Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 24. hétfő

Salo

F1-Archív: Magyar versenyző az F1-ben

Baumgartner váratlan lehetőséget kap a Jordantől, Barrichello öt év szünet után nyer, már nem kihívás az Eau Rouge, Vettel a Pirellit szidja: ezek voltak a Formula-1-es hírek augusztus 23-án.

részletek

F1-Archív: Hamilton megtarthatja a győzelmét

A brit csak megrovást kap a Németországban elkövetett szabálytalansága után, Alonso futamot nyer, Schumacher pedig távolról segít Mika Salónak: ezek voltak július 22. hírei az évek során.

részletek

Csalónak nevezte a Ferrarit, magyarázkodott

Kikotyogott titok miatt kényszerült magyarázkodásra az F1 egyik stewardja, Mika Salo, aki egy interjúban arról beszélt, vélhetően miről szólt a Ferrari és az FIA tavalyi paktuma.

részletek

Salo: Raikkönen talán sosem vonul vissza

A korábbi Formula-1-es pilótát, a finn Mika Salót igencsak meglepte, hogy Kimi Raikkönen idén is a szerződéshosszabbítás mellett döntött. Bízik benne, hogy az Alfa Romeo jövőre erősebb lesz.

részletek

A steward visszaszólt: „Sok sz**t összehord”

Nem viselte jól Lewis Hamilton kifakadását a versenyfelügyelői testület tagja, a korábbi F1-es Mika Salo. Mindenkire ugyanaz a szabály érvényes, Hamilton pedig kétszer is megszegte, mondja a finn.

részletek

Sajtó: Raikkönen visszavonul

Egyre valószínűbb, hogy a 2001 óta a Formula-1-ben versenyző Kimi Raikkönen pályafutása az idény végén befejeződik, Nico Hülkenberg és Mick Schumacher érkezése is a kalapban van.

részletek

F1-Archív: Villeneuve nem kér az olcsó fiatalokból

Megnevezték Schumacher helyettesét, Hakkinen hajlik Coulthard segítésére, Ocon és Verstappen győzelemért küzdöttek, Vettel kipróbálja a „pajzsot”: ezek voltak július 13. hírei az elmúlt két évtized során.

részletek

A pilótapiacnak is odavág a koronavírus

Később kezdődhet a silly season is, amely így még az eddiginél is pörgősebbé válhat - kivéve, ha a pilóták inkább az egyéves kivárásra játszanak majd a szabályok elhalasztása miatt.

részletek

Salo: Mindenki annyira jó, mint az utolsó versenye

A korábbi Formula-1-es versenyző úgy érzi, Valtteri Bottasnak nagyon szerencsétlenül jött ki, hogy éppen a nyári szünet előtt betlizett. Többségében ugyanis, ami korábban történt, elillan a fejekből.

részletek

Salo: Gasly sosem volt lassú pilóta korábban

A Red Bull régebben sosem a türelméről volt híres, Pierre Gaslyvel szemben mégis feltűnően elnézőek. Mika Salo szerint ezért a bikák tudnak valamit a francia szenvedéséről, amit mi még nem.

részletek

Salo: Közel sem csak Bottason múlt minden

Bár meglehetősen önkritikusan nyilatkozott a győzelemínség miatt támadások kereszttüzében levő Valtteri Bottas, honfitársa szerint egyáltalán nem csak a finn tehet erről a sikertelen szezonról.

részletek

Van, aki Ericssont választotta volna

Nincs meggyőződve arról az ex-F1-es Mika Salo, hogy Antonio Giovinazzi helyes választás az Alfa Romeo Saubernél: mikor beugróként versenyzett, „sok autót összetört.”

részletek