Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 19. szerda

Seidl

A McLaren újabb fejlesztésekkel készül

Nem hagyja magára idei versenygépét a McLaren-Mercedes, de a csapatfőnök elismerte, hogy egyre közeledik az a pillanat, amikor az idei év már nem érdekli az istállót, csak 2022.

részletek

Tudja a McLaren, hol kell javulnia a Ferrarihoz képest

Barcelonában idén először a versenyen is elmaradtak a Scuderiától, de Andreas Seidl csapatvezető szerint a szezon eddigi képe alapján egyértelmű, hogy az időmérőkön kell előrelépniük.

részletek

McLaren: Most Daniel a leginkább csalódott

Nem csupán Ricciardón, hanem a csapaton is múlik, mikor sikerül végre felvenni a ritmust – mondja Andreas Seidl, aki szerint csak idő kérdése, hogy újra az ausztrál jól ismert formáját lássuk.

részletek

Mercedest és Red Bullt fogna Norrisszal a McLaren

Három futam után az egyéni tabella harmadik helyén tanyázik a McLarennel Lando Norris, főnöke szerint pedig az sem elképzelhetetlen, hogy a fiatal brit a szezon legvégéig ráncigálja a két élcsapat bajszát.

részletek

Nyerhet akár már idén futamot a McLaren?

Lando Norris imolai dobogója meglepetésként érte a McLarent, a csapatnál immár bizakodóan nyilatkoznak a szezonbeli esélyeik kapcsán, hiszen már a Mercedest és a Red Bullt sem gondolják elérhetetlennek.

részletek

Seidl: Norris egyszerűen szárnyal

Andreas Seidl, a McLaren csapatfőnöke rendkívül elégedett volt a hétvégén látottakkal, kifejezetten Lando Norris teljesítményével, aki a harmadik helyre hozta be az MCL35M-et.

részletek

Seidl szeretné győzelemre vezetni a McLarent

Idén leginkább a McLarent tartják esélyesnek a konstruktőri harmadik hely megszerzésére, azonban Andreas Seidl csapatfőnök elmondta, hogy hosszabb távon azért ettől merészebb terveik vannak.

részletek

McLaren: Várjuk a Ferrari elleni harcot

A wokingiak F1-es csapatfőnöke, Andreas Seidl nem lepődött meg a maranellóiak fejlődésén. Lando Norris azt is elárulta, érzése szerint miben jobban ők és miben a Scuderia autói.

részletek

Seidl: Norris újabb lépést tett a toppilótaság felé

Elismerően beszélt pilótája bahreini produkciójáról a McLaren csapatfőnöke, aki szerint a brit tökéletesen kontroll alatt tartotta a versenyt, s egyértelműen fejlődött az előző két évhez képest.

részletek

McLaren: Ez a szabály így nem jó

Andreas Seidl szerint amíg minden kanyarban világos, hogy mit lehet, addig a pályánként eltérő értelmezés is elfogadható, de Bahreinben volt egy fontos különbség más pályákhoz képest.

részletek

Ricciardo sérült padlólemezzel versenyzett

Már az első körben megsérült az ausztrál McLarenje Bahreinben, miután Pierre Gasly hátulról nekiütközött, ez pedig jelentős leszorítóerő-vesztést jelentett, ami hozzájárulhatott a lassabb tempójához.

részletek

McLaren-főnök: Schumacherből toppilóta lehet

Michael Schumacher és a McLarenek egykor éveken át késhegyre menő csatákat vívtak. A wokingi istálló vezére figyeli a legenda fiát és úgy véli, minden megvan benne, ami egy nagy bajnokhoz kell.

részletek
Olvastad már?