Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 28. vasárnap

SpanyolNagydíj

„Aligha” oldotta meg a gumigondokat a Mercedes

Bár azt James Vowles vezető stratéga is elismeri, hogy kiválóan muzsikált az autójuk a barcelonai hőségben, mégsem gondolja úgy a szakember, hogy maguk mögött tudhatnák a silverstone-i problémáikat.

részletek

A Mercedes elismerte: elrontotta Bottas stratégiáját

Ezt maga James Vowles, a címvédő alakulat főstratégája gondolja így: szerinte meglett volna a lehetőségük – igaz, egyetlen körig –, hogy elévágással elcsenjék a második helyet Verstappentől.

részletek

„Nagyon kicsi a különbség Lewis és Max között”

Christian Horner, a Red Bull csapatvezetője szerint Hamilton és Verstappen a jelenleg két legjobb formában lévő versenyző az F1-ben, és már alig várja, hogy ténylegesen összecsapjanak a pályán.

részletek

Szigorítás áldozatai lettek Perezék

A mexikói pilóta kiakadt a kék zászló figyelmen kívül hagyásáért kapott öt másodperces büntetésen, Michael Masi versenyigazgató viszont elmondta: idén komolyabban veszik az ilyen kihágásokat.

részletek

„Leclerc a legveszélyesebb dolgot tette, amit tehetett”

Két kört is teljesített kikapcsolt biztonsági övvel Charles Leclerc a Spanyol Nagydíjon: csapatának csak az első kör után szólt. Az ex-F1-es Jolyon Palmer szerint tragédia is történhetett volna felelőtlensége miatt.

részletek

Podcast: Bottas bedobta a törölközőt!

A tavalyi ezüstérmes feladta a harcot, Vettel és a Ferrari viszonya menthetetlen, érik a pilótacsere a Red Bullnál, Raikkönen és Hamilton rekordot döntött, Verstappen pedig nem tud hibázni – értékeltük a Spanyol Nagydíjat!

részletek

Grosjean: Szörnyű verseny, a legrosszabb autó életemben

Szabadedzésen még ötödik volt, a futamon az utolsó helyre esett vissza Romain Grosjean: mivel a Haasnál senki sem érti a lassulást, a francia jobb híján a teljesítményt becsmérli a „pokol”, „szörnyű” és „legrosszabb” szavakkal. Meglepő, de övé lett a futam harmadik leggyorsabb köre.

részletek

Hamilton újabb Schumacher-rekordot döntött meg

Immár a brit rendelkezik a legtöbb dobogós helyezéssel az F1 történetében: a mercedeses megtisztelőnek érzi, hogy olyan versenyzővel említik egy lapon, mint a német legenda.

részletek

Bottas 3 kilót fogyott a fekete overall miatt

A Mercedes finn pilótája szerint a csapat idei tűzálló overalljai érezhetően több hőt tartanak magukban, ami a Spanyol Nagydíjon negatívan hatott a teljesítményére.

részletek

Binotto szerint szó sincs feszültségről Vettellel

A Ferrari csapatfőnöke tagadja, hogy a két fél között megromló viszonyra utalnának a német epés rádiós megjegyzései: szerinte ez is csak azt mutatja, hogy nyílt a kommunikáció az istállón belül.

részletek

Hamilton: Szorosabb a vb-csata, mint hiszik

A hetedik vb-címe felé menetelő brit úgy véli, az összetettet jelenlegi állása nem mutatja meg a valós képet, Max Verstappen és a Red Bull ugyanis valójában sokkal közelebb van hozzájuk.

részletek

Marko: Max csak bízza ránk a stratégiát!

Nem vette jó néven a Red Bull tanácsadója, hogy pilótája, Max Verstappen indulatosan utasítgatta mérnökét a csapatrádión. A leintés után a holland higgadtan elmondta, miről is szólt a párbeszéd.

részletek
Olvastad már?