Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 25. kedd

VilaReal

Fölényes Michelisz-győzelem Portugáliában

A pole-pozícióból induló versenyző csapattársa, Farfus segítségéből is profitálva simán behúzta a WTCR-hétvége első futamát. A bajnoki éllovas Guerrieri szenvedett, így a pontkülönbség drasztikusan csökkent.

részletek

Huff: „Tarquininek és Mullernek kellett kimentenie az égő autóból!”

Óriásit csattant a két csapattárs, Mehdi Bennani és Rob Huff a portugál korlátokon a WTCR Vila Real-i futamán. Bennani megsérült az incidens következtében, de Huff is meleg pillanatokat élt át.

részletek

Tarquini közel volt az ájuláshoz

Gabriele Tarquini influenzásan indult a WTCR legutóbbi futamain, végig rosszul volt. Amikor befutott másodikként, megkönnyebbült, mert a hőségben kevés híján elájult az autóban.

részletek

WTCR: Björk a célig vezette a Hyundai-vonatot

A WTCC tavalyi világbajnoka ellentmondást nemtűrően húzta be a mai második futamot, mögötte az egymást óvó Tarquini és Michelisz ért célba. A biztonsági autónak kétszer is dolga akadt.

részletek

Muller sima győzelmet aratott a WTCR portugáliai roncsderbije után

Brutális balesettel indult a WTCR szombati első futama, ami után több órát csúszott az egész program. Itteni idő szerint este végül el tudtak rajtolni és kezdődhetett a verseny.

részletek

Michelisz idén először győzött a WTCC-ben

A pole-pozíciót egy végig kontrollált versenyre tudta váltani a Honda gyári pilótája. Eközben az akciókról a rajtot elrontó Rob Huff gondoskodott, aki a portugál utcai pályán keresztülgázolt a mezőny kétharmadán.

részletek

Bennani nyert, Norbi hetediknek jött fel

Mehdi Bennani győzelmével zárult az első futam Vila Realban. A hazai közönség előtt autózó Monteiro lett a második, míg a harmadik helyre Thed Björk ért be a Volvóval.

részletek

ETCC: Magyar győzelem a furcsa versenyen

Nagy Norbertnek nem sikerült elsőségre fordítani pole-pozícióját az első futamon: a második, piros zászlóval véget ért kiadáson azonban zengős csapattársa, Szabó Zsolt a dobogó tetejére állt.

részletek

Micheliszé a pole Monteiro hazájában

Michelisz Norbert idei második rajtelsőségét szerezte a WTCC-ben, ráadásul az egész nap vele azonos szinten teljesítő Tiago Monteiro az időmérő legvégén hibázott, így két autó is lesz a Honda-csapattársak között a rajtrácson.

részletek

WTCC: Kiderült, milyen lesz a joker-kör Vila Realban

Pályaverseny-sorozatok terén egyedülálló újítással jelentkezik a Túraautó-világbajnokság Portugáliában: a június utolsó hétvégéjén rendezett fordulón debütál a WRX-ből importált joker-kör.

részletek

WTCC: Michelisz a dobogón Vila Realban!

Tiago Monteiro pole-pozícióból indulva emlékezetes győzelmet aratott hazai pályán, de nem csak egy Honda lépett a dobogóra, hiszen Michelisz Norbert 3. pozícióban zárta a küzdelmet.

részletek

WTCC: Coronel behúzta az első futamot

A holland pilóta idei második győzelmét aratta a Túraautó-világbajnokságon, Michelisz Norbert pedig a nyolcadik helyen ért célba a nyugalmasan alakuló futamon.

részletek
Olvastad már?