Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 16. csütörtök

Wolff

Megoldotta váltógondjait a Mercedes – legalábbis egyelőre

A múlt heti évadnyitóval ellentétben a Stájer Nagydíjon egyáltalán nem volt problémájuk a váltóval a Mercedes pilótáinak. Toto Wolff azonban figyelmeztet: bármikor újra előjöhet a hiba.

részletek

Wolff: Hamilton köre nem e világi volt

Nem győzte dicsérni hatszoros F1-es világbajnok pilótáját a Stájer Nagydíj időmérőjét követően a Mercedes csapatvezetője: szerinte a Q3 végén eggyé vált versenyző és versenyautó.

részletek

Két F1-es csapatfőnök már versenyzett Mugellóban

A szeptemberben beugróként debütáló új F1-es helyszínnel, Mugellóval kapcsolatban nem csak egyes pilótáknak van versenyzői tapasztalatuk, hanem két csapatfőnöknek is. Hogy kik ők? Eláruljuk!

részletek

Ezért nem melegszik túl a fekete Mercedes

Bár eleinte a csapat sem tudta, lesznek-e negatív hatásai a rasszizmus elleni kampány miatt koromfeketére festett karosszériának, mostanra elmondhatják, az semennyit nem ront a teljesítményen.

részletek

Nem a DAS hoz tizedeket a Mercedesnek

Bár kétségkívül hasznos trükknek tartja a csapat az idei évre kifejlesztett kettős tengelyű kormányzást, Toto Wolff elmondása szerint nem ez adja a Mercedes technikai fölényét.

részletek

Hamilton: Három éve még elhallgattattak

Már 2017-ben ki akart állni a feketék jogai mellett a háromszoros világbajnok, aki az NFL-játékos Colin Kaepernick előtt tisztelegve térdelt volna le az USA Nagydíjon. Akkor Toto Wolff szólt neki: ne tegye.

részletek

Élesedik a Mercedes-Red Bull harc

Toto Wolff szerint a Red Bull vasárnapi óvása már nem volt sportszerű, innentől lekerültek a kesztyűk és jöhet a kőkemény harc - a pénteki óvással még nem volt problémája.

részletek

A kiesés is a pakliban volt a Mercedesnél

Többször rá kellett szólni Bottasra és Hamiltonra, hogy kerüljék a rázóköveket, mert gond van a váltóval. A probléma nagyon is valós volt: egy ponton úgy tűnt, nem fog mindkét autó célba érni.

részletek

Meglepetést okozhat a fekete festés a Mercedesnek?

Akár meglepetést is okozhat a Mercedesnek a vasárnapi Osztrák Nagydíjon a W11-esek különleges fekete köntöse – ismerte el a különítmény vezére, Toto Wolff.

részletek

Meddig egyezkedik a pilótákkal a Mercedes?

Nem tudni, hogy a Mercedes mikor hoz döntést a 2021-es versenyzői összeállításával kapcsolatban. Toto Wolff csapatfőnök pénteken, a Red Bull Ringen csupán annyit árult el, hogy semmi nem sürgeti a csillagos különítményt.

részletek

Wolff: Teljesen nem vagyunk rosszak

Úgy tűnik, hogy az F1-es szezon újraindulásával a jól megszokott Wolff-nyilatkozatok is visszatérnek - nyerünk, méghozzá simán, de biztosak vagyunk benne, hogy az ellenfelek nagyon jók.

részletek

Válaszokat akar a Red Bull a DAS kapcsán

Christian Horner egyértelművé tette: kérdésekkel fordulnak az FIA-hoz a Mercedes újításával kapcsolatban. Toto Wolff szerint viszont az F1 érdeke, hogy elkerüljék a vitás helyzetet vasárnap.

részletek
Olvastad már?