Steward
Vaszilykó Péter
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 26. kedd

TóthLászló

Franciaországban zárul a Formula Renault Eurocup 50. idénye

A franciaországi Paul Ricard versenypályán fejeződik be a mostani hétvégén a Formula Renault Eurocup jubileumi, 50. idénye, a mezőnyben pedig ezúttal is ott lesz Tóth László, a Bhaitech Racing magyar versenyzője.

részletek

Kettő helyezés hiányzott Tóth Lászlónak a pontszerzéshez Hockenheimben

Az első futamon a 12., a másodikon pedig a 14. helyen ért célba Tóth László, a Bhaitech Racing magyar versenyzője a Formula Renault Eurocup elmúlt hétvégén, Hockenheimben rendezett idei kilencedik fordulóján.

részletek

Hockenheimben folytatja szereplését a Formula Renault Európa-kupában Tóth László

A német túraautó-bajnokság (DTM) idényzáró versenyhétvégéjének betétfutamaként folytatódik a Formula Renault Eurocup jubileumi, 50. idénye, a sorozat utolsó előtti fordulóján pedig az eddigiekhez hasonlóan most is rajthoz áll Tóth László, a Bhaitech Racing magyar versenyzője.

részletek

Műszaki hibák hátráltatták Tóth Lászlót Imolában

Több műszaki hiba miatt nem tudott eredményes hétvégét teljesíteni Tóth László, a Bhaitech Racing magyar versenyzője a Formula Renault Eurocup jubileumi, 50. szezonjának nyolcadik fordulóján, a Forma-1-es Emilia Romagna Nagydíj betétfutamaiként rendezett elmúlt hétvégi versenyeken.

részletek

Kilenc helyet javítva szerzett értékes pontokat Tóth László Spa-Francorchamps-ban

A 17. helyről rajtolva ért célba nyolcadikként Tóth László, a Bhaitech Racing magyar versenyzője a Formula Renault Eurocup Spa-Francorchamps-ban rendezett idei hetedik fordulójának szombati második futamán. Tóth ezzel hat pontot szerzett, és a 30 perc + 1 körös versenyen ő javította a második legtöbbet a rajtpozíciójához képest, nála csak a futamgyőztes jött előre több pozíciót.

részletek

A legendás belgiumi Spában versenyez Tóth László

A Forma-1-ből is jól ismert, legendás Spa-Francorchamps hét kilométeres aszfaltcsíkján folytatódik a héten a Formula Renault Eurocup jubileumi, 50. idénye, a mezőnyben pedig ezúttal is ott lesz Tóth László, a Bhaitech Racing magyar versenyzője.

részletek

Pontszerzéssel távozott Tóth László a Formula Renault Eurocup barcelonai hétvégéjéről

Számos tényező nehezítette Tóth Lászlónak, és a Bhaitech Racingnek a dolgát a Formula Renault Európa-kupa legutóbbi, barcelonai versenyhétvégéjén, végül azonban a szerencse egy kicsit a magyar pilóta és csapata mellé állt, így a 20 éves versenyző sem távozott üres kézzel a Circuit de Catalunya aszfaltcsíkjáról.

részletek

Folytatódik a Formula Renault Eurocup Tóth Lászlóval a mezőnyben

A Barcelona közvetlen közelében elhelyezkedő Circuit de Catalunyán folytatódik a Formula Renault Eurocup jubileumi, 50. idénye, a szezon második felét megkezdő mezőnyben pedig ott lesz Tóth László, a Bhaitech Racing magyar versenyzője is.

részletek

Nem volt lehetősége a pontszerzése Tóth Lászlónak Zandvoortban

Egyik futamon sem volt reális lehetősége a pontszerzésre Tóth Lászlónak, a Bhaitech Racing magyar versenyzőjének a Formula Renault Európa-kupa idei szezonjának ötödik fordulóján, a hollandiai Zandvoortban, ahol az elmúlt hétvégén versenyzett a mezőny.

részletek

Esős, hűvös idő vár Tóth Lászlóra Zandvoortban

A Forma-1-ben a koronavírus-járvány miatt elrendelt törlések áldozata lett az átépített és felújított hollandiai Zandvoort versenypályája, a Formula Renault Európa-kupa mezőnye viszont a hétvégén ellátogat a tengerparti aszfaltcsíkra. A mezőnyben ott lesz Tóth László, a Bhaitech Racing 20 éves magyar versenyzője is.

részletek

Műszaki gondjai ellenére két 11. helyet szerzett Magny-Cours-ban Tóth László

Mindkét futamon a 11. helyen ért célba Tóth László, a Bhaitech Racing magyar versenyzője a Formula Renault Európa-kupa elmúlt hétvégén rendezett negyedik fordulóján, a franciaországi Magny-Cours-ban.

részletek

Formula Renault: Magny-Cours-ban folytatja Tóth László

A Forma-1-ből is ismert franciaországi Magny-Cours aszfaltcsíkján folytatódik a hétvégén a Formula Renault Európa-kupa jubileumi, 50. idénye, a mezőnyben Tóth Lászlóval.

részletek
Olvastad már?