DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 19. szerda

RB

VCARB: Nem is hasonlít az autónk a Red Bullra

Nem változtathat az F1 a csapatok együttműködéséről szóló szabályokon csak azért, hogy Zak Brown kedvében járjanak, a Red Bull pedig nem téved szürke zónába – így érvelt a VCARB csapatfőnöke.

részletek

Tsunoda célja továbbra is a Red Bull ülése

Bár az Aston Martinnal is összeboronálták, Yuki Tsunoda továbbra is a Red Bull ülésére vágyik – bár Marko doktor nem fogalmazott meg konkrét célt, végül úgyis a teljesítmény dönt majd.

részletek

Marko üzent Ricciardónak: Javulni kell!

Pocsékul kezdte a 2024-es szezont Daniel Ricciardo, akinek a karrierje folytatása lehet a tét. Muszáj javítania már a következő hétvégéken.

részletek

„Látunk néhány hibát az autóval” – Ricciardo

„Nem működik minden százszázalékosan” az ausztrál szerint a Visa RB autójával, de igyekszik optimista maradni a hazai F1-es nagydíja előtt.

részletek

„Sportszerűtlen viselkedés” – kifakadtak a Haas taktikájára a Visa RB-nél

Nem tetszett a Visa RB-nek, ahogy a büntetett Magnussennel feltartották a bolyt, hogy így szerezhessen pontot Hülkenberg az F1-es Szaúd-arábiai Nagydíjon.

részletek

Taktikával elkerülhette volna a balhét az RB

Utólag mindig okosabb az ember: a Visa RB vezérigazgatója szerint jobb stratégiával elő sem állt volna a belső feszültséghez vezető helyzet az F1-es Bahreini Nagydíjon.

részletek

„Éretlen” – Tsunoda a leintés után ütközött neki majdnem Ricciardónak

Kis híján a verseny után ütközött össze a két Visa RB Bahreinben: a csapatutasításon kiakadó Tsunoda tettét éretlenségnek nevezte Ricciardo.

részletek

Hamilton titka, Perez ülése – keddi F1-es hírek

Hamilton a szüleinek sem szólt a Ferrari-átigazolásról, Marko Perez helyéről beszélt, újabb szigorítás jön az időmérőkön, Porsche-vezetés a WEC-teszten.

részletek

Szétszakadó F1-mezőnyre figyelmeztet az RB

Abban az esetben, ha megtiltanák az alkatrészek megosztását csapatok között: Laurent Mekies szerint a sportág hosszú távú célkitűzéseit kell szem előtt tartani.

részletek

Mindenki tesztet értékel – szombati F1-es hírek és sztorik

A bahreini teszt értékeléséről szólt a mai nap az F1-ben, s a legtöbb csapatnál alapvetően legalább részben pozitív hangokat ütöttek meg az érintettek.

részletek

Jó a kezdés, de Ricciardo óvatosságra int

Előkelő helyen végzett a VCARB a bahreini F1-es teszt első felvonásán, de a rutinos ausztrál úgy érzi: még rengeteg munka vár rájuk.

részletek

RB: Nincs itt semmi látnivaló!

A riválisok aggódnak a Red Bull két F1-es csapata közti együttműködés miatt, a vezérigazgató azonban rövidre zárta a kérdést: kell nekik a nagycsapat támogatása, de mindent betartanak.

részletek