DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 2. szombat

Rekordok

Verstappen: A következő cél a 200!

Jelentős mérföldkőhöz ért vasárnap a Red Bull az F1-ben – de maga a holland is utolért egy legendát, amire büszke ugyan, de reméli, nem áll meg itt.

részletek

F1Stat: Világbajnok dobogó, pirosrekord

Tizenegy (plusz egy) vb-cím a dobogón, ritkán volt ennyi állórajt, ennyi piros meg sosem, történelmi szezonkezdés, 349 pontszerző – ausztrál statisztikák.

részletek

10 F1-es rekord, mely megdőlhet idén

Az alábbi koránt sem teljes körű összeállításban 10 olyan rekordot gyűjtöttünk össze, melyek megdőlhetnek 2023-ban – fókuszban Hamilton, Alonso és a Haas.

részletek

Ezekkel a rekordokkal távozik Vettel az F1-ből

A négyszeres világbajnok számos csúcsát megdöntötték már – elsősorban Max Verstappen volt szorgos ilyen téren –, de több tekintetben visszavonulása után is ő marad a rekorder.

részletek

Van olyan, amit nem tudtunk Verstappenről

Mivel a holland pilóta nagyon népszerű, így rengeteg információ jelenik meg róla folyamatosan, vannak azonban olyan tények, melyeket nem sok alkalommal említettek meg vele kapcsolatban.

részletek

Az F1 legkínosabb rekordjai - 4. rész

Az F1.com összegyűjtötte a száguldó cirkusz történetének legkevésbé imponáló rekordjait. Az utolsó részben többek közt megtudhatjátok, ki nem volt képes kvalifikálni magát egyetlen versenyre sem.

részletek

Az F1 legkínosabb rekordjai - 3. rész

Az F1.com összegyűjtötte a száguldó cirkusz történetének legkevésbé imponáló rekordjait. A harmadik részben többek közt megtudhatjátok, hogy kit zártak ki egy életre az F1-ből egyetlen verseny után.

részletek

Az F1 legkínosabb rekordjai - 2. rész

Az F1.com összegyűjtötte a száguldó cirkusz történetének legkevésbé imponáló rekordjait. A második részben azokról a nagyszerű versenyzőkről lesz szó, akik a siker igazi ízét sosem érezhették.

részletek

Az F1 legkínosabb rekordjai - 1. rész

Az F1.com összegyűjtötte a száguldó cirkusz történetének legkevésbé imponáló rekordjait. Az első részben többek közt megtudhatjátok, hogy ki nem szerzett pontot, miközben csapattársa világbajnok lett.

részletek

Búcsú a rekorder Audi RS 5 DTM-től

28 győzelem, 95 dobogó, 29 pole pozíció, 28 leggyorsabb kör és mind a hat bajnoki cím: az Audi RS 5 DTM, amely múlt vasárnap teljesítette utolsó versenyét a Hockenheimringen, mindössze két év alatt számos rekordot megdöntött vagy állított fel. Részben hatékonyságának köszönhetően az egyik legsikeresebb versenyautó a DTM történetében, amelyet 2021-től GT3-as autókkal rendeznek.

részletek

Verstappen: 40 leszek, mire beérem a rekordokat

A 92-szeres futamgyőztes Lewis Hamiltont méltatja a holland ellenfél: nemcsak gyors, de nagyon ritkán hibázik. Max Verstappen már azon gondolkodik, mikor tart majd ő ennyi győzelemnél. Nem veszi garantáltnak a sikert, azt is elképzelhetőnek tartja, hogy soha nem fog vb-címet szerezni.

részletek

Hamilton újabb Schumacher-rekordot döntött meg

Immár a brit rendelkezik a legtöbb dobogós helyezéssel az F1 történetében: a mercedeses megtisztelőnek érzi, hogy olyan versenyzővel említik egy lapon, mint a német legenda.

részletek