Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 24. szombat

TóthLászló

Pontszerzéssel távozott Tóth László a Formula Renault Eurocup barcelonai hétvégéjéről

Számos tényező nehezítette Tóth Lászlónak, és a Bhaitech Racingnek a dolgát a Formula Renault Európa-kupa legutóbbi, barcelonai versenyhétvégéjén, végül azonban a szerencse egy kicsit a magyar pilóta és csapata mellé állt, így a 20 éves versenyző sem távozott üres kézzel a Circuit de Catalunya aszfaltcsíkjáról.

részletek

Folytatódik a Formula Renault Eurocup Tóth Lászlóval a mezőnyben

A Barcelona közvetlen közelében elhelyezkedő Circuit de Catalunyán folytatódik a Formula Renault Eurocup jubileumi, 50. idénye, a szezon második felét megkezdő mezőnyben pedig ott lesz Tóth László, a Bhaitech Racing magyar versenyzője is.

részletek

Nem volt lehetősége a pontszerzése Tóth Lászlónak Zandvoortban

Egyik futamon sem volt reális lehetősége a pontszerzésre Tóth Lászlónak, a Bhaitech Racing magyar versenyzőjének a Formula Renault Európa-kupa idei szezonjának ötödik fordulóján, a hollandiai Zandvoortban, ahol az elmúlt hétvégén versenyzett a mezőny.

részletek

Esős, hűvös idő vár Tóth Lászlóra Zandvoortban

A Forma-1-ben a koronavírus-járvány miatt elrendelt törlések áldozata lett az átépített és felújított hollandiai Zandvoort versenypályája, a Formula Renault Európa-kupa mezőnye viszont a hétvégén ellátogat a tengerparti aszfaltcsíkra. A mezőnyben ott lesz Tóth László, a Bhaitech Racing 20 éves magyar versenyzője is.

részletek

Műszaki gondjai ellenére két 11. helyet szerzett Magny-Cours-ban Tóth László

Mindkét futamon a 11. helyen ért célba Tóth László, a Bhaitech Racing magyar versenyzője a Formula Renault Európa-kupa elmúlt hétvégén rendezett negyedik fordulóján, a franciaországi Magny-Cours-ban.

részletek

Formula Renault: Magny-Cours-ban folytatja Tóth László

A Forma-1-ből is ismert franciaországi Magny-Cours aszfaltcsíkján folytatódik a hétvégén a Formula Renault Európa-kupa jubileumi, 50. idénye, a mezőnyben Tóth Lászlóval.

részletek

Elmaradt a pontszerzés lehetősége Tóth László számára a Nürburgringen

Több mint egy hónap nyári szünet után az elmúlt hétvégén a németországi Nürburgringen folytatódott a Formula Renault Európa-kupa 50. jubileumi idénye, a mezőnyben Tóth Lászlóval.

részletek

Formula Renault Európa-kupa: A Nürburgringen versenyez Tóth László

Több mint egy hónap nyári szünet után a hétvégén a németországi Nürburgringen folytatódik a Formula Renault Európa-kupa 50. jubileumi idénye, a mezőnyben Tóth Lászlóval.

részletek

Tóth László felkészült és készen áll a folytatásra a Nürburgringen

Hosszabb, több mint egy hónapos szünet után szeptember első hétvégéjén folytatódik a Formula Renault Európa-kupa jubileumi, 50. szezonja, a mezőnyben pedig a Bhaitech Racing 51-es rajtszámú versenyautójának volánjánál ott lesz Tóth László is.

részletek

Tóth László pont nélkül maradt a Formula Renault Eurocup imolai versenyhétvégéjén

Nehéz hétvégén van túl Tóth László, a Formula Renault Eurocup mezőnyének magyar résztvevője, aki a két héttel ezelőtti szezonnyitón elért hetedik helyével megszerzett hat pontját az Imolában rendezett második forduló során nem tudta gyarapítani.

részletek

Formula Renault: Tóth László pontokat szerezne Imolában is

Két hét szünet után a legendás, korábbi Forma-1-es pályán, Imolában folytatódik a Formula Renault Eurocup jubileumi, 50. idénye, a mezőnyben pedig ezúttal is ott lesz Tóth László, az olasz Bhaitech Racing magyar versenyzője.

részletek

Pontszerzéssel zárta első versenyhétvégéjét a Formula Renault Eurocup-ban Tóth László

Tóth László, a Bhaitech Racing magyar versenyzője a hat bajnoki pontot érő hetedik helyen zárta a Formula Renault Eurocup idénynyitó, monzai fordulójának második futamát, ezzel csapatának legeredményesebb pilótája volt a legendás olasz pályán rendezett első 2020-as versenyhétvégén.

részletek
Olvastad már?