Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. november 17. vasárnap

Wolff

Wolff: Ötven lóerővel erősebb a Ferrari

A Mercedes vezére konkrétan elmondta, hogy mekkora hátrányban vannak a nagy riválishoz képest a motorerőt tekintve - sőt, szerinte Mexikóban a Honda is jobban ment náluk.

részletek

Wolff: Nem biztos a Mercedes jövője az F1-ben

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff beszélt arról, hogy bár jól haladnak a 2021-es autókról és az új Concorde-egyezményről szóló tárgyalások, mégsem magától értetődő a domináns csapat jövője.

részletek

Először hagy ki futamot Toto Wolff

Nagy hiányzója lesz a Brazil Nagydíjnak a Mercedes csapatfőnöke, aki 2013 óta minden versenyen jelen volt. Most Európában marad, hogy más jellegű feladataira koncentráljon.

részletek

Hamilton a visszavonulása után is a Mercedesnél maradna

Bár egyelőre még azon sem gondolkodik, hogy befejezze versenyzői pályafutását, a hatszoros világbajnok brit a későbbiekben is szívesen maradna a márka kötelékeiben, amelynél 13 éves kora óta szerepel.

részletek

A Mercedesnél csak egyvalaki mert nagyot álmodni annak idején

A Mercedes hibrid érában mutatott dominanciája idén sem ért véget, s a tekintélyt parancsoló egymást követő hat konstruktőri és egyéni világbajnoki cím egy időben elképzelhetetlennek tűnt.

részletek

Mercedes: Sosem akartuk Vettelt/Alonsót/Verstappent

Toto Wolff a legjobb pilótapárosnak érzi Hamiltont és Bottast, állítja, sosem lépett kapcsolatba a Mercedesszel szóba hozott nagyágyúkkal. A finnből pedig még mindig lehet világbajnok szerinte.

részletek

Miért csak egyéves szerződéseket köt Bottasszal a Mercedes?

A hétszeres futamgyőztes finn pilótát mentálisan zavarja, hogy minden szezon derekán bizonytalanságban kell élnie, a csapatvezetés is elismeri, nincs jó hatással Bottasra az állandó nyomás.

részletek

Wolff: Ha bárki így csinálta, az szabálytalan

Megkérdezték a Mercedes vezérét a Ferrari vélt vagy valós szabálytalanságáról és az FIA módosításáról - nem fogalmazott egyértelműen, de a szavai mögött ott van a határozott véleménye.

részletek

Mercedes: Túl fogjuk élni Hamilton távozását

Toto Wolff szerint Lewis Hamilton a Mercedesnél képzeli el F1-es jövőjét, azonban ha a brit mégis szét szeretne nézni a piacon, akkor sem esnek kétségbe a Mercedesnél, hiszen vannak még jó pilóták.

részletek

Hamilton sorra gyűjti az elismeréseket

Hatodik világbajnoki címéről ódákat zengenek a Lewis Hamiltont körülvevő személyek. Csapatfőnöke, egykori riválisa és édesapja is elmondta, mit érez az újabb siker kapcsán.

részletek

Hamilton szerint érdekes, hogy épp most lassult a Ferrari

Austinban veszített egyenesbeli fölényéből az SF90, épp azután, hogy a napokban az FIA technikai direktívát adott ki. Hamilton egyértelműnek érzi az összefüggést, Wolff körültekintőbb.

részletek

Hamilton saját magát hibáztatja, de így is nyerhet

Lewis Hamilton idei egyik legpocsékabb időmérő edzésén van túl, csak a harmadik sorba sikerült beverekednie magát. Csapatfőnöke szerint viszont egy agresszív stratégiával így is nyerhet.

részletek
Olvastad már?