DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 29. csütörtök

SpanyolNagydíj

Madrid már a hetedik spanyol F1-es helyszín lesz

Madridban nem, a közelében viszont már korábban is rendeztek F1-es futamot, míg Barcelona három különböző pályán is vendégül látta a száguldó cirkuszt. Jerez és Valencia rendezett nagydíjat rajtuk kívül.

részletek

Ilyen lesz az új madridi F1-es pálya

Közel öt és fél kilométer hosszú nyomvonal, utcai és épített jellegű szekciók, 20 kanyar, köztük esetlegesen egy döntött – bemutatjuk a Spanyol Nagydíj új helyszínét.

részletek

Megkérdeztük: miben reménykedhet Barcelona Madrid ellen?

Hivatalosan is bejelentették, hogy 2026-tól Madridba költözik az F1-es Spanyol Nagydj, de mit jelent ez Barcelonára nézve? A Formula.hu utánajárt.

részletek

Miért ilyen rossz a futamokon a Haas?

A gumikezelés „megöli a vasárnapokat” az amerikai F1-es csapat számára, eben a tekintetben az egész mezőny leggyengébbje a Haas VF-23. Hol gyökerezik a probléma és mikor oldódhat meg?

részletek

Klasszisok egymás közt: Verstappen és Cruyff

Napjaink legmagasabban jegyzett holland sportolója elmesélte, hogyan találkozott minden idők talán legnagyobb holland sportolójával, az azóta elhunyt Johan Cruyff-fal.

részletek

Más az idei javulás, mint a tavalyi – Wolff

Bár sosem szeret optimista lenni, a Mercedes F1-es vezére szerint mégis van okuk bizakodni a Spanyol Nagydíj után, hiába mentek tavaly is jól Barcelonában.

részletek

Vasseur: Fogható a Mercedes, egy dolog kell hozzá

A Mercedes javulásáról beszélnek, de a Ferrari is ugyanennyit fejlődött: ezt a következtetést vonja le a csapatfőnök Miamit Barcelonával összevetve. A gond csak az autó kiszámíthatlansága.

részletek

„A Mercedes nem került közelebb” – Horner

A németek előrelépése csak azért volt látványos, mert a többi üldözőcsapatot átugrották, a Red Bullhoz mért különbség azonban változatlan maradt.

részletek

Stroll: A rakéta Mercedesen a gumi sem kopik

A Mercedes teljesítménye meglepte Lance Strollt, aki arra számított, ők lesznek a második erő: éppen az Aston Martin eddigi erősségében, a gumihasználatban verték meg alaposan őket.

részletek

Podcast: Barcelona is Verstappené!

Max Verstappen simán bevette Barcelonát is: a holland mesterhármassal győzött, de a Spanyol Nagydíj hétvégéje így is szolgáltatott beszédtémát.

részletek

Verstappen más liga, mennyire jó a Mercedes? – így áll az F1 a Spanyol Nagydíj után

Perez projektje lezárulhat, aggódhat-e az Aston, hol van a Ferrari, kik a vasárnapi csalódások, ki áll a sor végén: ezt tudtuk meg az F1-es Spanyol Nagydíjból.

részletek

F1Stat: Verstappen egyre feljebb lépdel

Alonso először ment 15 alá, de így is közel került egy rekordhoz, a Mercedes váratlanul jól szerepelt, Verstappen pedig egyre feljebb tör az örökranglistákon.

részletek