Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 10. péntek

Seidl

Hazaengedték az ausztrál karanténból a McLaren tagjait

Nagy ijedséget okozott a szezonnyitó hétvégéjén, de jól végződött a McLaren kálváriája. A 14 napra elszigetelt csapattagok nem kapták el a koronavírust, a héten el fogják hagyni Ausztráliát.

részletek

Már tünetmentes a McLaren fertőzött csapattagja

Friss helyzetjelentéssel jelentkezett a McLaren vezetősége, amely csapatot a koronavírus-fertőzés és az Ausztrál Nagydíjtól való visszalépés révén a legnagyobb figyelem övezte a hét során. Az istálló a riválisok segítsége miatt hálálkodik.

részletek

A McLaren figyelmeztette az FIA-t

Andreas Seidl elmondta, hogy mi a legnagyobb félelmük és hogy mitől tartanak a jövővel kapcsolatban - szerinte most még nincs okuk panaszkodni a Racing Point miatt.

részletek

A McLaren szerint butaság egymást másolni

A Racing Point 2020-as autójának a tavalyi Mercedeshez való hasonlatossága több rivális csapatnál is gyanakvást ébresztett, a McLaren szerint azonban egy nagyravágyó istálló nem él ilyen eszközökkel, hiszen ezáltal sohasem válhat a legjobbá.

részletek

Évek óta nem kezdett ilyen jól a McLaren

Andreas Seidl csapatfőnök szerint a McLaren rég nem látott jó formában kezdte a téli tesztidőszakot, és már a következő adag gyakorlásra is fejlesztéseket terveznek bevetni.

részletek

A McLaren nem fogja lemásolni a Mercedes rendszerét

A wokingi istálló kiválóan kezdte a téli tesztelési időszakot Barcelonában. A figyelem azonban a Mercedes érdekes, de legális kormányrendszerére irányul, amit a McLaren biztosan nem fog lemásolni.

részletek

Sainz már a hosszabbításról tárgyal a McLarennel

Noha még a 2020-as szezon sem kezdődött el, a spanyol már most kijelentette, hogy jól érzi magát a wokingiaknál – igaz, sem ő, sem a csapat nem fogja siettetni a döntéshozatalt.

részletek

McLaren: Lehetetlen elérni a top hármat

Andreas Seidl, a McLaren csapatfőnöke végre elmondta, mik a wokingiak céljai a 2020-as szezonra. Ismét kemény csatát vár a negyedik helyezésért, miután esélytelennek látja az első három hely elérését.

részletek

A McLaren évek múlva számít győzelmekre

A wokingiak csapatvezetője szerint még van hová fejlődniük, és a költségplafonnak is időbe telik majd kifejteni a hatását, így az élre törésig szükségük van pár évre. Elmondta, mikorra várja a sikert.

részletek

Elárulta a McLaren titkát a vezérigazgató

Két szezon alatt óriásit fordult a világ a wokingi F1-es alakulattal, ami egy hányatott sorsú istállóból a középmezőny legerősebb csapatává lépett elő. Zak Brown felfedte, mi a titka.

részletek

McLaren: Mindkét pilótánk bajnok alkat

Komoly elismerést kapott az istálló vezetőségétől a McLaren pilótapárosa, Carlos Sainz és Lando Norris. A csapatfőnök és a vezérigazgató szerint lenyűgöző párost alkotnak ők ketten.

részletek

McLaren: Mindenünk megvan, ami csak kell

Világos elképzelés, stabilitás, jövőkép, motor, pilóták, minden, amire csak szükség lehet - Andreas Seidl szerint jó irányba indultak el és innentől csak rajtuk múlik, hogy meddig jutnak el.

részletek
Olvastad már?