Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 4. szombat

Wolff

Wolff reagált az Aston Martin-pletykákra

Az elmúlt hetekben többször is felmerült, hogy a Mercedes F1-es csapatfőnöke Lawrence Stroll hívására átigazolhat a jövőre gyári csapattal érkező britekhez, a szakember azonban tagadja ezt.

részletek

Toto Wolff tényleg az Aston Martinhoz tart?

Bernie Ecclestone szerint szinte biztos, hogy a Mercedes vezére Lawrence Stroll-lal és az Aston Martinnal folytatja majd a jövőben. Ecclestone azt mondja, hogy Wolff elég okos ehhez.

részletek

Toto Wolff nem vett részt a nagy F1-es megbeszélésen

Az egyik legfontosabb szereplő nem volt ott a telefonos konferencián, más képviselte helyette a Mercedest - és még egy érdekesség felmerült ezzel kapcsolatban.

részletek

A Mercedes kihátrált a Ferrari-FIA egyezményt támadók közül

Sajtóértesülés szerint a Ferrari-FIA megállapodást támadó csapatok táborából kilépett a Mercedes, a világbajnok istálló már semmiben nem fog részt venni az ügyet illetően.

részletek

Mercedes: Megoldottuk a motorhibákat

A hatnapos tesztelés során nem kevesebb, mint négy meghibásodás történt a Mercedes erőforrásaival. Jó hír a német gyártó rajongóinak, hogy úgy tűnik, sikerült túllendülni a gondokon.

részletek

F1-Archív: Elbúcsúzott egy legenda

Ross Brawn vallomása az ex-Honda F1-es csapat felvásárlásáról, Christian Horner nyerő tippjei, Robert Kubica bizakodó kezelőorvosa, Bernie Ecclestone fogadalma - az elmúlt 20 év legérdekesebb március 10-i F1-es hírei.

részletek

Mercedes: Nem unalmas az, hogy nyerünk

A Mercedes vezére szerint az F1 igenis vonzó, megvan a maga izgalma és szépsége még akkor is, ha hat éve minden világbajnoki címet az ő csapata és pilótája nyert meg.

részletek

Wolff: Minden pilóta a legjobb autót akarja...

Toto Wolff szerint nem baj, hogy Max Verstappen és Charles Leclerc is több évre aláírt más csapathoz, mert úgyis a szerződések részletei számítanak és az, hogy kié a leggyorsabb autó.

részletek

Olasz sajtó: A Mercedes vezetésével háborút indítottak a Ferrari és az FIA ellen

Úgy tűnik, vége az elmúlt években ápolt jó kapcsolatnak, kölcsönös elismerésnek az élcsapatok között. Itáliában a sajtó úgy fogalmaz, a riválisok kőkemény ostromot kezdtek a Ferrari és az FIA ellen.

részletek

Marko a Ferrari-ügyről: Botrányos az FIA viselkedése

A Red Bull F1-es tanácsadója és a Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff szerint is elsősorban a Nemzetközi Automobil Szövetség hozzáállása a felháborító a maranellóiakkal kötött paktum kapcsán.

részletek

Mercedes: A DAS nem hoz másodperceket

Toto Wolff természetesen a csapat többi tagjával együtt bízik abban, hogy a kettős tengelyű kormányzás előnyt jelent az év során, de közel sem hoz annyit a konyhára, mint azt sokan gondolják.

részletek

Nem igazán jelentett be semmit a Mercedes

Vajon mi lehetett az a hír, ami miatt a Mercedes tíz nappal a Formula-1-es szezon kezdete előtt összehívta a Daimler egyik vezetőjét, a sportigazgatót és két versenyzőjét, beharangozva, hogy a fenntartható üzleti stratégia lesz a téma?

részletek
Olvastad már?