DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Van, aki isteni adományként tekint Hamiltonra

Egy korábbi F1-es pilóta, és egy korábbi csapatmenedzser is úgy véli, hogy Lewis Hamilton az egyik legfontosabb építőkockája a száguldó cirkusznak - pályán kívüli életmódja ellenére is.

Legyünk őszinték: Lewis Hamilton nem csak a Forma-1 jelenlegi legsikeresebb pilótája, de a legmenőbb is. Életstílusának köszönhetően olyan közönséget is meg tud ragadni, akik alapból nem követik figyelemmel a sportágat - jóban van színészekkel, zenészekkel, de a keresztyéneket is meg tudja ragadni egy-egy #GodIsTheGreatest-hashtaggel. Ha már Isten, van, aki szerint egyenesen az ég küldte a háromszoros világbajnokot.



„Úgy, vélem, hogy ő a Forma-1 számára igazi isteni adomány” - idézte Hans-Joachim Stuckot a ThisIsF1.com, majd hozzátette, hogy ritka a sportágban a hozzá hasonló karakter. „Sokan azért szeretik, mert show-t csinál, mert menő, és mert nem azt mondja, amit a sajtófőnöke javasol neki. Szerintem erre van szükség a Forma-1-ben. Megvan a maga extravaganciája, de közben világbajnokságot is képes nyerni, ami szerintem nagyszerű.”

A korábban a Mercedes F1-es programját irányító Norbert Haug a McLarennél együtt dolgozott a brittel, és tevékenysége szerinte is pozitív hatást gyakorol a sportágra. „Lewisnak van egy életstílusa, de bárki, aki azt gondolja, hogy partiról partira jár, annak nincs igaza” - nyilatkozta Haug a Servus TV-nek. „A saját ügynökségén keresztül promótálja magát, ami nem más, mint a Twitter, az Instagram és hasonlók. Nagyon hitelesen, és okosan csinálja, de az egész nem működne, ha nem teljesítene megfelelően a pályán.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: