DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 2. szombat

ValentinoRossi

Rossi több probléma miatt is aggódik

A 41 éves olasz szerint hasonló problémákkal kell megküzdenie, mint amelyek a 2019-es idényére is rányomták a bélyegüket.

részletek

Trükkös, de érdekes lenne a Rossi-Lorenzo páros

A találgatások szerint az olasz veterán és a visszavonult spanyol is kiköthetne jövőre a hangvillások szatellit alakulatánál, de Razlan Razali szerint még korai ezekről beszélni.

részletek

Rossi: Célom, hogy versenyképes legyek, és 2021-ben is folytassam

Vinales hosszabbításával és Quartararo előléptetésével a „Doktor” a szezon végén távozik a hangvillások gyári csapatától – a MotoGP-ből viszont még nem biztos, a Yamaha pedig készen áll 2020 után is teljes gyári támogatást biztosítani számára.

részletek

Rossi már üléspróbán a Mercedesnél: jön a gépcsere Hamiltonnal!

Napokon belül sor kerül a sokak által várt cserére, amely során Valentino Rossi Lewis Hamilton Mercedesébe, a brit pedig a „Doktor” Yamahájára ülhet fel.

részletek

Rossi és Marini nyerték a 100 km-es versenyt a Ranchon

Igazi családi ünneppé vált a Ranchon rendezett dirt track verseny, amelyen 1 óra 45 perc után a „Doktor” és Moto2-ben vitézkedő féltestvére diadalmaskodott.

részletek

Marquez: Rossi versenyképes lehet, ha marad

A nyolcszoros világbajnok szerint az olasz legenda kitűnően átvészeli a stílus- és generációváltásokat a MotoGP-ben. A repsolos beszélt csapattársa küszködéséről is.

részletek

Rossi nem érti, miért szenved jobban a márkatársainál

Bár ezúttal Quartararo és Vinales sem állhatott dobogóra, de a „Doktor” különösen pocsék tempót diktált az aragóniai futamon, aminek maga az olasz sem találja egyelőre az okát.

részletek

Megvalósult Rossi álma

A „Doktor” és rajongói számára már kedd délután megkezdődött a San Marinó-i Nagydíj hete: a kilencszeres világbajnok az M1-es Yamahájával hajtott végig többek között szülővárosán, Tavullián is.

részletek

Yamaha: A versenyzők jóváhagyták az újításokat

Meglehetősen sok új elemmel érkezett a misanói tesztre a japán gyártó, és bár Valentino Rossi és Maverick Vinales szerint még tovább kell fejlődniük, az újítások alapvetően elnyerték a tetszésüket.

részletek

Rossi nem érzett nagy különbséget a 2020-as prototípussal

Főként az olasz motoros próbálta ki az új Yamaha első változatát a hétfői brnói kollektív teszten, de elmondása szerint még sok munka vár rájuk vele.

részletek

Jarvis: Már nem Valentino jelenti a Yamaha jövőjét

Továbbra is rendkívül fontos láncszeme a MotoGP-s projektjüknek a „Doktor”, de már nem kell úgy rá támaszkodniuk, mint egy évtizede. A csapatvezető ugyanakkor nem számít konfliktusra az olasz visszavonulásának időzítése kapcsán.

részletek

Rossi már nem tudja tartani a lépést?

Az évek telnek, s ez még a „Doktorra” is igaz – állítja a tizenötszörös világbajnok olasz. Maga a yamahás viszont úgy érzi, nem foghatja az életkorára az utóbbi hetekben látott küszködését.

részletek