Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. november 26. szombat

Stuck

Stuck: Schumacher jobb autót érdemel a Haasnál

A korábbi Formula-1-es versenyző, Hans-Joachim Stuck szerint Mick Schumacher bebizonyította, hogy erősebb autót érdemel annál, mint amit a Haas tud biztosítani részére.

részletek

Stuck: Verstappen most tényleg bárki másnál jobb

Az egykori F1-es pilóta úgy érzi, a holland jelenleg a teljes mezőny fölé emelkedik. A Francia Nagydíjról pedig úgy gondolja, Leclerc-t utasította a csapata, mondja azt, hogy ő hibázott.

részletek

„Vettel piszkosul jó döntést hozhatott”

A Mercedes korábbi motorsport igazgatója, Norbert Haug piszkosul okos döntésnek tartja Sebastian Vettel csapatváltását, mivel az Aston Martinnál minden lehetőség adott a sikerhez.

részletek

„Katasztrófa lenne, ha Vettel abbahagyná”

Márpedig a korábbi F1-es honfitárs, Hans-Joachim Stuck szerint igen jó esély van a német visszavonulására, ha nem talál megfelelő élmezőnybeli alternatív a Ferraritól való távozása után.

részletek

Retro – Aki 9 évesen a Nürburgringre engedte a fiát

Az F1 egyik első apa-fia párosa volt Hans és Hans-Joachim Stuck: utóbbi szemén keresztül bemutatjuk, milyen könnyű az apját versenyekre kísérő kisgyereknek a motorsport rabjává válni.

részletek

Retro – Az AFM első pilótája

Persze semmilyen közvetlen (vagy közvetett) kapcsolat nincs az Autósport és Formula Magazin és a német csapat közt, akiknek első pilótája tejszállítóként ismerkedett meg a motorzajjal...

részletek

„Le Mans és F1 egy napon? Hülyék!”

Az egykor Formula-1-ben versenyző és 24 órást is nyerő Hans-Joachim Stuck formált markáns véleményt az FIA döntéséről a 2016-os versenynaptárat illetően, ami nem segít a motorsportnak.

részletek

Van, aki isteni adományként tekint Hamiltonra

Egy korábbi F1-es pilóta, és egy korábbi csapatmenedzser is úgy véli, hogy Lewis Hamilton az egyik legfontosabb építőkockája a száguldó cirkusznak - pályán kívüli életmódja ellenére is.

részletek

Ecclestone elhagyja az F1-et?

Többek közt ez a kérdés foglalkoztatja az F1-es közvéleményt, miután a 84 éves milliárdos arról beszélt, hogy rövidesen tulajdonost cserélhet a királykategória. Nem egyeznek a vélemények.

részletek

Retro - Gyógyír a tragédia után

Kétarcú szezonja volt 1977-ben a Shadow-csapatnak: év elején az F1 egyik legszörnyűbb balesetében elveszítették Tom Pryce-t, augusztus 14-én viszont első és egyetlen győzelmüket szerezték meg Ausztriában.

részletek

Retro - Aki hátramenetben is nyert versenyt

Az autóversenyzés hőskorának egyik legnagyobb karakterével, Hans Stuckkal nem volt érdemes feleségben fogadást kötni, ha autóversenyzésről volt szó, hiszen másnak a nejét is képes volt elnyerni.

részletek