Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. szeptember 24. csütörtök

Seidl

McLaren: Ezért kell Sainz a Ferrarinak

Andreas Seidl szerint őket nem érte meglepetésként Carlos Sainz parádés monzai hétvégéje és úgy véli, hogy a Ferrari is pont ezt látta a spanyol F1-es pilótában, ezért igazolta le.

részletek

„Ez csak idő kérdése a Ferrarinál”

Andreas Seidl szerint sosem szabad lebecsülni az olaszokat, akik nagy tapasztalattal és nagy erőforrással rendelkeznek, így biztos benne, hogy vissza fognak vágni.

részletek

Seidl vitába szállt Helmut Markóval

A McLaren csapatfőnöke szerint igenis kell a kommunikáció a csapat és a versenyző között, ezt nem lehet betiltani - úgy véli, hogy a toppilóták egyébként ebben is jobbak a többieknél.

részletek

„Partimód nélkül is a Mercedes lesz a mérce”

Andreas Seidl, a McLaren csapatfőnöke szerint akárhogy is csűrik-csavarják az Olasz Nagydíjra halasztott motorszabályokat, mindenképp a címvédő alakulat és motorgyártó marad az etalon az F1-ben.

részletek

Nincs gond a McLaren és a Mercedes között

A Racing Point ügyében szemben állnak egymással, pedig jövőre ismét partnerek lesznek - Andreas Seidl szerint ebből nincs probléma, megvan a jó viszony, nem a Mercedesszel van gondjuk.

részletek

A McLaren sokkal jobban befenyítette a Racing Pointot

A középmezőny többnyire irigykedve és gyanakodva figyelte a Racing Point idei szárnyalását a tavalyi Mercedeshez megszólalásig hasonlító autóval. Most azonban nagyot fordult a világ, megbüntették a csapatot.

részletek

Vettel: Német Szibéria lehet a Nürburgringen

A versenynaptárba idén visszatérő Nürburgring a helyiek szerint szokatlan kihívás elé állítja majd a mezőnyt, ugyanis októberben fagypont környékére csökkenhet a hőmérséklet.

részletek

A McLaren elnézést kért az elszúrt kiállásért

Nehéz versenye volt múlt vasárnap Carlos Sainznak, aki a harmadik helyről egy elrontott kerékcsere után a kilencedik helyen zárt. A csapat vállalta a felelősséget a hibáért.

részletek

Felesleges a magyar F1 körüli brit hisztéria

Pénzbüntetés vagy szabadságvesztés az F1 britjeinek nálunk, Magyarországon? A szigetországi sajtómunkások megpróbáltak hisztériát kelteni, azonban a csapatfőnökök is csak nevetnek az egészen. Hogy miért?

részletek

Vettel nem fog év közben elmenekülni a Ferraritól

A német pilóta kijelentette: annak ellenére is a tőle telhető legnagyobb erőbedobással fogja végigcsinálni a 2020-as idényt, hogy valószínűleg nehéz szezon vár a maranellóiakra.

részletek

McLaren: Ez a Racing Point tényleg egy Mercedes

A Ferrari legyőzhető, a Racing Pointok közül azonban csak az egyik autó befogható, a semmiből fél másodpercet gyorsuló Perez másik ligában játszik – mondta a McLaren csapatfőnöke, Andreas Seidl.

részletek

McLaren: Norris most szintet lépett

A hozzáállása és a felkészültsége is lenyűgözte Andreas Seidlt - szerinte megtörtént az, amit vártak, a fiatal pilóta a második F1-es szezonjára bizony szintet lépett.

részletek
Olvastad már?