Steward
Balogh Tamás
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. május 28. csütörtök

Suzuka

Így lett bajnok a Mercedes Japánban

Reggel 7-kor a versennyel folytatódik a rendhagyó suzukai program. A ferrarisok magukat is meglepték az első rajtsor megszerzésével. Folyamatosan frissülő közvetítésünkkel követjük az eseményeket.

részletek

Vettel vezetésével a Ferrari uralta a vasárnapi időmérőt

Folytatódott a Ferrari egészen kivételes őszi sorozata: zsinórban ötödik időmérőjét nyerte meg az olasz csapat, méghozzá a Mercedes egyik korábbi legfőbb bástyájában. Vettel és Leclerc befoglalták az első sort.

részletek

Hogyan kedveskedik a Honda a japán rajongóknak?

Suzuka a Honda territóriuma, a japán márka pedig meg is tesz mindent azért, hogy kedvezzen a szenvedélyes japán drukkereknek. Ugyan a tájfunos kényszerszünet ellen ők sem tudtak semmit tenni, vasárnapra viszont meglepetéssel készülnek.

részletek

Több versenyző benne lenne a kétnapos hétvégékben

Romain Grosjean és több más kollégája szerint a jövőben egy abszolút pozitív tapasztalat lehet az, amit most Japánban még a kényszer szült az időjárás miatt, mégpedig hogy a pénteki második szabadedzés könnyen lehet, hogy a rajtsorrendről is döntött.

részletek

Homokzsákokkal a tájfun ellen - Formula-napló, Suzuka, péntek

Nem könnyű, de megpróbáljuk: a formula.hu napló formájában igyekszik hangulatjelentést adni a Japán Nagydíjról, ahol a Casio Edifice révén vagyunk jelen. Nagy vonalakban ilyen volt a pénteki nap Suzukában.

részletek

Hamilton lelépett Tokióba, a többiek Suzukában tájfunoznak

Nagy valószínűség szerint senki nem örül annyira a tájfun miatt elrendelt szombati kényszer-szünnapnak, mint az ötszörös világbajnok. Míg mások Suzuka környékén maradnak, Hamilton gondolt egyet és lelépett Tokióba – helikopterrel!

részletek

A Mercedes fejlesztései remekül működnek

Szingapúrban a Ferrari jelentkezett olyan újításokkal, amivel a mezőny élére ugrott. Úgy fest, Japánban a Mercedes visszavág saját új fejlesztéseivel. Igaz, a Ferrari sem biztos, hogy mindent feltekert.

részletek

Váratlan: Szabadedzés dönt a rajtsorrendről?

Amennyiben nem tudják megrendezni a módosított időpontban az F1-es időmérőt Suzukában, akkor a második szabadedzés végeredménye alapján állhat fel a rajtrács vasárnap.

részletek

Hivatalos: Elhalasztották az F1-es időmérőt

Bejelentették azt, amire már lehetett számítani: szombat helyett vasárnap reggel, néhány órával a futam előtt rendezik majd meg az idei Japán Nagydíj időmérőjét.

részletek

Tájfunra várva – Formula-napló, Suzuka, csütörtök

Nem könnyű, de megpróbáljuk: a formula.hu napló formájában igyekszik hangulatjelentést adni a Japán Nagydíjról, ahol a Casio Edifice révén vagyunk jelen. Nagyvonalakban ilyen volt a csütörtök Suzukában…

részletek

Felfújták az oroszországi esetet Leclerc szerint

„Már minden tiszta” – beszélt Suzukában a Szocsiban történtekről a Ferrari fiatal pilótája. Kiemelte: az már a szezon elejétől magától értetődő, hogy a csapatutasítást be kell tartani.

részletek

Hamilton a három élcsapat harcát jósolja

A brit világbajnoknak saját elmondása szerint fogalma sincs, Japánban melyik csapat lesz a legerősebb. Azt viszont tudja, hogy jó versenyre lehet számítani, hiszen a pálya adott ehhez.

részletek
Olvastad már?