Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. december 3. péntek

Robson

Eleve hátrányból indul 2022-ben a Williams

A csapatnál tisztában vannak vele, hogy megfelelő „öszvérautó” híján ki kell hagyniuk az Abu Dhabi gumitesztet, ez pedig lemaradást jelent a 2022-es felkészülési időszakban. Az első versenyekre viszont felzárkózást ígérnek.

részletek

Williams vs Alfa Romeo: A támadás a legjobb védekezés

Az elmúlt szezonokban csaknem elképzelhetetlennek tűnt, hogy a Williams pontokat szerezzen és elmozduljon a mezőny végéről, most azonban megtáltosodtak. El is mondták, hogyan változott a hozzáállásuk.

részletek

Verstappen: Russell nagyon jó, de a Williams is sokat javult

Max Verstappen elismeri George Russell kivételes tehetségét, mégis úgy véli, sikereihez az is hozzájárul, hogy a Williams már nem olyan rossz, mint azt az emberek gondolják.

részletek

Már a Williams-főnök is a Mercedesbe ültetné Russellt

George Russellről szólt a Belga Nagydíj szombati napja, a brit kiváló kvalifikációja után már a Williams-vezér Jost Capito is utalást tett arra: itt lenne az ideje, hogy a Mercedes leigazolja a pilótát!

részletek

Nem képes tesztautót építeni a Williams – hátrány 2022-re

Egyedüli csapatként a Williams nem vesz részt a szezon közbeni Pirelli-teszteken, most pedig az utolsó, Abu Dhabiban rendezendő gyakorlástól is visszaléptek. Nincs idő és pénz megépíteni a 18 colos abroncsokhoz szükséges „öszvérautót”.

részletek

Miért nem jó vasárnaponként Russell?

A Williamsnél úgy érzik, hogy ez nem a fiatal F1-es pilóta hibája, egyszerűen az autóból többet lehet kihozni egy körön, mint egy futam során, ezért jobb Russell az időmérőkön, mint vasárnap.

részletek

Russell már megint majdnem pontot szerzett

Bár csak a 14. helyen ért célba, az eredmény semmit nem mond el George Russell Spanyol Nagydíjáról, hiszen a Williamsszel egészen a végsőkig harcban volt a pontszerzésért.

részletek

Williams: Nem garantált a sikerünk

Ígéretes formát mutat a Williams istállója, ami George Russell-lel idén második alkalommal került közel a Q3-ba jutáshoz. Ennek ellenére a csapat óvatos elvárásokat fogalmazott meg.

részletek

Mitől javult fel ilyen látványosan a Williams?

Imolában, bár kettős kieséssel zárt, az egyik kellemes meglepetést a Williams istálló egyértelmű felzárkózása okozta. Most már azt is tudhatjuk, mitől volt olyan gyors Russell és Latifi.

részletek

Érzi a pontok közeledtét a Williams

A kettős kiesés lehangolta a csapatot Imolában, ahol nagy esély nyílt a pontszerzésre: de büszkék rá, hogy csatázva, méghozzá egy Mercedesszel csatázva buktak el. Lesznek még hasonló pályák, amelyek kedvezni fognak az FW43B-nek.

részletek

Williams: A nagyokkal tolhat ki az új szabály

Az előző három szezont a Formula-1-es konstruktőri tabella utolsó helyén záró csapatnál úgy kalkulálnak, tovább segítheti a felzárkózásukat 2021 legfőbb technikai szabályváltozása, hiszen egy olyan területet érint, amit eddig ők nem aknáztak ki túl jól.

részletek

Lassabb köridőket fogunk látni 2021-ben?

Bár csak minimális mértékben változik a technikai szabályzat, Toto Wolff Mercedes-főnök szerint a keményebb gumikkal együtt az éppen elég lesz ahhoz, hogy lassabbá váljanak az F1-es autók.

részletek
Olvastad már?