Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. július 1. péntek

Wolff

F1-Archív: Vettelt (újra) szorongatja az FIA

A ferraris a bakui eset miatt került bajba, Toto Wolff szerint az F1 a Mercedes dominanciája ellenére is jó műsor, Alonso tagadja, hogy el akarja hagyni a McLarent, Raikkönen túlszárnyalja Hakkinent. Ezek voltak a sport hírei június 28-án 2000 óta.

részletek

Wolff: Tényleg hiányzik Niki

Toto Wolff igazad adott dr. Helmut Markónak: hiányzik a barátja és vitapartnere, szívesebben harcolna úgy, hogy ott van mellette. Persze így is felveszi a kesztyűt.

részletek

Ecclestone: Lewist nem izgatja a vereség

Az F1 korábbi első embere kemény kritikát fogalmazott meg a hétszeres világbajnok idei szereplése kapcsán: szerinte a Mercedes pilótája már nem fektet annyi energiát a munkába, mint korábban.

részletek

A Mercedesnek nem elég a megbízhatóság

A Mercedes pilótái eddig minden futamon célba értek idén, viszont az élmezőny hibái ellenére továbbra sem volt esélyük a futamgyőzelemre. Toto Wolff szerint ezen változtatniuk kell.

részletek

Az Alpine főnöke örül a Netflix újításának

Bár az utóbbi időben rengeteg kritikát kapott a népszerű F1-es sorozat, a háttérben már készül az új évad. Otmar Szafnaeur örült, hogy a stáb a csapatfőnökök megbeszélésén is jelen volt.

részletek

Wolff: Nem kívánhatnék jobb párost

Nagyon elégedett jelenlegi felállásával a Mercedes Toto Wolff szerint. A német istálló csapatfőnöke úgy érzi, minden a helyén van ebből a szempontból, ám a hosszabbításról még korai lenne beszélni.

részletek

A Mercedes új elemeket visz Silverstone-ba

A Mercedes a Brit Nagydíjra frissen fejlesztett alkatrészeket visz magával, ezzel segítené az előrelépést az értékelésben, valamint azt, hogy megfeleljenek a növekvő elvárásoknak.

részletek

Hakkinen Wolff és a Mercedes mellett áll

Újra dúl a háború a csapatfőnökök között: a fő érintettek, ahogy már megszokhattuk, Christian Horner és Toto Wolff. Ezúttal az FIA delfinezés megszüntetését szolgáló beavatkozása a vita tárgya. Mika Hakkinen is felszólalt a téma kapcsán.

részletek

Wolff balhézott a csapatfőnökök megbeszélésén

A társait álságosnak és szánalmasnak nevező Mercedes-főnök a találkozón a szemtanúk szerint a tavalyi Abu Dhabi Nagydíjra emlékeztető dührohamot kapott – a szaksajtó arról ír, a Drive to Survive kamerái mindent felvettek.

részletek

Wolff állítja: megoldották a delfinezést

A Mercedes F1-es csapatvezetője szerint most már nem a szezon eleji jelenség kínozza a versenyzőket, hanem egy másfajta pattogás, ami már az autó merevségének köszönhető.

részletek

Wolff: Mindketten kiválóan teljesítettek

Toto Wolff izgalmaktól nem mentes futamot élt át Montrealban, ám végül elégedetten konstatálta, hogy mindkét versenyzője kiváló eredménnyel zárt. Hamilton újra a dobogón állhatott, Russell pedig ismét a top 5-ben végzett.

részletek

Wolff: Korai még a jövő évre koncentrálni

Toto Wolff egyelőre korainak tartja, hogy csapata felhagyjon az idei autó körüli munkálatokkal, és kizárólag a következő évre koncentráljon. Bár a W13 problémás, a Mercedes csapatfőnöke szerint több időre van szükségük a megoldáshoz.

részletek