Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 8. szombat

Rekordok

Wolff: Hamilton 40 éves kora után is itt versenyezhet

A Mercedes csapatfőnöke szerint Lewis Hamilton hamarosan porrá zúzhatja Michael Schumacher összes rekordját a Formula-1-ben, simán lehet, hogy negyven felett is versenyezni fog.

részletek

Három áldozatot követelt a motorcsónak-rekordkísérlet

A Monaco-Velence táv rekordját próbálta megdönteni a motorcsónak, amely balesetet szenvedett az olasz város közelében. A legénység három tagja életét veszítette, köztük egy világbajnok.

részletek

Norris: Remélem, Hamilton még évekig marad

A brit újonc szeretné, ha ötszörös világbajnok honfitársa még évekig a mezőnyt erősítené. Neki is jó, mert még több rekordot megdönthet, az ifjoncok pedig valós csatákat vívnának a bajnokkal.

részletek

Vettel: Hamilton messze van Schumachertől

Lewis Hamilton és a szakemberek is arra számítanak, hogy a következő években megközelítheti, esetleg meg is döntheti Michael Schumacher legnagyobb rekordjait. Vettel azonban kételkedik ebben.

részletek

Rekordok és statisztikák Hockenheimből

Tizenegyedik állomásához érkezik az idei Formula-1-es világbajnoki sorozat. Összeszedtünk néhány érdekességet és mérföldkövet. Miben a legjobb Raikkönen, miben Hamilton?

részletek

Verstappent nem a rekordok hajtják

Egy csúcsot még biztosan sokáig magáénak tudhat a Formula-1-ben, de még rengeteg másikat is megdönthet Max Verstappen. A fiatal holland azonban éretten áll ehhez a kérdéshez.

részletek

Formula-1-es pályák különleges rekordjai

2018-ban huszonegy futamot rendeznek a száguldó cirkuszban. Gyűjtésünkben egykori és jelenlegi F1-es pályákkal kapcsolatos, érdekes csúcsokkal foglalkozunk.

részletek

Minden téren Schumacher a Ferrari királya

A patinás olasz istállónál a hétszeres világbajnok az összes házon belüli rekord esetében tarol. Sebastian Vettel most azért harcol, hogy Schumacher mögé zárkózhasson, például a győzelmek számában.

részletek

F1-es pilóták, akiket elkerült a szerencse

Attól, hogy valaki bekerül a Formula-1-be, a siker még nem érkezik automatikusan. Néha csak a szerencse hiányzik, néha a tehetség is. Gyűjtésünkben az ilyen versenyzőkre fókuszálunk.

részletek

2017 második félévének érdekesebb mérföldkövei

Vajon milyen statisztikai érdekességeket tartogatott a 2017-es Formula-1-es évad második fele? Hamilton utoléri Schumachert, Szingapúrban pedig a németek egy negatív csúcs miatt szomorkodhattak.

részletek

Különleges tények és csúcsok az F1-ben

A száguldó cirkusz néha egészen különleges dolgokat produkál. Előre látta a jövőt Michael Schumacher? Negyven csapattárs, hiányzó himnusz helyett születésnapi köszöntés? Néhányat nehéz megmagyarázni.

részletek

Hamilton: Nem célom Schumacher rekordjainak megdöntése, de...

A négyszeres F1-es világbajnok hatalmas lépésekkel halad afelé, hogy megdöntse a német legenda csúcsait - bár versenyzés közben nem ez foglalkoztatja a brit pilótát, bevallotta, nem lenne rossz, ha a sportág legsikeresebbjévé válna.

részletek
Olvastad már?