Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. szeptember 28. hétfő

Wolff

Wolff szerint a Ferrari nem hagyta volna, hogy ő kerüljön Domenicali helyére

A Mercedes csapatfőnökét, Toto Wolffot emlegették sűrűn Chase Carey utódjaként, végül mégis a Ferrari korábbi vezetőjét nevezték ki a posztra. Wolff elmondta, valóban voltak egyeztetések, amelyek hamar megrekedtek.

részletek

Reménykedik Wolff, hogy a Netflix nem hoz balszerencsét

A Mercedesnél dolgozik a filmstáb az Orosz Nagydíj hétvégéjén, hogy megörökítse Lewis Hamilton rekordgyőzelmét: márpedig a kamerák nem hoztak szerencsét tavaly Németországban, emlékeztetett a csapatfőnök. Szocsi a csapat tökéletes pályája a 2014-es első verseny óta.

részletek

Wolff: Hamiltonnak év végéig döntenie kell

A Mercedes csapatfőnöke a fenti időhatárt adta meg a pilóta jövőjével kapcsolatos tárgyalásoknak. Ennél konkrétabban ő sem tudja megmondani, mikor jutnak dűlőre a hatszoros világbajnokkal.

részletek

Eddie Jordan Toto Wolffnak is tanácsot adott: „Szállj ki most!”

Ha az egykori csapatfőnök lenne a Mercedes-vezér tanácsadója, azt javasolná neki, hogy már év végén távozzon: sok a kérdőjel a csapat körül, ezért még most, a jó pillanatban kell kiszállni.

részletek

Kritikák a fordított rajtrácsra: Big Brother, pankráció és műfeszültség

A világbajnok, a mezőny leglassabb autójában ülő, a csapatvezető és az FIA elnöke sem örülne, ha a változatos eredmények érdekében fordított erősorrendben állna fel az F1-es rajtrács.

részletek

Wolff először beszélt konkrétan a távozásáról

Toto Wolff arról beszélt, szerinte nem fenntartható a jelenlegi F1-es modell, hiszen értelmetlen, hogy egy ember, vagyis a csapatfőnök feleljen 2000 alkalmazott munkájáért. A távozásáról is beszélt.

részletek

Hakkinen megérti Wolff problémáját

Toto Wolff nem tagadta, hogy sok neki a jelenlegi terhelés és többet szeretne a családjával lenni - Mika Hakkinen szerint ez nem is csoda, neki már az is fárasztó volt, amikor az ő idejében ennél kevesebb versenyt kellett teljesíteni.

részletek

Wolff az Ineos-ügyről: Minden csak találgatás

Reagált a pletykákra a Mercedes F1-es csapatfőnöke, aki szerint nem fog többségi tulajdonrészt vásárolni az istállóban az Ineos, és a pletykáknak Hamilton húzódó hosszabbításához sincs köze.

részletek

Az új szabály gátolta a Mercedesek felzárkózását?

Az időmérőn ugyan megmaradt az előnyük a motormód-változtatás tiltásával is, a versenyen azonban Toto Wolff és a pilóták szerint is közrejátszott ez abban, hogy nehezebben előzgették a többieket.

részletek

Hamilton a lámpákról: Ha jobbra megyek, nem balra nézek

Miért nem vette észre sem Lewis Hamilton, sem a Mercedes a bokszutca lezárására vonatkozó jelzést, miért ment a brit a leállás alatt a versenybírókhoz, és mit gondol minderről Michael Masi?

részletek

Wolff: Mi veszítettünk, az F1 nyert

Sportszerű nyilatkozatot adott az Olasz Nagydíjat követően a vereséggel záró Mercedes csapatvezetője, aki elárulta, milyen eseménysorozat vezetett Lewis Hamilton büntetéséhez.

részletek

Mercedes: Jó, akkor jövőre a versenyen is partimódunk lesz

Az időmérős motormód betiltásának első versenyhétvégéjén már Toto Wolff sem beszél olyan magabiztosan az előállt új helyzetről, mint korábban, de tudja, az F1-ben mindig is lassítani próbálták a legjobbakat.

részletek
Olvastad már?