Steward
Balogh Tamás
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 2. csütörtök

Spitzmüller

Kárai megszerezte idei első győzelmét

Megszakadt Spitzmüller nyerő szériája, a Supercars és STC +2000 kategóriában először győzött a címvédő – a Kakucsringen folytatódott a ralikrossz-ob.

részletek

Máriapócson is Spitzmüller és Csucsu győzött

Húsvét két napján folytatódott a ralikrossz-ob 2019-es idénye: a Supercarban és a Super1600-as osztályban is ugyanaz a versenyző nyert, aki a szezonnyitón is diadalmaskodni tudott.

részletek

Spici és Csucsu nyerte a szezonnyitót

A Slovakia Ringen rajtolt el a ralikrossz-ob idénye: a magyarok a CEZ mezőnyével együtt futottak, és bemutatkozott a szakágat váltó Hankook Racer Cup.

részletek

Ózdon zárul az ORB 2016-os szezonja

Az idei utolsó verseny következik: az abszolút bajnoki cím már eldőlt, de a második helyért még többen is harcolnak, mint ahogy a másodosztály év végi aranyérme is kiadó.

részletek

Népes mezőny rajtol el a Kassa Ralin

Ugyan a bajnoki címét már megvédő Herczig Norbert csak előfutóként szerepel, a magyar és a szlovák mezőny így is óriási csatára készülhet a hétvégi megmérettetésen.

részletek

Rali: Nagy pilóták nagy bukásai - videók

Turi Tamás, Spitzmüller Csaba, Kazár Miklós, Asi, Herczig Norbert, Szabó Gergely, ifj. Tóth János - a hazai ralisport nagy nevei mind átéltek már nehéz pillanatokat. A Veszprém Rali csütörtöki tesztbalesete kapcsán ezekből válogattunk.

részletek

Spitzmüller: A balszerencse áradása

Bár nem egyszer az R5-ös autókkal is fel tudta venni a versenyt, az őt sújtó pechsorozat miatt Spitzmüller Csaba csak a bajnokság kilencedik helyén áll újonc navigátorával.

részletek

Spitzmüllerék filléres hibák forgatagában

Idén nem először tett keresztbe a technika Spitzmüller Csabáéknak, a Kassa Ralin egy apró meghibásodás miatt az utolsó szakasz előtt kellett feladniuk a versenyt.

részletek

Spitzmüller: Kellett már nagyon

Bár a balszerencsés sorozatot teljesen nem sikerült lezárniuk, a Spitzmüller Csaba – Bazsó Attila páros egy defekt és egy leszakadt hátsó differenciálmű ellenére sikeresen célba hozta a Veszprém Ralin az Evo X-es Mitsubishi Lancert, és ezzel székesfehérvári kiesésüket feledtetve újra értékes pontokat szereztek az országos rali bajnokságban.

részletek

Spitzmüller a határon innen és túl

A korábbi abszolút magyar bajnok Spitzmüller Csaba vegyes érzésekkel zárta a 2015-ös Miskolc Ralit. A kezdeti motorgondokat szélvészgyors részidőkkel kompenzálta, ám a végén a nagy tempó ellene fordult.

részletek

Miskolc Rali: Herczigék elléptek a mezőnytől

A délelőtti „négyből négy” után ezúttal csak két páros örülhetett szakaszgyőzelemnek a Miskolc Ralin: az üldözőktől alaposan ellépő Herczigék, és a nehéz reggel után felzárkózó Spitzmüllerék.

részletek

Spitzmüller Csaba 2014-es évértékelése

Az év vége felé megkérdeztünk néhány versenyzőt, hogy hogyan értékelik a lassan mögöttünk hagyott 2014-es esztendőt.

részletek
Olvastad már?