Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 18. kedd

Wolff

Wolff: Vettel csak még nagyobb bajba kerülhet

A Ferrari nem nyújtotta be a fellebbezést a megadott határidőig Sebastian Vettel kanadai büntetése ellen, de az eset felülvizsgálatát szeretnék. Toto Wolff szerint ezzel csak ronthatnak a helyzeten.

részletek

Wolff attól tartott, Hamilton nem tud rajthoz állni

Mivel a verseny előtt két órával még kismillió darabban állt a garázsban Lewis Hamilton autója, a Mercedesnél attól tartottak, Hamilton nem fog tudni rajthoz állni a Kanadai Nagydíjon.

részletek

Wolff nem számított rá, hogy lesz büntetés

Azt gondolta, a versenyfelügyelők nem fognak bevállalni egy ilyen vitás döntést, mindenesetre a Mercedes F1-es csapatfőnöke kijelentette: tiszteletben kell tartani az illetékesek ítéletét.

részletek

Bottas mindkét körét elrontotta a végén

Régen állt már Mercedes olyan rossz helyen a rajtrácson, mint amit Valtteri Bottas 6. helyezése jelent majd vasárnap a Kanadai Nagydíjon. A finn egyszerre szerencsés és balszerencsés pörgést mutatott be a Q3-ban.

részletek

Forradalmi F1-es ötlet: Tiltsák be az edzést

Ha Lewis Hamilton nehezen vezethető F1-es autókat szeretne, akkor Günther Steiner szerint az lenne a legegyszerűbb, ha megtiltanák a versenyzőknek a testedzést, és gyorskajákkal etetnék őket.

részletek

Wolff tiltakozik az új szabályötlet ellen

A 2021-es szezonban a parc fermé-előírást kiterjesztenék az egész versenyhétvégére, más szavakkal gyakorlatilag nem lehetne az autóhoz nyúlni a szabadedzésektől kezdve. Toto Wolff szerint az FIA darázsfészekbe nyúl a javaslattal, és a szándékkal ellentétes eredményt fog elérni.

részletek

Felfogást váltott, ezért ilyen jó a Mercedes

Korábban a bődületes motorerő, most a hatékony aerodinamika számít a világbajnok F1-es istálló fő erényének - Toto Wolff szerint ezért tudnak idén is ilyen sikeresek lenni.

részletek

Wolff: Kanada az ellenfeleinknek kedvez

A Mercedes vezére továbbra sem száll el attól, hogy idén eddig verhetetlen a csapata, szerinte a kanadai pálya komoly kihívás elé állítja majd őket, nem nekik kedvez.

részletek

Wolff: Monaco miatt lesz még erősebb Bottas

A Mercedes csapatfőnöke szerint finn pilótáját annyira felhergelte, hogy csak a harmadik helyen végzett a hétvégén, hogy még erősebben fog majd visszavágni a következő helyszínen, Montrealban.

részletek

A végén már szinte használhatatlan volt Hamilton gumija

Csapatfőnöke, Toto Wolff is véleményezte Lewis Hamilton teljesítményét - a Mercedes vezére szerint az utolsó 20 körben Hamilton teljes egészében elkopott gumikkal kellett, hogy versenyezzen.

részletek

Exkluzív: „Ez Laudának is tetszett volna!”

Ki gondolta volna, hogy a Mercedesnek ennyire meg kell izzadnia a Monacói Nagydíjon a győzelemért, ráadásul azért, mert stratégiai öngólt rúgnak? Valószínűleg kevesen, mégis így történt, és a csillagos mundér becsületét csakis Lewis Hamilton zseniális vezetése mentette meg. Ezt Toto Wolff is elismerte, akárcsak azt, hogy egy hasonló ballépéssel bármely másik pályán megszakadt volna az idei nagy sorozat.

részletek

Wolff: Hamilton mentett meg minket

Toto Wolff elismerte a Mercedes stratégiai hibáját, ami miatt Hamilton borzasztóan nehéz helyzetbe került a Monacói Nagydíjon. Szerint a brit mentette meg a csapatot a megszégyenüléstől.

részletek
Olvastad már?