Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 18. szerda

ValentinoRossi

Yamaha: A versenyzők jóváhagyták az újításokat

Meglehetősen sok új elemmel érkezett a misanói tesztre a japán gyártó, és bár Valentino Rossi és Maverick Vinales szerint még tovább kell fejlődniük, az újítások alapvetően elnyerték a tetszésüket.

részletek

Rossi nem érzett nagy különbséget a 2020-as prototípussal

Főként az olasz motoros próbálta ki az új Yamaha első változatát a hétfői brnói kollektív teszten, de elmondása szerint még sok munka vár rájuk vele.

részletek

Jarvis: Már nem Valentino jelenti a Yamaha jövőjét

Továbbra is rendkívül fontos láncszeme a MotoGP-s projektjüknek a „Doktor”, de már nem kell úgy rá támaszkodniuk, mint egy évtizede. A csapatvezető ugyanakkor nem számít konfliktusra az olasz visszavonulásának időzítése kapcsán.

részletek

Rossi már nem tudja tartani a lépést?

Az évek telnek, s ez még a „Doktorra” is igaz – állítja a tizenötszörös világbajnok olasz. Maga a yamahás viszont úgy érzi, nem foghatja az életkorára az utóbbi hetekben látott küszködését.

részletek

Rossi: Továbbra is szenvedünk

Mindössze a nyolcadik helyen futott be a Német Nagydíjon a Yamaha 40 éves versenyzője, aki húsz másodperccel futott lassabb versenyt, mint tavaly ugyanitt.

részletek

Rossi: Ez egy szupermarket parkolója, nem igazi kanyar

A „Doktor” szerint borzalmas a barcelonai pálya jelenleg használt 10-es kanyarja, Marc Marquez és Andrea Dovizioso viszont rámutatott: biztonsági okokból váltottak a korábbi verzióról.

részletek

Rossi „tiltott” pályán motokrosszozott Mugello után

2017-ben ott sérült meg a misanói verseny előtt, ám most a Ducati két gyári versenyzőjével együtt ott igyekezett túllépni a katasztrofális hazai nagydíján a „Doktor”.

részletek

Marquez és Rossi kilapítaná a mugellói célegyenes végét

A MotoGP élmenői szerint módosítani kell az Olasz Nagydíjnak otthont adó pálya első kanyarja előtti részt, ha a jövőben még tovább fognak gyorsulni a versenygépek.

részletek

Rossi: Marquez minden körülmények között a legerősebb

A „Doktor” rendkívül pesszimistán nyilatkozott a spanyol versenyző elleni harcról, valamint a Yamaha motorblokkjának fejlesztéseiről.

részletek

Rossit is megpróbálta elcsábítani Misanóba a DTM

A Német Túraautó-bajnokságot vezető Gerhard Berger elismerte: arról álmodott, hogy az Audival vendégszereplő Andrea Dovizioso mellett a „Doktor” is rajthoz álljon júniusban.

részletek

Biaggi csodálatát is kiváltotta Rossi teljesítménye

Bár annak idején a legnagyobb riválisok voltak a pályán és azon kívül is, a Kalóz most elismerően beszélt a Doktor eddigi produkciójáról – igaz, a vb-címre továbbra is Marquezt tartja a fő esélyesnek.

részletek

Rossi és Vinales is dobogóra állna Austinban

Mindkét yamahás bizakodva várja az Amerikai Nagydíj hétvégéjét: a „Doktor” Termas után ismét szeretne az első háromba férkőzni, míg a spanyol nem akar további pontokat veszíteni a bajnokságban.

részletek
Olvastad már?