Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 18. vasárnap

Wolff

Wolff: Nincsenek illúzióink, a Red Bull előttünk jár

A vb-címvédő istálló csapatvezetője szerint a bahreini nyitány megmutatta, milyen kiélezett szezonra van kilátás a két nagycsapat között, és gőzerővel dolgoznak a hátrányuk csökkentésén.

részletek

Nem hiszi Wolff, amit Bottas a sorozatban mondott

Három éve Szocsiban, a csapatutasítás miatt a visszavonulás is felmerült Valtteri Bottas fejében – ezt állította a finn versenyző, csapatfőnöke azonban kételkedik abban, hogy igazat mondott.

részletek

Nem tudja a Mercedes, hogy mikor váltson 2022-re

Nincsenek jó helyzetben az idei szezonra, úgyhogy most is fejleszteniük kell az autót, de közben a 2022-es technika lenne a lényeg, mert azzal nem lehet hibázni.

részletek

Wolff: Mostantól a Red Bull vállán a teher

A Mercedes különleges helyzetbe került, hiszen általában az üldözött szerepéhez vannak hozzászokva, idén viszont egycsapásra üldözővé váltak. Wolff szerint a teher mostantól a Red Bull vállát nyomja.

részletek

Bottas pontosan olyan csapattárs, amilyet a Mercedes és Hamilton akar

Johnny Herbert rámutatott a lényegre, Valtteri Bottas a létező legideálisabb csapattárs Lewis Hamiltonnak. Gyors, hozza a pontokat és nem balhézik csapaton belül, elfogadja a sorsát.

részletek

Senki sem értette, mi folyik Rosberg és Hamilton közt

Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke egy interjúban fél évtized távlatából nyílt meg Nico Rosberg és Lewis Hamilton korábbi ádáz rivalizálása kapcsán. Nehezen tudott hatni a versenyzőkre, de az eltiltásuktól sem riadt vissza.

részletek

Wolff: Hamilton már érzi Russell közeledtét

Mint két nemesvad, úgy szimatolgatja egymást Lewis Hamilton és George Russell, így látja legalábbis a helyzetet a Mercedest irányító Toto Wolff, akit a riválisok által gerjesztett pletykák továbbra sem érdeklik.

részletek

Wolff: Nehéz lesz legyőzni a Red Bullt

A Bahreinben aratott győzelmük ellenére is úgy véli a Mercedes csapatvezetője, hogy pillanatnyilag az energiaitalosok vezetik az F1-es mezőnyt. Bízik benne, hogy egészéves párharcot láthatunk.

részletek

Wolff visszaszúrt Bottasnak a futam után

A finn F1-es pilóta szerint rossz taktikát választott neki a csapat, Toto Wolff szerint viszont az volt a baj, hogy nem kellett volna pozíciót veszteni a rajtnál, illetve gyorsabban kellett volna menni utána.

részletek

Wolff: Ezért nyertük meg ezt a futamot

Toto Wolff szerint a pályaelhagyásra érvényes szabály hozta nekik a győzelmet, de nagy taktikai csatát vívtak és a Red Bull egyelőre kicsit előttük járt a tempót tekintve.

részletek

Mercedes: Elismerjük, hogy a Honda most jobb

Úgy tűnik, hosszú évek után most először valóban igaznak bizonyult a Mercedes siráma a lemaradásról, a Red Bull-Honda jelenleg erősebbnek tűnik. Toto Wolff csapatfőnök ezt ki is mondta.

részletek

Marko és Horner felvette a kesztyűt, Wolff nem áll le vitázni Brownékkal

A McLaren-főnök felkavarta az állóvizet azzal, hogy megjósolta a Mercedes 2022-es pilótapárosát, Verstappent és Russellt vizionálva a csapatba. A Red Bull élcelődéssel reagált, a Mercedes viszont szeretne kimaradni a szócsatából.

részletek
Olvastad már?