Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 23. hétfő

Stuck

Retro – Az AFM első pilótája

Persze semmilyen közvetlen (vagy közvetett) kapcsolat nincs az Autósport és Formula Magazin és a német csapat közt, akiknek első pilótája tejszállítóként ismerkedett meg a motorzajjal...

részletek

„Le Mans és F1 egy napon? Hülyék!”

Az egykor Formula-1-ben versenyző és 24 órást is nyerő Hans-Joachim Stuck formált markáns véleményt az FIA döntéséről a 2016-os versenynaptárat illetően, ami nem segít a motorsportnak.

részletek

Van, aki isteni adományként tekint Hamiltonra

Egy korábbi F1-es pilóta, és egy korábbi csapatmenedzser is úgy véli, hogy Lewis Hamilton az egyik legfontosabb építőkockája a száguldó cirkusznak - pályán kívüli életmódja ellenére is.

részletek

Ecclestone elhagyja az F1-et?

Többek közt ez a kérdés foglalkoztatja az F1-es közvéleményt, miután a 84 éves milliárdos arról beszélt, hogy rövidesen tulajdonost cserélhet a királykategória. Nem egyeznek a vélemények.

részletek

Retro - Gyógyír a tragédia után

Kétarcú szezonja volt 1977-ben a Shadow-csapatnak: év elején az F1 egyik legszörnyűbb balesetében elveszítették Tom Pryce-t, augusztus 14-én viszont első és egyetlen győzelmüket szerezték meg Ausztriában.

részletek

Retro - Aki hátramenetben is nyert versenyt

Az autóversenyzés hőskorának egyik legnagyobb karakterével, Hans Stuckkal nem volt érdemes feleségben fogadást kötni, ha autóversenyzésről volt szó, hiszen másnak a nejét is képes volt elnyerni.

részletek
Olvastad már?