Steward
Balogh Boglárka
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 24. hétfő

USA Nagydíj

Perez: Ez volt az eddigi legnehezebb futamom

Rettentően kemény volt az USA Nagydíj Sergio Perez számára. A mexikói egy alternatív stratégiával a harmadik helyen ért célba, ám szinte az egész futamon nem tudott inni, ami elég megterhelő volt.

részletek

Ez történt az USA Nagydíj második edzésén

A második szabadedzéssel folytatódik a program az Egyesült Államokban. Az első edzésen a Mercedesek voltak a leggyorsabbak, tartsatok velünk és lássuk változik-e a helyzet Austinban.

részletek

Bottas sikerével indult az austini hétvége

Valtteri Bottas nyerte az USA Nagydíj első szabadedzését a csapattársa, Lewis Hamilton előtt helyi idő szerint délelőtt. A Mercedes nagy fölényben volt, Verstappen majdnem egy másodpercet kapott.

részletek

Steiner: Nem ismerjük Andretti terveit

A Haas istállója nem foglalkozik túl sokat az Andretti esetleges beszállásával, a csapatfőnök pedig nem érzi úgy, hogy egy újabb amerikai alakulat veszélyt jelentene rájuk nézve.

részletek

Verstappen számára nem opció az IndyCar

Bár a Red Bull pilótája imádja nézni az amerikai versenysorozat futamait, ettől függetlenül nem hiszi, hogy egyszer az IndyCarban kötne ki. Max Verstappen az oválpályától tart leginkább.

részletek

Hamilton: Közelebb kell hozni a mezőnyt

A mezőny végén autózó pilóták lekörözése már évek óta problémát okoz a Formula–1-ben. Lewis Hamilton ezúttal viszont megvédte őket, mondván, nem velük, hanem az autók kialakításával van probléma, ami nem teszi lehetővé, hogy közel autózzanak egymáshoz. Reméli, a 2021-es szabályváltozások ezen is segíteni fognak.

részletek

Vettel: Nem okoz gondot, hogy belássam, hibáztam

Sebastian Vettel elismerte, hogy neki és a Ferrarinak is javulnia kell jövőre, ha szeretnének bajnoki címet nyerni. A négyszeres világbajnok német nem fél szembenézni a hibáival.

részletek

Verstappen: Még a cipőm is kilyukadt, úgy nyomtam

Max Verstappen elnyerte a szurkolók elismerését az USA Nagydíjon mutatott teljesítményével, hiszen a 18. helyről indulva ért célba a 2. helyen, az egyik Ferrarit és mindkét Mercedest megelőzve.

részletek

Hamilton: Inkább egy kicsivel több helyet hagytam Verstappennek

Hamilton megnyerhette volna a világbajnoki címet, ha meg tudja előzni Verstappent a futam végén, de ez nem sikerült, ráadásul Vettel is elment Bottas mellett. Hamilton inkább nem is kockáztatott.

részletek

Vettel: Ez a nap jobb is lehetett volna

Sebastian Vettel ismét ütközött és megpördült az első körben. Ezúttal Ricciardóval ért össze a négyszeres világbajnok német, aki ezután a 4. helyig tudott visszajönni. Raikkönen győzelmének örül.

részletek

Raikkönen: Jobb, mintha második lennék

Kimi Raikkönen megtörte a 113 verseny óta tartó nyeretlenségi szériáját, így nem fejezi be második ferraris időszakát sem győzelem nélkül. A gumikon és a Hamilton elleni csatán múlott a győzelem.

részletek

Dobta a fejlesztéseket, visszatért a régi Ferrari

Sebastian Vettel úgy véli, a Ferrari szombati időmérőn látott formajavulása annak köszönhető, hogy a fejlesztések helyett az SF71-H korábbi változatát használták. Szerinte az előrelépést most a visszalépés jelentette.

részletek