Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. november 26. csütörtök

Seidl

McLaren: A Ferrari is harcban van a 3. helyért

A wokingiak F1-es csapatfőnöke ugyan nem tart a maranellóiaktól, de nem érte meglepetésként, hogy a szezon előrehaladtával egyre erősebbé váltak, s immár akár a konstruktőri bronzra is esélyük lehet.

részletek

McLaren: A korona döntheti el a 3. helyet

A Renault, Racing Point és McLaren közti különösen szoros csatában a szerencse is szerepet játszhat: hiába az óvintézkedések, nagyon könnyű elkapni a koronavírust. Wokingban persze mindent megtesznek, hogy elkerüljék, vésztervként még a tévés Paul di Resta számára is készenlétben tartanak egy ülést.

részletek

A McLarennél elkészültek az év legjobb fotói

A Portugál Nagydíjat néhány körig vezető csapat tisztában volt vele, hogy nincs esélye megtartani az előkelő pozíciót a Mercedes ellen, de az alkalomról készült fényképeket mindenképpen bekeretezteti.

részletek

McLaren: Nem fogunk egyből nyerni a Mercedesszel

Bár bizakodó a további fejlődést illetően, a wokingiak F1-es csapatvezetője, Andreas Seidl szerint nem reális azt várni tőlük, hogy rögtön az élre ugranak jövőre új motorpartnerüknek köszönhetően.

részletek

A McLaren nyíltan a Mercedes mellé állt

A wokingiak is ellenzik a fordított rajtrács bevezetését, szerintük ez a sport nem erről szól - rendben van, hogy unalmas a Mercedes sikere, de akkor tessék legyőzni őket a hagyományos módon.

részletek

Sainz: Nem szabadna léteznie a 2-es kanyarnak

Noha elismeri, hogy ő mérte fel rosszul a szöget és a tempót a start utáni baleseténél, a McLaren F1-es spanyolja szerint eleve borzalmas a kialakítása Szocsi második kanyarjának.

részletek

Sainz ugyan lelép, de a McLaren nem titkolózik előtte

Továbbra is minden folyamatba beavatja spanyol pilótáját a McLaren, dacára annak, hogy Carlos Sainz az év végeztével a Ferrarihoz távozik. Andreas Seidl szerint a csapat idei céljai mindenek felett állnak.

részletek

McLaren: Ezért kell Sainz a Ferrarinak

Andreas Seidl szerint őket nem érte meglepetésként Carlos Sainz parádés monzai hétvégéje és úgy véli, hogy a Ferrari is pont ezt látta a spanyol F1-es pilótában, ezért igazolta le.

részletek

„Ez csak idő kérdése a Ferrarinál”

Andreas Seidl szerint sosem szabad lebecsülni az olaszokat, akik nagy tapasztalattal és nagy erőforrással rendelkeznek, így biztos benne, hogy vissza fognak vágni.

részletek

Seidl vitába szállt Helmut Markóval

A McLaren csapatfőnöke szerint igenis kell a kommunikáció a csapat és a versenyző között, ezt nem lehet betiltani - úgy véli, hogy a toppilóták egyébként ebben is jobbak a többieknél.

részletek

„Partimód nélkül is a Mercedes lesz a mérce”

Andreas Seidl, a McLaren csapatfőnöke szerint akárhogy is csűrik-csavarják az Olasz Nagydíjra halasztott motorszabályokat, mindenképp a címvédő alakulat és motorgyártó marad az etalon az F1-ben.

részletek

Nincs gond a McLaren és a Mercedes között

A Racing Point ügyében szemben állnak egymással, pedig jövőre ismét partnerek lesznek - Andreas Seidl szerint ebből nincs probléma, megvan a jó viszony, nem a Mercedesszel van gondjuk.

részletek
Olvastad már?