Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 20. hétfő

VietnámiNagydíj

Ilyen lesz egy kör Vietnámban

Bár a Red Bull már be is járatta autóit Hanoi utcáin egy kis gyorsulási verseny keretein belül, most megnézhetjük a Tilke Engineers and Architects jóvoltából, hogyan is fog kinézni egy kör a vietnámi versenypályán.

részletek

Watson: 22 futamnál át kell gondolnunk a versenyzést

A Toro Rosso csapatmenedzsere szerint ha az eleve túlzsúfolt, huszonegy futamos versenynaptárhoz jövőre még egy viadal érkezik, minden istállónak át kell alakítania dolgozói állományát.

részletek

Tilke: A vietnámi pálya hatalmas kihívás lesz

A Formula-1 1950 óta 32 országban rendezett már futamot. Ez a szám 2020-ban a Vietnámi Nagydíj érkezésével 33-ra bővül. Hermann Tilke, a pálya tervezője az Auto Motor und Sportnak árult el izgalmas részleteket az új aszfaltcsíkról.

részletek

Nem mondott le a Liberty egy második amerikai versenyről

Bár a Liberty Media regnálásának első új versenyhelyszíne Vietnám lett, az F1-et vezető csoport nem tett le a kezdetektől meglévő vágyáról, egy második amerikai futamról.

részletek

Egy vietnámi pilóta a következő lépés?

Chase Carey szerint Ázsiának nagyon fontos szerepet szánnak az F1 jövőjével kapcsolatban és nem feltétlenül csak a helyszíneket tekintve.

részletek

2020-tól biztosan jön a Vietnámi Nagydíj

Hosszú hónapok híresztelései után a Liberty Media most hivatalosan is bejelentette, hogy másfél év múlva egy újabb országba, Vietnámba is ellátogat a Formula-1 szezonja. Már a pálya vonalvezetése is megvan.

részletek
Olvastad már?