Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 20. csütörtök

Seidl

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év csapatfőnöke

Év végi sorozatunk hatodik felvonásában az istállók vezéreit értékeltük, igyekezve rámutatni arra is, az adott főnök mely képessége vagy erőssége jelentettek sokat a 2021-es évad küzdelmei során.

részletek

Seidl: Nem ítélhetjük meg Masit kizárólag az idei év alapján

A szezonzáró Abu Dhabi Nagydíj drámai végjátékát követően sok támadás érte Michael Masit, többen a leváltásáért is kampányoltak. Andreas Seidl nem ért egyet a vádakkal, nyíltan kiállt a versenyigazgató mellett.

részletek

Peches defekten múlt Norris ötödik helye

Andreas Seidl McLaren-főnök szerint jó pozícióban volt a brit pilóta az F1-es Abu Dhabi Nagydíjon, hogy megszerezze a világbajnokság ötödik helyét, mígnem a verseny vége felé lassú defektet kapott.

részletek

Visszavágna a McLaren Szaúd-Arábiában

Pocsékul sikerült a Mexikó–Brazília–Katar tripla a wokingiaknak, de Andreas Seidl csapatvezető hangsúlyozta: amíg van elméleti esélyük a konstruktőri vb-bronzra, nem adják fel a harcot.

részletek

Seidl a csapatfőnököknek: Tiszteletet!

A McLaren csapatvezetője, Andreas Seidl nem nézi jó szemmel Wolff és Horner egyes nyilatkozatait – például utóbbi kirohanását Katarban a sportbíróval szemben.

részletek

McLaren: Nincs okunk feladni a Ferrari elleni harcot

Bár az utóbbi futamokon egyértelműen előnybe került velük szemben a Scuderia, s immár a vb-tabellán is a vörösök állnak előrébb, Andreas Seidl csapatfőnök szerint még bármi megtörténhet.

részletek

Wolffot meglepte, hogy nem vizsgálták Ricciardót

A Mercedes csapatvezetője úgy érzi, legalább egy vizsgálódást megért volna a rajtnál történt incidens a McLaren ausztrálja és Valtteri Bottas között. Andreas Seidl szerint versenybaleset volt.

részletek

Podcast: A főnök, aki a McLaren feltámadását irányítja

Andreas Seidl vezérletével a McLaren lassan visszakapaszkodik az F1 élmezőnyébe: a Formula Podcast kifaggatta a többi vezérhez képest szinte láthatatlan, mégis hihetetlenül hatékony szakvezetőt. Exkluzív interjú.

részletek

Csapatfőnökök: Mi legyen a motorbüntetésekkel?

Kényes pont az F1-ben a rajtbüntetések témája: sokan igazságtalannak tartják, hogy a versenyzőt szankcionálják egy technikai probléma miatt. Wolff szerint a jelenlegi rendszernél nincs jobb megoldás, Horner négyre növelné a limitet.

részletek

McLaren: Előnybe került a Ferrari, ez a realitás

A wokingiak F1-es csapatvezetője, Andreas Seidl elismeri, hogy a Scuderia néhány futammal ezelőtti motorfejlesztés előnybe hozta a riválist, de így is küzdeni fognak a vb-bronz megtartásáért.

részletek

Norris: Én egy negatív srác vagyok

A fiatal brit ezúttal nem ostorozni akarja magát, hanem épp abba a technikába avat be, amivel igyekszik lépésről lépésre felépíteni a sikerét. Önkritikáját pedig mások is megerősítik.

részletek

Elijesztő, megterhelő – túlzásba esne az F1 a naptárral?

Hamarosan bejelenti a Formula-1 a 2022-es versenynaptárat, néhány részletet azonban már közöltek róla. Ez pedig éppen elég volt, hogy az F1 népének vitatémájává váljon.

részletek