DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 28. szombat

Sargeant

Leclerc Vasseur prioritása, Ogier győzelme, Arrivabene eltiltása – vasárnapi hírek

Felipe Massa figyelmeztette a Ferrarit, Lando Norris szerint a McLaren viszont az olaszokról vehetne példát. F1-es hírek és a WRC szezonnyitója – ez történt január 22-én.

részletek

Logan Sargeant: Valódi tehetség vagy újabb pénzes gyerek?

Képességei miatt választotta a Williams 22 éves újoncát, vagy elődjéhez, Latifihez hasonlóan szponzori háttere volt a döntő, esetleg amerikai nemzetisége segítette az F1-be?

részletek

A Williams csak egy dolgot követelt újonc pilótájától

Nem támasztott túl sok elvárást Logan Sargeant felé a grove-i alakulat. Mindössze a szuperlicensz megszerzése volt a fókuszban, amit az ifjú amerikai tehetség teljesíteni tudott.

részletek

Capito: Jövőre még nem leszünk versenyképesek

Reálisan látja csapata helyzetét Jost Capito, aki tisztában van azzal, hogy a következő évben még nem lesznek igazán jók az F1-ben. A csapatfőnök szerint ezért is volt fontos Sargeant szerződtetése.

részletek

Már a szezon közepén döntött a Williams Sargeantről

Miközben Logan Sargeant fiatalos lendületet hoz majd a csapathoz, a Williams főnöke szerint sokat kell tanulnia az első évében. 2015 óta ő lesz az első amerikai pilóta a Formula-1-ben.

részletek

Büszke a csapatra, de elégedetlen a Williams csapatfőnöke

Bár elég rosszul kezdték az évet, később fokozatosan fejlődött a Williams, mely néhány alkalommal pontokat is szerzett. Jost Capito emiatt büszke az istállóra, ugyanakkor jobb eredményekre vágyik.

részletek

Sargeant késznek érzi magát az F1-re

Logan Sargeant nem gondolja, hogy túl hamar jött volna Formula-1-es kinevezése, valamint nemzetisége sem jelentett extra segítséget neki a 2023-as Williams-ülés megszerzésében.

részletek

Hétfő: Leclerc az F2-ben, teljes a 2023-as mezőny, Raikkönen búcsúzkodott

Hülkenberg és Magnussen elásták a csatabárdot, teljessé vált a 2023-as mezőny, Raikkönen búcsúzott Vetteltől és itt a tesztfelállás is. Íme, a legfontosabb hírek a hétfői napról.

részletek

Sargeant hosszú távra tervez az F1-ben

A Williams újdonsült versenyzője igyekszik a lehető legfelkészültebben megérkezni a királykategóriába, amelynek sokáig szeretne részese lenni. A fiatal amerikai mesélt az Abu Dhabi hétvégéről is.

részletek

Ki és mit tesztel kedden Abu Dhabiban?

Az átigazolók és az újoncok először próbálhatják ki új csapatuk autóit, míg néhány fiatal is lehetőséget kap a szezon utáni teszten, a fő hangsúly azonban a Pirelli 2023-as abroncsain lesz.

részletek

Három újonc, egy visszatérő, két átigazoló – teljessé vált a 2023-as F1-es mezőny

Egy nappal az évadzáró Abu Dhabi Nagydíjat követően az összes kérdőjel kiegyenesedett a jövő évi F1-es rajtrácsot illetően: mutatjuk egy helyen az összes csapat régi-új felállását!

részletek

Hivatalos: Sargeant a Williams új pilótája

Miután megőrizte az F1-es szuperlicenszt érő helyét a Formula-2-es tabellán, már csak formalitás volt, de hétfő délután meg is erősítették, hogy Logan Sargeant lesz Alexander Albon társa 2023-ban.

részletek