Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. július 21. vasárnap

ToroRosso

Rázott az autó, nem hívták kerékcserére

Rettentően veszélyes helyzettel szembesült a Toro Rosso a Brit Nagydíjon: Albon autójának elektromos rendszere meghibásodott, ezért a kiállás során csak akkor nyúlhattak volna hozzá, ha leállítják.

részletek

Salo: Gasly sosem volt lassú pilóta korábban

A Red Bull régebben sosem a türelméről volt híres, Pierre Gaslyvel szemben mégis feltűnően elnézőek. Mika Salo szerint ezért a bikák tudnak valamit a francia szenvedéséről, amit mi még nem.

részletek

A Honda is saját időmérős partimódot akar

Megjött az önbizalma a japánoknak, miután 13 év után ismét futamgyőzelmet ünnepelhettek a Red Bullnak köszönhetően Ausztriában: a Honda most éppen az időmérős teljesítményén javítana.

részletek

A Honda útja a szenvedéstől a győzelemig

Négy és fél évre volt szüksége a japán gyártónak, hogy visszatérhessen a dobogó tetejére. De ezt rengeteg szenvedés és kritika előzte meg. Hogyan jutott el a Honda a GP2-es motortól a győzelemig?

részletek

A Honda először győzött 2006 óta

Két évvel ezelőtt kinevették a japán gyártót, most futamgyőzelmet aratott Ausztriában. A Honda rendkívül boldog, de úgy véli, ez még csak a kezdet. A fejlődésben nagy szerepet játszott a Toro Rosso is.

részletek

A Honda először az első rajtsorban

Önerőből is rendkívül gyors volt a Red Bull-Honda Max Verstappennel, Hamilton visszasorolása miatt pedig Monaco után másodszor csillanhat fel a remény a futamgyőzelemre. Összejöhet az első hely?

részletek

Kvjat: A Red Bull-pletyka nem elismerés számomra

Danyiil Kvjatot egyre gyakrabban hozzák szóba a Red Bull-lal, miután ott meglehetősen gyengén muzsikál Pierre Gasly. Az orosz azonban nem gondol ilyesmire, és csak a Toro Rossóra koncentrál.

részletek

Tost: A Red Bull visszaviheti Kvjatot

A Toro Rosso csapatfőnöke értetlenül szemléli Pierre Gasly vergődését az anyaistállónál, mivel szerinte sokkal jobb ennél. Ugyanakkor boldoggá tenné, ha Danyiil Kvjat ismét topcsapathoz kerülne.

részletek

Marko Kvjat menedzserével tárgyalt

A Francia Nagydíjon is lehangolóan gyenge teljesítménnyel jelentkezett Pierre Gasly, akiről egyre erősebben pletykálják, hogy a Red Bull lecserélheti. A főtanácsadó év végéig nem akar ezen gondolkodni.

részletek

A Honda hozzányúlt az új motorhoz, pedig semmi baja

Ezen a héten új erőforrással jelentkezett a Honda, amit mind a négy versenyautóban be is vetnek. Danyiil Kvjat autójában taktikai okból hozzányúltak az erőforráshoz, pedig nincs probléma.

részletek

Hétvégén debütál az új, erősebb F1-es Honda-motor

A Francia Nagydíjon már a Spec3-as változatot veszi elő a japán gyártó, mindkét Red Bull ezzel támadhat - elvileg most nem megbízhatóbb, hanem erősebb lett a technika egy új turbófeltöltőtől.

részletek

Élete legjobb formájában érzi magát Kvjat

Bizakodva tekint előre a folytatásra az F1-be visszatért orosz: úgy érzi, ő soha nem vezetett még ilyen jól, csapatát pedig minden pályán erősnek tartja, amely képes a középmezőny első helyéért harcolni.

részletek
Olvastad már?