Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 19. csütörtök

Vergne

Raikkönen kiüthette volna Ricciardót

Daniel Ricciardo neve összeforrt a Red Bull istállóval, az együttműködésnek azonban vége. A csapatfőnök elismerte, hogy 2014-ben komolyan képben volt Kimi Raikkönen is az ausztrál helyett.

részletek

Vergne bajnokként visszatérhet az F1-be

Jean-Eric Vergne remek versenyzéssel megszerezte a Formula-E bajnoki címét, kapósabb is lett a pilótapiacon. Akár az F1-be is visszatérhet hosszú szünet után, talán éppen a Toro Rossóval.

részletek

Vergne: A Formula-E mindenkit sokkolni fog

Jean-Eric Vergne idén bajnoki címet ünnepelhetett az elektromos formaautó-bajnokságban, viszont ettől függetlenül is úgy érzi, jó helyen van. Szerinte a Gen2 autók óriási dobás lesznek.

részletek

Vergne legyőzte Di Grassit, de az Audi a csapatbajnok

A Formula-E 2017/2018-as szezonjának utolsó futama annak ellenére is számos izgalmat tartogatott, hogy az egyéni bajnok személye már tegnap eldőlt: a fő kérdés az volt, ki nyeri a csapatok értékelését.

részletek

Bianchinak ajánlotta bajnoki címét Vergne

Még nem tudta teljesen megemészteni a korábbi F1-es Jean-Eric Vergne, hogy ő lett a Formula-E negyedik szezonjának bajnoka. A francia utoljára nyolc éve nyert meg bármilyen sorozatot.

részletek

Kettős Audi-győzelem és Vergne-bajnoki cím New Yorkban

A tavalyi bajnok Lucas di Grassi nyerte a Formula-E New York-i duplafordulójának első versenyét, de sem ő, sem más nem tudta megakadályozni, hogy új királya legyen a sorozatnak. Őt Jean-Éric Vergne-nek hívják.

részletek

Vergne úgy érzi, élete legjobbját nyújtotta Zürichben - még ha csak 10. is lett

A Formula-E bajnoki éllovasa, Jean-Éric Vergne egy zürichi tizedik helynek is tudott örülni, és úgy érzi, soha ennél jobban nem vezetett még, hiába csak egy pontot ért mindez.

részletek

Di Grassi idén először nyert, büntetéshalom mögötte

A szezont rendkívül pechesen kezdő Lucas di Grassi győzött Svájc hosszú idő óta első versenyén, amelynek végét egy bizarr büntetéssorozat fémjelezte. Vergne nem bajnok, szorosabbá vált a csata.

részletek

Megvan a Jaguar első pole-ja, Vergne csak 17. Zürichben

A bajnoki cím kapujában álló Jean-Eric Vergne szörnyű időmérőt zárt, a Techeetah becsületét André Lotterer mentette meg, a legnagyobb dobásért azonban Mitch Evans volt felelős a Jaguarral.

részletek

Német autó német pilótája nyert Berlinben

A Formula–E történetének egyik legsimább győzelme született a berlini futamon, de a helyi közönség biztosan nem bánta, hogy gyakorlatilag semmilyen csata nem zajlott az első helyért. Vergne újabb lépést tett a cím felé.

részletek

Alonso Mercedesszel és Ferrarival is győzne

Évek óta a dobogó közelébe sem került Fernando Alonso, ám sokan továbbra is bíznak a kétszeres világbajnok spanyolban. Vajon egy élcsapattal világbajnok lehetne még most is?

részletek

Vergne: Jobb a pénz az FE-ben, mint az F1-ben

A Formula-E idén végleg meggyőzte az egykor a Red Bull pilótaprogramjába tartozó Jean-Eric Vergne-t arról, hogy helyesen döntött, amikor letett az F1-es ülés hajszolásáról. Szerinte az elektromos szériát már nem lehet alacsonyabb rendűnek tekinteni.

részletek
Olvastad már?