Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. december 5. szombat

Rajt

Russell elismeri, van, amiben jobb volt Kubica

A Williamsnél 2019-ben látványosan felborult az erőegyensúly az újonc George Russell javára, leginkább az időmérőkön. Egyetlen területen azonban jelentősen jobbnak mutatkozott a lengyel csapattárs.

részletek

Ezért nem büntették Vettelt a rajtnál

A Ferrari német pilótája szemmel láthatóan bemozdult a lámpa piros jelzésénél, mégis megúszta büntetés nélkül. Legutóbb Kimi Raikkönent elmeszelték hasonlóért, mégis teljesen más a két eset.

részletek

Verstappen: Rejtély, miért rajtolunk gyakran rosszul

A Red Bull-pilótáknál igen sűrűn megesik, hogy a rajtnál feltűnően lassan indulnak el. Max Verstappen összességében elégedett a Honda-motorral, de ezt a problémát meg kell oldaniuk.

részletek

Raikkönen: A Red Bull sz*r rajtjai miatt tűntünk szabálytalannak

Érdekes feltételezett szabályszegés miatt büntették meg Németországban a két Alfa Romeót, ezért kettős pontszerzést buktak el. Kimi Raikkönen szerint azonban nem ők rajtolnak jól, hanem mások rosszul.

részletek

Kubica: Az eleje olyan volt, mint éjjeli ködben versenyezni

Robert Kubica számára elsőre ijesztő volt esőben a mezőny végéről rajtolni, egy éjszakai ködben rendezett raliversenyen is többet látni. A mezőnnyel együtt nyugodt maradt és pontot is szerzett.

részletek

Vettel: Szívességet tettem Hamiltonnak

A Ferrari német pilótája kiválóan kapta el a rajtot és néhány pillanatig meg is előzte a két Mercedest. Ezzel a manőverrel Valtteri Bottast zavarta meg jobban, ami Hamiltonnak kedvezett.

részletek

Hamilton: Túl udvarias voltam a rajtnál

Lewis Hamilton úgy véli, megszerezhette volna az első helyet a startnál, de nem volt elég könyörtelen csapattársával. Ráadásul, ha keménykedik, Bottas akár Vettel mögé is kerülhetett volna.

részletek

Bottas: Még mindig az diktál, aki vezet

Szabályváltozások ide vagy oda, továbbra is hatalmas helyzeti előnyben van a Formula-1-ben, aki vezető helyen van. Valtteri Bottas szerint legutóbb is nyerhetett volna, de a rajtnál eldőlt a sorsa.

részletek

Verstappennek egy nagy gondja van eddig idén

Max Verstappen összességében elégedett a Honda-motorral, amit jóval erősebbnek tart, mint tavalyi erőforrását. Azonban a rajtoknál még nem sikerült igazán hatékony beállítást találniuk.

részletek

Bottas egy „fehér csíkot” okol

A pole-pozícióból induló, de a versenyt csak második helyen záró Bottas egy festett fehér vonalat okol kerekei kipörgése miatt, amivel már a felvezető körön is meggyűlt a baja.

részletek

Hamilton: Javítanom kell a rajtjaimon

A mezőny egyetlen ötszörös világbajnoka, Lewis Hamilton úgy látja, hiába gyakorolta rengeteget a télen a rajtolást, még mindig nem elégedett magával. Ez lehet Hamilton gyenge pontja?

részletek

Hülkenberg erőn felül teljesített a Renault-val

A Renault vakarhatja a fejét, mert úgy fest, a Red Bull-Honda közelébe sem juthatnak, ráadásul a középmezőnyben sem a franciák a leggyorsabbak. Nico Hülkenberg bravúrral szerzett hat pontot.

részletek
Olvastad már?