Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 15. csütörtök

Haug

„Csak néhány század lenne Michael és Lewis között”

A korábbi Mercedes-alelnök, Norbert Haug úgy véli, csúcsformájukban nem sok választotta volna el egymástól a két klasszist. A szakember tagadja, hogy a brit miatt vonultatták vissza a németet.

részletek

„Vettel piszkosul jó döntést hozhatott”

A Mercedes korábbi motorsport igazgatója, Norbert Haug piszkosul okos döntésnek tartja Sebastian Vettel csapatváltását, mivel az Aston Martinnál minden lehetőség adott a sikerhez.

részletek

F1-Archív: Nem örül a McLaren Alonsónak

A spanyol megjegyzéseit nem nézi jó szemmel a Mercedes, Raikkönen visszatérhet a McLarenhez, Villeneuve nagy pénzért sem megy Amerikába, Schumacher méltósággal viseli a vereséget. Augusztus 27. hírei.

részletek

Haug: Hollywoodban sem írhattak volna különbet

Lewis Hamilton és Nico Rosberg rivalizálásának története még a gokartos időkre nyúlik vissza. A Mercedes korábbi főnöke állítja, még Hollywoodban sem tudtak volna jobb sztorit kitalálni.

részletek

A korábbi Mercedes-főnök szerint a Porschénak az F1-ben a helye

A német luxusmárka nemrég nyíltan kijelentette, hogy érdeklődik a száguldó cirkusz iránt, a Mercedes F1-es programját évekig irányító Norbert Haug pedig szívesen venné csatlakozásukat.

részletek

Wehrlein tízmilliókat hozhat a Manornak

A Mercedes utánpótlás-versenyzője többet érhet a feltörekvő F1-es csapat számára, mint egy fizetős pilóta – azt viszont ne feltételezzük, hogy már jövőre a csillagosoknál vezethet, figyelmeztet Norbert Haug.

részletek

Van, aki isteni adományként tekint Hamiltonra

Egy korábbi F1-es pilóta, és egy korábbi csapatmenedzser is úgy véli, hogy Lewis Hamilton az egyik legfontosabb építőkockája a száguldó cirkusznak - pályán kívüli életmódja ellenére is.

részletek

Sokat látott főnökök figyelmeztették a Haast

Két volt prominens F1-es személyiség szerint a sportágba jövőre érkező Haas csapata bármennyire is törekszik a sportág meghódítására, igen csak nehéz dolguk lesz.

részletek

A volt Mercedes-főnök is beszél Schumacherről

Norbert Haug jól ismeri Michael Schumachert: jelen volt a hétszeres F1-bajnok pályafutásának indulásánál és befejezésénél is. A rajongókat türelemre inti, és imára kéri őket.

részletek

Mick Schumacher kicsúszott első tesztnapján

A kavicságyban zárult Mick Schumacher első hivatalos F4-es tesztnapja – az eset azt is jól példázza, milyen sajtóérdeklődéssel kell majd megbirkóznia a hétszeres F1-es bajnok fiának.

részletek

F1-Archív: Coulthard dupla győzelme

Villeneuve pole-t szerez első időmérőjén, bűnt vall a Sauber, Dennis vádaskodik, Honda-motorral indulhat a Red Bull, Norbert Haug fél, Ecclestone fenyegetőzik - az elmúlt 20 év hírei március 9-én.

részletek

Mercedes: Négy-öt versenyre is szükség lehet

Mégpedig ahhoz, hogy a valós erőviszonyok kiderüljenek, véli a német F1-es gárda tervezője. Korábbi főnökük, Norbert Haug szerint a tesztszereplésük nem volt mérvadó, továbbra is a Ferrari előtt lesznek.

részletek
Olvastad már?