DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 22. szerda

Suzuka

„Yuki hatalmasat fejlődött mentálisan”

Szamurájként gurult pályára hazai F1-es nagydíján a Visa RB japánja: főnöke szerint teljesen új szintre került idén a negyedik szezonját teljesítő pilóta.

részletek

„Stabilabb az alap” – rátalált valamire a Mercedes?

Bár még mindig könnyen kikerül a megfelelő tartományból a W15-ös, a csapat F1-es vezető pályamérnöke állítja: kiszámíthatóbbá vált az autójuk.

részletek

Vasseur még nem tekinti megoldottnak a gumikezelést

A Ferrari F1-es főnöke szerint kétségtelen, hogy hatalmasat léptek előre egyik fő gyengeségükben, de még azért nem dőlne hátra.

részletek

Több mint kétmillió dolláros kár a Williamsnél

Ahogy mondani szokás: „az anyagi kár jelentős” az elmúlt két F1-es hétvége három autótörése után – ez pedig hosszabb távon a teljesítményre is hatással lesz.

részletek

„Soha nem volt ilyen jó a Ferrari gumikezelése” – Leclerc

Épp az eddigi egyik fő gyengeségének számító területen javult jelentőset a monacói pilóta szerint a 2024-es F1-es szezonra a Scuderia.

részletek

Dobogóesélyt akart taktikájával a McLaren

Lando Norris finoman megkérdőjelezte csapata suzukai stratégiáját, de a csapatfőnök megvédte azt: szerinte legfeljebb Charles Leclerc-t előzhették volna meg.

részletek

F1Stat: Verstappen az 5. legsikeresebb ország

Hollandia beérte Finnországot, Stroll és Magnussen kellemetlen rekordra közelít, negyedszer szakították meg a Japán Nagydíjat, hazai pontszerzés, Alonso remekelt – suzukai F1-es statisztikák.

részletek

„Nem úgy tűnt, mintha három gyereke lenne!” – Horner Perezről

Dicsérte versenyzője suzukai teljesítményét a Red Bull F1-es főnöke, aki szerint a 2025-ös ülést illetően is jó helyzetben van a mexikói – bár nem sietnek a döntéssel.

részletek

„Ennek nincs értelme” – leszorítóerő van, köridő nincs a Mercedesnél

Toto Wolff, a Mercedes F1-es vezére elismerte: még mindig nem értik, miért nem köszön vissza az autó teljesítményében, amit a szimulációik mutatnak.

részletek

Sainz már letett a dobogóról az utolsó etap előtt

A friss kemény gumin viszont „mega” volt a tempója az F1-es Japán Nagydíjon. A spanyol szerint Suzuka megmutatta, mennyit fejlődött a Ferrari.

részletek

„Igaza volt GP-nek” – Verstappen a győzelme titkáról

Az edzések után még elégedetlen volt az autójával az F1-es Japán Nagydíjon a címvédő, mégis simán nyert: elmondta, mi vezetett a fordulathoz.

részletek

Piros zászló és Verstappen-uralom Japánban – vasárnapi F1-es hírek

Újabb kettős Red Bull-győzelem, újabb Sainz-dobogó Suzukában, Hamilton faképnél hagyott egy újságírót, Ricciardót és Russellt sem büntették: a nap hírei.

részletek