Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 20. csütörtök

Vergne

Kettős Audi-győzelem és Vergne-bajnoki cím New Yorkban

A tavalyi bajnok Lucas di Grassi nyerte a Formula-E New York-i duplafordulójának első versenyét, de sem ő, sem más nem tudta megakadályozni, hogy új királya legyen a sorozatnak. Őt Jean-Éric Vergne-nek hívják.

részletek

Vergne úgy érzi, élete legjobbját nyújtotta Zürichben - még ha csak 10. is lett

A Formula-E bajnoki éllovasa, Jean-Éric Vergne egy zürichi tizedik helynek is tudott örülni, és úgy érzi, soha ennél jobban nem vezetett még, hiába csak egy pontot ért mindez.

részletek

Di Grassi idén először nyert, büntetéshalom mögötte

A szezont rendkívül pechesen kezdő Lucas di Grassi győzött Svájc hosszú idő óta első versenyén, amelynek végét egy bizarr büntetéssorozat fémjelezte. Vergne nem bajnok, szorosabbá vált a csata.

részletek

Megvan a Jaguar első pole-ja, Vergne csak 17. Zürichben

A bajnoki cím kapujában álló Jean-Eric Vergne szörnyű időmérőt zárt, a Techeetah becsületét André Lotterer mentette meg, a legnagyobb dobásért azonban Mitch Evans volt felelős a Jaguarral.

részletek

Német autó német pilótája nyert Berlinben

A Formula–E történetének egyik legsimább győzelme született a berlini futamon, de a helyi közönség biztosan nem bánta, hogy gyakorlatilag semmilyen csata nem zajlott az első helyért. Vergne újabb lépést tett a cím felé.

részletek

Alonso Mercedesszel és Ferrarival is győzne

Évek óta a dobogó közelébe sem került Fernando Alonso, ám sokan továbbra is bíznak a kétszeres világbajnok spanyolban. Vajon egy élcsapattal világbajnok lehetne még most is?

részletek

Vergne: Jobb a pénz az FE-ben, mint az F1-ben

A Formula-E idén végleg meggyőzte az egykor a Red Bull pilótaprogramjába tartozó Jean-Eric Vergne-t arról, hogy helyesen döntött, amikor letett az F1-es ülés hajszolásáról. Szerinte az elektromos szériát már nem lehet alacsonyabb rendűnek tekinteni.

részletek

Vergne otthon nyert, Bird három kerékkel a dobogón

Jean-Eric Vergne népszerű hazai győzelmet ünnepelhetett a Formula-E párizsi fordulóján, de a főszerepet nem is ő, hanem Andre Lotterer és Sam Bird öltötték magukra, akik háromszor ütköztek egymással.

részletek

Összejött a Vergne–Bird első sor a Párizs ePrix-re

A bajnoki cím két legfőbb várományosa egymás mellett állva fog farkasszemet nézni a rajtlámpákkal a Formula-E párizsi futamán. Jean-Eric Vergne verhetetlennek bizonyult hazai időmérőjén.

részletek

A korábbi Red Bull-nevelt nevetett Hartley-n

A jelenleg a Formula-E-ben versenyző ex-F1-es szerint vicces, hogy az került be a száguldó cirkuszba, akinek ő vette át a helyét egy utánpótlás-szériában. Beszélt Daniel Ricciardóról is.

részletek

eStat: Vergne minden téren remekelt

Azt nehéz lenne vitatni, hogy ki a Formula–E történetének két legsikeresebb versenyzője, a listavezető Jean-Eric Vergne viszont egyre inkább jogot formálhat a harmadik pozícióra – di Grassi pedig végre dobogós.

részletek

Vergne elképesztő védekezéssel nyert Uruguayban

A pole-t megöröklő francia egyetlen kör erejéig sem engedte ki a kezéből a vezetést, és sikerrel tartotta mögött a büntetett Lucas di Grassit a Punta del Este ePrix-n.

részletek
Olvastad már?