DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. június 9. péntek

ToroRosso

F1-Archív: Raikkönen kipróbálná a MotoGP-t

Alonso hazugnak bélyegezte a McLarent, az ellenfelek kizárták volna a Toro Rossót, Heidfeld úgy gondolta, neki kellene Raikkönen helyén ülnie, zajlottak a Bahreini Nagydíjak: ezek voltak április 3-án az F1 hírei.

részletek

Schumacher és egy olasz formálta a fiatal Vettelt

A négyszeres világbajnok versenyzői jellemének kialakulásáról beszélt két egykori csapattársa. Michael Schumacher módszere és Giorgio Ascanelli szigora alakították.

részletek

F1-Archív: Baumgartner a Minardival is tárgyal

Hamilton túl gyors volt Superbike-tesztjén, a csapatok nem kérnek a kötelező két kiállásból, újra szabad a csapatutasítás, Alonso visszatér a Renault-hoz, Hill először beszélt nagy elismeréssel Schumacherről. December 10. F1-es hírei.

részletek

Ezekkel a rekordokkal távozik Vettel az F1-ből

A négyszeres világbajnok számos csúcsát megdöntötték már – elsősorban Max Verstappen volt szorgos ilyen téren –, de több tekintetben visszavonulása után is ő marad a rekorder.

részletek

Retro – A Red Bull megvásárolja a Minardit

2005-ben ezen a napon, szeptember 10-én jelentette be Dietrich Mateschitz, hogy az osztrák energiaital-gyártó vállalat megvásárolja Paul Stoddart tulajdonostól az olasz Minardi F1-es csapatát.

részletek

F1-Archív: Schumachernek esze ágában sincs visszavonulni

Argentin futam lehetőségét vizsgálják, Schumacher nem vonul vissza, a Toro Rosso várja Bourdais-t, vége a Williams-BMW partnerségnek, még visszatérne az Arrows, Alesi faképnél hagyja a Saubert. Az elmúlt két évtized hírei az F1-ből.

részletek

F1-Archív: A Torpedó újra célba talál

Kvjat támadásokra számít az Orosz Nagydíj után, Danica Patrick érdeklődik a Formula-1 iránt, 2,4 literes V8-asok a szabálytervben, újra halasztják a moszkvai versenyt. Ilyen F1-es vonatkozású hírekről olvashattunk május 1-jén.

részletek

Marko: Kockáztattunk anno Verstappennel

A Red Bull F1-es tanácsadója elismerte, hogy volt némi rizikó abban, hogy már 17 évesen bedobták a mélyvízbe a hollandot, de a szakember egy pillanatig sem kételkedett abban, hogy jól döntöttek.

részletek

Gasly: A hamis információkkal rengeteg kárt okozhat a média

Pierre Gasly elismeri a média jelentőségét az autósport életében, ugyanakkor volt szerencséje megtapasztalni ennek negatív oldalát is. Talán ő a legjobb példa arra, hányféleképpen alakulhat egy pilóta megítélése, ha a sajtón múlik.

részletek

A Red Bull szólt Jos Verstappennek, lépjen végre hátrébb

Kisgyermek korától, a gokartos időktől egyengette fia pályafutását Jos Verstappen, ez még a Toro Rossónál töltött időszakban is folytatódott. A Red Bull azonban nem akarta, hogy az édesapa irányítson.

részletek

Tostnak köszönheti a Red Bull a Hondát

Az AlphaTauri csapatfőnöke győzte meg anno a távozni készülő japán gyártót arról, hogy kössön házasságot a Red Bull-lal. A kezdetekről az ügyvezető igazgató beszélt.

részletek

Verstappen egykori mérnökét nem lepte meg a holland sikere

Az újdonsült világbajnok egykori versenymérnöke, Xevi Pujolar biztos volt benne, hogy Verstappen „előbb-utóbb” világbajnok lesz. Állítja, a holland a legjobb pilóta, akivel valaha együtt dolgozott.

részletek