DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 31. péntek

Szabálytalanság

Binotto szerint fél másodpercet is jelenthet a túlköltekezés

Komolyan kell venni a költséglimittel kapcsolatos szabálytalanságokat Mattia Binotto szerint. A Ferrari csapatfőnöke úgy véli, ennek jelentőségét nem szabad a szőnyeg alá söpörni.

részletek

Meglepte az Aston Martint, hogy csalásgyanúba keverték őket

A néhány napja kirobbant költségplafonügyben érintett másik csapat főnöke, Mike Krack szerint meglepő és bosszantó volt, hogy az ő nevük is előkerült a sajtóértesülések során.

részletek

Verstappen: A riválisok fogják be a szájukat!

Reagált a Red Bull költséglimittel kapcsolatos szabályszegési gyanújára a tavalyi két vb-rivális: a holland biztos benne, hogy csapata nem csalt, Hamilton diplomatikus választ adott, de szigort kért.

részletek

Lépéseket fontolgat a „rágalmazó” riválisok ellen a Red Bull

Szemlátomást ingerülten reagált a rivális istállók vádjaira az energiaitalosok csapatfőnöke, aki szerint csak el akarják terelni a figyelmet Verstappen vb-esélyéről. Állítja: a költségplafon alatt maradtak.

részletek

A Ferrari is szabálytalannak véli a Mercedest

Minden szakember és F1-es rivális furcsán néz a konstruktőri világbajnoki címet védő Mercedes istállóra formabontó, szinte zéró oldaldobozaik miatt. A Ferrari azonban nem ezt szúrta ki.

részletek

Horner: Az új Mercedes nem szabályos

Lassan kezdődik az évad, ezzel együtt máris kezdődik a puskaporos hangulat a Formula-1-ben a két nagy rivális között. A Red Bull azonban cáfolja, hogy főnökük szabálytalannak titulálta volna a Mercedest.

részletek

Norris: Verstappen igenis szabályosan előzött

Továbbra sem nyugszanak a kedélyek a múlt vasárnapi, győzelmet eldöntő versenybírói döntés körül. Lando Norris honfitársával szemben kelt Max Verstappen védelmére, szinte tökéletes volt az előzés.

részletek

Binotto: Soha nem csaltunk a motorral

A Ferrari csapatfőnöke kerek perec kijelentette, hogy visszaesés és hosszas egyeztetés ide vagy oda, a vörösök soha nem csaltak, az erőforrás nem ettől volt erős. De akkor miért estek vissza hirtelen?

részletek

Piros lámpán át hajtott a villamossínre a pesti lamborghinis

„A videón szereplő Lamborghini sofőrjét nemcsak a piros lámpa és a keresztbe jövő forgalom nem zavarta, de még villamosnak is képzelte magát a 4-6 vonalán” – írta a felvétel készítője.

részletek

Hamilton az eltiltás küszöbére került

Bár a rádióban értetlenkedett a világbajnoki címvédő, már a rajtrácsra kivezető körben elszúrta az idei Orosz Nagydíjat szabálytalan rajtgyakorlatai miatt. Ráadásul büntetőpont nélkül sem úszta meg.

részletek

Podcast: Ítéletek és szabályok érthetően

Gyakran nem értjük, miért született egy adott döntés a futamokon, sőt akár szidjuk is, aki meghozta – elhatároztuk, hogy tisztába tesszük a dolgokat, amiben egy F1-es hétvégéken szolgálatot teljesítő steward volt a segítségünkre.

részletek

Magasról tett a létező összes szabályra az audis

Pofátlan kikanyarodás a szemközti sávban, csak hogy ne kelljen kivárnia a sort, majd mindezt egy elképesztő előzéssel koronázta meg a videón látható sofőr Fóton.

részletek