DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 1. péntek

Wolff

Mercedes: Mindent kicserélünk az autón

Toto Wolff állítja: minden részletében megújult autó lesz a W15-ös – de azt is tudja, hogy a „Mount Everestet kell megmászniuk”, hogy befogják a Red Bullt az F1-ben.

részletek

Wolff nem kételkedik Hamilton újabb címében

A Mercedes F1-es főnöke továbbra is a britet tartja a legjobbnak, és biztos benne, hogy újra a vb-címért fog harcolni – ha arra alkalmas autót adnak alá.

részletek

Wolff: Egyszer stresszeltem életemben az F1-ben, de nem ma

Russellt mai teljesítménye, Leclerc-t sportszerűsége miatt méltatta a Mercedes csapatfőnöke – győzelemként emlegeti, hogy az istálló megszerezte a konstruktőri második helyet.

részletek

Wolffnak elege van már a magyarázkodásból

George Russell a második sorba kvalifikálta magát az év utolsó F1-es futamára, de nem elégedett maximálisan – csapatfőnöke, Toto Wolff meg még annyira sem.

részletek

Toto Wolff kiirtaná a csúnya beszédet az F1-ből

Káromkodásért részesítették figyelmeztetésben a stewardok, amivel mélységesen egyetért: Toto Wolff szeretné eltüntetni a csúnya beszédet az F1-ből.

részletek

Ellentmondásban Horner és Hamilton – csütörtöki F1-es hírek

Figyelmeztetést kapott Vasseur és Wolff, Sargeant még nem tudja, maradhat-e 2024-re, mesterséges intelligenciát vet be az FIA: egy helyen a nap hírei.

részletek

Wolff: Ez jól összefoglalta a szezonunkat

Toto Wolff úgy érzi, hogy a Las Vegas-i Nagydíjon átélt hullámvasút tökéletes összefoglalta az egész szezonjukat. Még a dobogót is elcsíphették volna.

részletek

F1-Archív: „Feszült a hangulat, de ez normális”

Nincs több digitális fizető szolgáltatás, Michelisz Norbert először nyer, Zak Brown a McLaren élén, Alonso a távozás szélén – mutatjuk, melyek voltak a legfontosabb november 21-ei hírek 2000-től kezdve.

részletek

Kritika Vegasnak, gyomorrontás, De Vries új ülése – hétfői F1-es hírek

A Las Vegas-i Nagydíj utózöngéjeként több oldalról bírálat érte a „brutális” éjszakai programot, Vasseur a safety cart, Piastri a gumiszabályt átkozta.

részletek

„Most normális versenyigazgatónk van” – Wolff a döntő Mercedes–Ferrari összecsapásra készül

Michael Masira is tett egy epés célzást a csapatfőnök Abu Dhabi előtt. Wolff legyőzné a Ferrarit az F1-es konstruktőrök közt, de a második hely nem hozza lázba.

részletek

Sokba került Russell hibája a Mercedesnek – nyakukon a Ferrari

Elképesztően szorossá vált a konstruktőri második helyért zajló küzdelem a Mercedes és a Ferrari között az utolsó verseny előtt.

részletek

F1-Archív: A McLaren nem fellebbezhet

Alonso első tesztje a Toyotával, pozitív hír Bianchiról, először próbálta ki a mezőny a Pirelli gumikat, a Brawn nem engedi el Buttont, a Honda betársul a BAR csapatba. November 19. F1-es hírei.

részletek