Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 21. péntek

Szponzorok

Carey: A nulláról kellett felépítenünk az F1 marketingjét

Chase Carey szerint a Liberty Mediának nagyon nehéz volt érdeklődést generálnia az F1 körül az Ecclestone-korszak után, és azt is elismeri, sokkal nehezebb dolga volt, mint azt előzetesen gondolta. A nulláról kellett indulniuk.

részletek

Haryanto visszatér a pályára

Rio Haryanto három évvel ezelőtt újoncként bemutatkozhatott a Formula-1-ben, ám szponzori pénzének elapadása miatt év közben menesztették. Teljesítménye meg sem közelítette csapattársáét.

részletek

Szponzorszerzésben a McLaren volt a bajnok

Zak Brown büszkén sorolja az új partnereket, amelyekkel a csapat idén leszerződött: ehhez hasonló fejlődést vár 2019-ben. A főszponzor azonban még mindig hiányzik az autóról.

részletek

A Renault is rájött, több pénz kell

A francia gyári istálló az elmúlt években szépen fejlődött, már a negyedik helyért harcol. Ám úgy tűnik, itt megakadt a felfelé lépkedés. Jelentősen nagyobb költségvetésért folyamodtak, hogy nyerhessenek.

részletek

Élénk érdeklődés a McLaren iránt

A Hondával való rendkívül sikertelen házasság a szponzorokat is elriasztotta a wokingi istállótól. A megújulás azonban pénzügyi megerősödést is hoz magával, egyre inkább a középpontba kerül a McLaren.

részletek

Érdekes és vicces szponzorok az autókon

Hosszú évtizedek óta minden a pénzről szól a Formula-1-ben. Megfelelő támogatói háttér nélkül az istálló fenntartása is lehetetlen. Időnként azonban vicces és furcsa kinézetet kapnak az autók.

részletek

Motivációs bomba a McLarennél

Sajnos zátonyra futott a McLaren-Honda szövetsége, így tavaly ősszel úgy döntöttek, idén már külön utakon próbálják meg. A csapatfőnök szerint már most rendkívül jó hatása van a váltásnak.

részletek

Horner: Az F1 nem elég jó a szponzoroknak

Más sportok felemelkedése miatt a Red Bull csapatfőnöke úgy véli, a Formula-1-nek vonzóbbá kell válnia. Szükség lenne a szponzorokra, de nem vonzó a sportág, ezen változtatni kell minél előbb.

részletek

Nem lesz névadó szponzora a McLarennek

2018-ban egészen biztosan nem lesz változás a McLaren istálló hivatalos nevében, ugyanis nem kívánnak névadó szponzort találni. Más téren azonban csupa pozitív hírekkel szolgált Zak Brown.

részletek

A McLaren a Honda miatt szponzorokat vesztett

Ugyan a McLarent igen komoly összeggel segítette a Honda, közös három évük alatt, ám elképesztő mennyiségű pénztől estek el a japán gyártó gyengesége miatt, nem találtak támogatót.

részletek

A McLaren jobban örült volna neki, ha már nyáron dobják a Hondát

A Honda tetemes összeggel járult hozzá a wokingi F1-es istálló anyagi helyzetének megszilárdításához, a kiesést azonban záros határidőn belül pótolnia kell a csapatnak.

részletek

Milyen anyagi vonzata van Bottas átigazolásának?

Valtteri Bottas a megkérdőjelezhetetlen sportszakmai előrelépés mellett anyagilag is jól fog járni a Mercedesszel kötött szerződésének köszönhetően.

részletek
Olvastad már?