lewis Hamilton szerződéshosszabbítását is az FIA gáláján jelentik be, az istálló új háromfős vezetősége még mindig csak óhajtómódban tud beszélni a brit maradásáról.

részletek

Új tulajdonos a Mercedesnél, Wolff még évekig marad

A nap első bejelentését nem a Red Bull, hanem a Mercedes tette. A csapat szponzoraként ténykedő Ineos tulajdonossá lépett elő egyharmados részesedéssel, Toto Wolff még három évig csapatfőnök lesz.

részletek
Olvastad már?