Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 21. kedd

Wolff

Így alakítaná át a hétvégéket Wolff

Toto Wolff szerint nem kéne teljességgel felrúgni a megszokott szabályokat és a sprinttel kapcsolatos ötletekért sem rajong. Viszont felvázolta a maga elképzeléseit.

részletek

Wolff: Megfelelően kell kalibrálnunk Russellt

A csapatfőnök szerint azon múlik, hogy elkerülik-e jövőre a házon belüli feszültséget, hogy jól felkészítik-e az új érkezőt a helyzetre – viszont azt hangsúlyozta, hogy a feltételek egyenlők lesznek.

részletek

Wolff: Mr. Zsémbes a mi legnagyobb fegyverünk

Míg pilótáik a pályán, addig a Mercedes és a Red Bull képviselői a médiában szeretgetik egymást. Nem véletlenül ismételgeti idén a címvédő csapat, örülnek az ellenfeleknek.

részletek

Szigorú záradékokat tartalmaz Albon szerződése

Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke kifejtette, milyen titoktartási záradékokat tartalmaz Alex Albon nemrégiben aláírt williamses szerződése, és ez miképpen védi őket motorszállító partnerként.

részletek

Hamiltont meglepte, hogy Verstappen csak úgy elsétált

A Mercedes-pilóta csodálkozott, hogy vb-riválisa meg sem nézte, hogy rendben van-e a balesetük után. A hétszeres világbajnok és Toto Wolff is úgy véli, életet mentett vasárnap a halo.

részletek

Wolff: Verstappen előre tudta, hogy ütközni fognak

A Mercedes csapatfőnöke nem rejtette véka alá, hogy szerinte ki volt a hibás az újabb Verstappen-Hamilton csattanásnál. Ugyanakkor örül, hogy a halo megmentette Lewis Hamilton életét.

részletek

Lesz-e csapatutasítás a Mercedesnél? „Vélhetően igen”

Bár Toto Wolff állítja, hogy előzetesen nem adnak ki utasítást Bottasnak, azt ő sem tagadta, hogy ha úgy alakulnak a szombati események, akkor aligha nyerheti a finn a monzai sprintet.

részletek

Raikkönen a Williamsnél vagy a Red Bullnál is folytathatta volna pályafutását

2021 végén búcsút int a Formula-1-nek a Jégember, aki húsz évvel ezelőtt kezdődött pályafutását zárja majd le az Alfa Romeónál. Pedig máshogy is történhetett volna.

részletek

Wolff csak dicsérni tudta Bottast

Valtteri Bottas új csapathoz szerződik 2022-től, ezzel pedig egy korszak lezárul a karrierjében. A Mercedes csapatfőnöke úgy véli, a finn pilóta megérdemelte volna, hogy a Mercedesnél maradjon.

részletek

Wolff: Albon jöhet, ha nem Red Bull-pilóta

Úgy tűnik, hogy a Red Bull nyeri a pilótapiaci hidegháborút, de Toto Wolff előállt még egy feltétellel: csak akkor ülhet a Williamsbe Alex Albon, ha már nem köti szerződés a riválishoz.

részletek

Wolff: Muszáj volt rászólnunk Valtterire

A Mercedes nem akarta, hogy a finn pilóta elvegye a leggyorsabb kört Hamiltontól. Wolff a stratégiában bízott, de az elévágást nem sikerült megfelelően időzíteniük.

részletek

Wolff: Két stratégiával tudunk játszani

Bár az időmérőn a Red Bull és Max Verstappen bizonyult jobbnak, a Mercedes csapatfőnöke nem aggódik a vasárnap miatt. Toto Wolff szerint nagyszerű helyzetben vannak jelenleg taktikai szempontból.

részletek
Olvastad már?