Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 22. kedd

ToroRosso

Kiadó ülések 2020-ra - 1. rész: Red Bull

Még négy csapatnál akad betöltésre váró pozíció a 2020-as szezonra. Sorra vesszük, hol kik a legesélyesebbek, kezdve a Red Bull és a Toro Rosso helyzetével, akik házon belül szeretnének megoldást.

részletek

Elfogadták a Toro Rosso átkeresztelését

Viszlát, Toro Rosso, és helló, Alpha Tauri!? A Red Bull módosítási kérelmet nyújtott be második számú csapatának nevére, a szavazást bonyolító F1-es Bizottságtól kiszivárgott információ szerint pedig ez meg is kapta a zöld utat.

részletek

A Toro Rosso csak nyert Gaslyval, meglehet a hatodik hely

A Red Bull fiókcsapata is rengeteget erősödött tavalyhoz képest, a Honda hazai pályáján Pierre Gasly megint remekelt, négy értékes pontot gyűjtött be és megerősítette a csapat hatodik helyét.

részletek

Kvjat hiába akarta átverni a japán beugrót

Mindkét állandó Toro Rosso-pilóta dicsérte az első szabadedzésen vezető Naoki Yamamotót, aki vérbeli japánként bocsánatot kért Gaslytől, hogy kiszorította üléséből.

részletek

Yamamoto a legnagyobb sztár Suzukában

Hiába szaladgálnak sokszoros világbajnokok a Japán Nagydíj paddockjában, pénteken, Suzukában senki nem volt népszerűbb, mint a Honda által patronált Naoki Yamamoto, aki Pierre Gasly Toro Rossóját kapta meg az első szabadedzésre.

részletek

Melyik F1-es pilóta Möszijő Tájfun?

Möszijő Tájfun: ezzel a becenévvel heccelték a Toro Rosso és a Red Bull munkatársai csütörtökön Pierre Gaslyt, mégpedig nem véletlenül. A francia pilótának volt már dolga az időjárási jelenséggel és nagy árat fizetett érte.

részletek

Kvjat egész évben csúcsformában versenyez

Két éve ilyenkor azt hitte, mindennek vége, idén mégis újra esélyt kapott Danyiil Kvjat és egyelőre él is ezzel a lehetőséggel. Minden kört élvez, topformában vezet, még egy dobogó is összejött.

részletek

Japán pilóta ül a Toro Rossóba Suzukában

Az első szabadedzésen a Honda védence, Naoki Yamamoto vezeti Gasly autóját. Hazájának egyik legjobb jelenlegi pilótája F1-est még sosem vezetett, a bevetésre azonban régóta készül.

részletek

Átnevezhetik jövőre a Toro Rossót

Sajtóhír szerint a kérelmet is beadták, amelyet a rivális csapatoknak kell jóváhagyniuk. Az idei lehet a Scuderia Toro Rosso utolsó szezonja: kezdjük el ízlelgetni az Alpha Tauri nevet.

részletek

Kvjat hiába remekel, esélye sincs a Red Bullhoz kerülni

Az orosz torpedó lehiggadt, idén egyáltalán nem baleseteivel, hanem jó teljesítményével hívja fel magára a figyelmet. Elfogadja a helyzetet, hogy 2020-ban mindenképpen a Toro Rossónál marad.

részletek

Gaslynek még mindig jobb a Toro Rossóban

A francia legjobb eredményét érte el a szingapúri hétvégén, mióta régi-új csapatához, a Toro Rossóhoz került, és úgy tűnik, továbbra sem kívánkozik vissza a nagycsapatba.

részletek

Gaslynak tényleg jobb a Toro Rosso

Elsőre óriási csalódást okozott Pierre Gaslynak, amikor a Red Bull a Belga Nagydíj előtt visszaminősítette. Azóta viszont új autójával jobban megbarátkozott, mint az RB15-össel valamikor is korábban.

részletek
Olvastad már?