Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 20. csütörtök

Wolff

Horner: Wolff egy más állatfaj

Élt már meg intenzív világbajnoki párharcokat a Red Bull F1-es csapatfőnöke, de úgy érzi, a Mercedes vezérével tavaly a pályán kívül lezajlott csörték más szintet képviseltek.

részletek

Russell korábban visszautasította a Mercedest

Érdekes történetet osztott meg Mercedes újdonsült versenyzője. A brit pilóta nemrégiben elárulta, a múltban egyszer már visszautasította a csapat ajánlatát, ám úgy véli, az élet végül őt igazolta.

részletek

Wolff: Ha a legjobb pilóta kiszáll, az egy vádirat az F1 számára

A hétszeres világbajnok Lewis Hamilton és csapata rendkívül csalódott, amiért elúszott a nyolcadik bajnoki elsőség és ezért nem titkoltan az FIA-t teszik felelőssé. A Mercedes egyelőre nem keres új pilótát.

részletek

Wolff: Hamiltont inzultálták annak idején

A hétszeres világbajnok – akárcsak csapatfőnöke – ellenséges környezetben tud igazán bizonyítani. Ez Lewis Hamilton gyerekkorából, a gokartpályáról fakad.

részletek

A Mercedesnél is tartanak a Ferraritól

Toto Wolff csapatvezető azzal számol, hogy a Scuderia harcban lesz a 2022-es szezonban. Laurent Mekies, a maranellóiak sportigazgatója szerint azonban nem eszik olyan forrón a kását.

részletek

Wolff: Hamilton nem találja a szavakat, ezért hallgat

Kemény két hét áll a Mercedes, és különösen Lewis Hamilton mögött. Toto Wolff szerint a brit hallgatása annak köszönhető, hogy „egyszerűen nem találja a szavakat” az utolsó versenyen hozott döntések miatti igazságtalanságérzés miatt.

részletek

Rosberg: Szigorúbb szabályokat az F1-be!

A 2016-os világbajnok szerint nagyobb szabályozottságra van szükség, hogy megszűnjenek a döntéshozás körüli botrányok és viták: elsősorban a kerék a kerék elleni harcokat emelte ki.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év csapatfőnöke

Év végi sorozatunk hatodik felvonásában az istállók vezéreit értékeltük, igyekezve rámutatni arra is, az adott főnök mely képessége vagy erőssége jelentettek sokat a 2021-es évad küzdelmei során.

részletek

Wolff Bottasnak: Elraboltam tőled Szocsit

A Mercedes főnöke szerint a 2018-as Orosz Nagydíjat ő rabolta el Valtteri Bottastól, így 10+1 futamgyőzelmet írhatott fel magának az Ezüst Nyilak pilótájaként.

részletek

Marko: Megértem a Mercedes csalódottságát

Miután a Mercedes visszavonta a fellebbezését, így hivatalosan is pont került a 2021-es szezon végére. A Red Bull szakembere szép gesztusnak tartja a riválisuk döntését és átérzi a helyzetüket.

részletek

Wolff riogatása mégsem alaptalan? Hamilton időt kért!

Úgy tűnik, Toto Wolff Hamilton visszavonulásáról szóló kijelentése korántsem taktikai húzás: olasz sajtóértesülések szerint a brit ugyanis időt kért a Mercedestől, hogy eldöntse, marad-e a Formula-1-ben.

részletek

Mercedes: Az össze-vissza döntések vezettek idáig

Toto Wolff nem akar beszélni Michael Masival, a fellebbezés visszavonásáról pedig Lewis Hamiltonnal közösen döntöttek. Szerinte ez az egész a követhetetlen szabályalkalmazás eredménye.

részletek