Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 20. szerda

VietnámiNagydíj

Két korábbi helyszín pótolhatja Vietnámot

Sajtóértesülések szerint egyre kisebb az esélye, hogy ellátogasson Hanoiba és a Távol-Keletre az F1-es mezőny, így Jerez vagy Isztambul – esetleg mindkettő – töltheti be a novemberi rést a naptárban.

részletek

Visszatérő pályán versenyezhet Ázsiában az F1

Sajtóhírek szerint az eddig bejelentett 13 futam és a közel-keleti zárás között a Távol-Keletre is elutazna a mezőny, de Vietnám mellett nem Sanghaj, hanem egy másik ikonikus pálya rendezhet futamot.

részletek

Napokon belül jön az őszi versenynaptár: Ezek a kiszivárgott információk

Monza után a Toszkán Nagydíjjal folytatódik a szezon a hiteles forrásnak számító Autosport szerint. Portugália beugrása is valószínű, az Orosz Nagydíj lehet az első nézőkkel zajló futam.

részletek

Az első vietnámi kör az F1 2020-ban

Bár lehet, hogy a koronavírus-járvány miatt a valóságban végül nem mutatkozik be idén a Hanoiban épült versenypálya, a rövidesen megjelenő új F1-es játékban így szerepelni fog.

részletek

Hivatalos: Bahrein és Vietnám is halasztva

A melbourne-i fejlemények fényében megszületett az észszerű döntés az F1 vezetőségében: Bahreinben és Vietnámban sem rendeznek futamot a tervezett időben, Monacóról beszélnek legkorábbi kezdésként.

részletek

Sajtó: Jó eséllyel ugrik a Vietnámi Nagydíj is

Sorra dőlnek be a sportesemények a világban az egyelőre megállíthatatlan koronavírus-terjedés miatt, nem kivétel ez alól az autó- és motorsport sem. Úgy tűnik, Vietnám lesz az újabb áldozat.

részletek

A Vietnámi Nagydíj is egyre inkább veszélyben

Idén debütál(na) a Formula-1-ben Vietnám, a koronavírus azonban ismét átírhatja a forgatókönyvet. Az Olaszországgal szemben bevezetett szigorítás miatt veszélyben a nagydíj.

részletek

Brawn: Lesz verseny Vietnámban

Ross Brawn szerint nem valószínű, hogy a Kínai után a Vietnámi Nagydíjat is törölnék a versenynaptárból a járvány miatt, mivel az F1 egyik vezetője szerint nem aggasztó ott a helyzet.

részletek

Veszélyben lehet a Vietnámi Nagydíj is a koronavírus miatt

Szerdán hivatalossá vált, hogy törlik a versenynaptárból a Kínai Nagydíjat, de legalábbis áprilisban biztosan nem rendezik meg. Most akár az újonc Vietnámi Nagydíj is veszélybe kerülhet.

részletek

A Vietnámi Nagydíj is kérdésessé válhat

A koronavírus boríthatja a Kínai Nagydíjat, de a most debütáló vietnámi futammal kapcsolatban is jogos az aggodalom - egyelőre nem tudni, hogy mi lesz a sorsa, bár vészhelyzet nincs.

részletek

Vietnámban kipróbálják, milyen pályán lehet jót versenyezni

A Hanoiban épülő versenypálya lesz az első igazi XXI. századi F1-es helyszín, amelyet nem titkolt céllal azért építettek meg, hogy a lehető legizgalmasabb futamoknak adjon otthont.

részletek

Ilyen lesz egy kör Vietnámban

Bár a Red Bull már be is járatta autóit Hanoi utcáin egy kis gyorsulási verseny keretein belül, most megnézhetjük a Tilke Engineers and Architects jóvoltából, hogyan is fog kinézni egy kör a vietnámi versenypályán.

részletek
Olvastad már?