Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. december 4. péntek

ToroRosso

Chandhok: Még mindig van gond a Honda-motorral

Az egykori F1-es pilóta szerint a japán gyártó a Toro Rosso kárára szerepelhetett ilyen fényesen a Red Bull-lal. Ugyanakkor elismeri, 2020-ban ennél is sokkal jobb teljesítményt láthatunk a Hondától.

részletek

Új név, új remények az Alpha Taurinál

A Toro Rossóról átkeresztelt istálló vezetője minden eddiginél nagyobb célt tűzött ki 2020-ra: A Red Bull segítségére támaszkodva a konstruktőri negyedik helyet akarja elcsípni.

részletek

Albonnak a szezon közben kellett mindent a nulláról újrakezdenie

Alex Albon szerint akkora váltás volt számára, hogy már újoncéve közepén előléptették őt a Toro Rossótól a Red Bullhoz, hogy sok szempontból mindent újra kellett kezdenie.

részletek

Gasly nehéz anyagi helyzetbe hozta szüleit

A Toro Rossóval tavaly és idén is remekül versenyző fiatal francia pilóta már elért ezt-azt a Formula-1-ben, semmilyen anyagi gondjai nincsenek. Nem is olyan nagyon régen azonban ez nem így volt.

részletek

Gasly: Marko megszegte ígéreteit

Az elmúlt évekből ismerhetjük a Red Bull időnként kíméletlen hozzáállását fiatal pilótáihoz. Idén Pierre Gasly is szembesülhetett ezzel. De vajon jól tette, hogy alaposan odamondott saját főnökének?

részletek

Élete egyik legszomorúbb és legjobb pillanatát is idén élte át Gasly

Érzelmi hullámvasútnak nevezi 2019-es szezonját a Red Bullt és Toro Rossót megjárt pilóta. A frusztrációtól a dühig, a gyásztól a felhőtlen ünneplésig széles skálán ment végig.

részletek

A Toro Rosso rendkívül elégedett a szezonnal

Ha egy istálló kifejezetten boldog lehet a 2019-es évadban elért eredményeivel, az a Red Bull fiókcsapata. Aerodinamikailag és motorikusan is hatalmasat léptek előre, ráadásul két dobogó is összejött.

részletek

Sainz úgy érzi, világbajnokságért csatázott, Gasly Strollra fúj

A legutolsó körben dőlt el a pontverseny hatodik helyezése: Sainz egy merész manőverrel ugrott be Hülkenberg elé, így lépte át Gaslyt a bajnokságban. A francia futama már az elején megpecsételődött.

részletek

Jön az Alpha Tauri: itt az előzetes rajtlista

Az Abu Dhabi Nagydíj szombatján az FIA közzétette az előzetes 2020-as F1-es nevezési listát, amelynek legfontosabb eleme, hogy immár biztosan eltűnik a Toro Rosso név a rajtrácsról.

részletek

Gasly: Hab lenne a tortán, ha tényleg legyőznénk a Renault-t is

A szoros középmezőny egyik legkellemesebb meglepetése a Toro Rosso előretörése. Pierre Gasly legutóbbi második helye után újabb sikeres versenyben bízik, szeretnének a Renault előtt végezni.

részletek

Vergne: Durva dolgok voltak a Red Bullnál

Bár legbelül hálás az energiaitalosoknak, hogy rajtuk keresztül bejutott az F1-be, nem volt egyszerű élete a bikáknál. Előfordult, hogy a franciát egy pole-pozíció és egy győzelem után is leszúrták.

részletek

Ha a gyengébbik hondás csapat is a Renault előtt végez, az kivégzés lehet

Az már a szezon elején látszott, hogy a francia gyári istállónak köze sem lesz a Red Bull-Honda tempójához. Most azonban esély kínálkozik arra, hogy még a fiókcsapat is legyőzze a Renault-t.

részletek
Olvastad már?