Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 15. hétfő

Seidl

Csapatfőnökét nem lepte meg Ricciardo üzenete

Andreas Seidl szerint csak megerősítette a kapcsolatukat Daniel Ricciardo nyilatkozata, melyben egyértelművé tette, hogy a pletykák ellenére a McLarennel képzeli el a jövőjét.

részletek

Horner: Egy bizonyos csapat lobbizik…

A Red Bull F1-es csapatvezetője szerint főként a Mercedes áll a hátterében a 2023-ra bevezetendő, a pattogás megszüntetését célzó módosítások mögött – pedig már kései egy ilyen beavatkozás.

részletek

Seidl: Herta lenyűgözte a csapatot

Elégedettek voltak a csapatnál Colton Herta munkájával a McLaren csapatfőnöke szerint. Andreas Seidl elárulta, a csapatot egyszerűen lenyűgözte a fiatal tehetség profizmusa.

részletek

Több csapat is aggódik a költségsapka miatt

Andreas Seidl (McLaren) a fejlesztések kényszerű leállításával számol a költségsapka miatt, közben Christian Horner (Red Bull) a csapatok munkatársai érdekében emelt szót.

részletek

Elnézést kért a pilótáktól a McLaren főnöke

„Nem adtunk olyan csomagot Landónak és Danielnek, amilyet megérdemelnek” – mondta el a pont nélkül záruló Kanadai Nagydíjat követően Andreas Seidl, a McLaren F1-es csapatvezetője.

részletek

Szabad a verseny a McLarennél, de...

Andreas Seidl szerint az rendben van, amit a csapatrádióban hallhattunk a pilótáktól, de az istálló dolga az, hogy a lehető legtöbb pontot szerezze és ennek érdekében döntést hozzon.

részletek

„Korai még Hamiltonhoz hasonlítani Landót”

Ez a McLaren F1-es csapatfőnökének a véleménye, de Andreas Seidl arra is rámutatott: nem véletlen, hogy hosszú távra aláírtak a fiatal brittel, akiben „van valami különleges”.

részletek

Seidl elmondta, miért ekkora Ricciardo hátránya

A McLaren F1-es csapatfőnöke szerint az ausztrál még mindig nem csiszolódott teljesen az autóval, de Lando Norris kiváló teljesítménye is szerepet játszik a sokszor óriási lemaradásban.

részletek

Ricciardo: Kemény és szomorú verseny volt

Szombaton még a Q3-ba jutott, vasárnap viszont a pontszerzés sem jött össze a McLaren F1-es ausztráljának, aki annyira lassú volt, hogy bízik benne, hogy valami elromlott az autójában.

részletek

Norris: Életem egyik legnehezebb futama volt

Mandulagyulladással küzdve, legyengülve ért be nyolcadikként a barcelonai hőségben a McLaren F1-es pilótája – Andreas Seidl csapatfőnök nem is győzte dicsérni a fiatal brit küzdőszellemét.

részletek

Norris: Több kell a Mercedes és az Alfa ellen

Nagyjából ötödik-hatodik erőnek érzi a McLarent a fiatal brit pilóta az F1-es Miami Nagydíjat követően. Andreas Seidl csapatvezető szerint az istállók még mindig ismerkednek az új autókkal.

részletek

Akár harmadiknál is jobb lehet a McLaren?

Ambiciózus célkitűzés, mivel a két topcsapat előnye tetemes, de Daniel Ricciardo szerint annyi fejlesztési potenciál rejlik még a 2022-es F1-es autókban, hogy a további előretörés sem kizárt.

részletek