Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 21. péntek

Wolff

Tízéves jubileumra készül a Mercedes

Fél évszázadnyi kihagyás után tért vissza a Formula-1-be a Mercedes gyári csapata, amely azóta a sorozat egyik legsikeresebbjévé nőtte ki magát. Toto Wolff elmondta, miért jelentős az idei évforduló.

részletek

Wolff nem tett le Verstappen és Leclerc megszerzéséről

Bár Max Verstappen és Charles Leclerc is elkötelezte magát jelenlegi csapata mellett hosszabb távra, Toto Wolff mégsem tett le róluk, miután a szerződések bonyolultabbak, mint ahogy a média közli.

részletek

Wolff: Különösen nehéz lesz a 2020-as év

A Mercedes csapatfőnöke szerint nagyon nehéz lesz megtalálni a megfelelő egyensúlyt az idei és a teljesen új szabályokat hozó következő idényre vonatkozó fejlesztések között.

részletek

Wolff: Nem ártottunk az F1-nek a dominanciánkkal

Az teljesen egyértelmű, hogy a Mercedes fölénye a hibrid korszak első pillanatától fogva nyomasztó, Toto Wolff szerint viszont ettől még az F1 nem vesztett rajongókat.

részletek

Mercedes: Az első perctől hármas csata lesz

A tavalyi szezon második felében látottak alapján a Mercedes technikai igazgatója, James Allison arra számít, hogy az első pillanattól háromesélyes lesz a világbajnoki csata.

részletek

Wolff: Ez egy kétéves bajnokság lesz

A Mercedes F1-es vezére szerint náluk nincs motivációhiány és korábban is megoldottak már ilyen feladatokat, de most is kririkus lesz, hogy mennyit foglalkoznak a 2021-es autóval.

részletek

Ma ül össze Wolff Hamiltonnal idén először

A hatszoros világbajnok visszatér Amerikából és találkozik főnökével. Toto Wolff bizakodó a 2021-es megegyezés kapcsán, és a 60 millió dollárra taksált bérigénytől sem zárkózik el.

részletek

A Mercedes úgy készül, lesz Kínai Nagydíj

Világszerte nagy a félelem a Kínában kirobbant és azóta is megállíthatatlanul terjedő koronavírus miatt. A Formula-1-es futam is veszélyben van, ám a Mercedes mégis úgy tervez, megy Sanghajba.

részletek

Wolff: Azért jött létre ez az együttműködés, mert maradni akarunk

A Mercedes váratlanul bemutatta hétfőn, kora délután a 2020-as autójának festését, melyet egy új szponzor határoz meg. Toto Wolff szerint az INEOS segít majd nekik, hogy az F1-ben maradhassanak.

részletek

Wolff: Hamilton a leggyorsabb autót akarja

A Mercedes csapatfőnöke utalást tett arra, hogy Lewis Hamilton most van a számára ideális F1-es csapatnál, valamint a kivonulással kapcsolatos pletykákra is reagált. Egyik ügy miatt sem aggódik.

részletek

Karácsony óta nem beszélt Wolff és Hamilton

Egyelőre abszolút nem egyeztettek a világbajnok új szerződéséről, vagy a folytatásról, minden más csak pletyka - állítja Toto Wolff. Mostantól viszont felgyorsulnak az események.

részletek

Sajtó: Év végén távozhat az F1-ből a Mercedes

Sajtóinformációk szerint két hét múlva nagyon komoly dologról dönthetnek a Mercedesnél: a cég kivonhatja a gyári csapatot az F1-ből már 2021-re. Az utód az Aston Martin lehet.

részletek
Olvastad már?