DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 21. kedd

RB

Exkluzív: Ezért bíznak Ricciardóban az RB-nél

Nincs jó szezonja Daniel Ricciardónak, azonban a Visa Cash App RB-nél bíznak az ausztrálban – jelentette ki a Formula.hu-nak Laurent Mekies.

részletek

„Nonszensz, hogy lecseréljük Ricciardót” – Marko

Mármint legalábbis Imolában – később még megvizsgálhatják a kérdést. A Red Bull F1-es tanácsadója nem érti az ausztrál kétarcú hétvégéjét Miamiban.

részletek

Ricciardo: Épp most fordul a szerencse!

Kétszer is érintőre vette a falat, de a kockáztatás meghozta gyümölcsét: Ricciardo a második sorba kvalifikált az RB-vel és úgy érzi, fordul a kocka.

részletek

Tsunoda az RB bokszmunkáját dicsérte

2012 óta először tudott japán versenyző pontot szerezni Suzukában, Yuki Tsunoda világbajnoki pontra váltotta az időmérő edzésen elért tizedik helyezését.

részletek

Tsunoda elkezdett dolgozni a dühkitöréseken

Tudja, hogy változtatnia kell a verseny közben tanúsított viselkedésén, s az első lépést már meg is tette – Tsunoda nem gondolta, milyen erő kell ahhoz, hogy ne ordibáljon a csapatrádióban.

részletek

„Tsunodának fejlődnie kell a Red Bullhoz”

„Egy fecske nem csinál nyarat” – jelezte Helmut Marko, aki ugyan dicsérte a japánt az F1-es Ausztrál Nagydíj után, de szerinte ez még kevés az anyacsapathoz.

részletek

Sajtó: Marko ultimátumot adott Ricciardónak?

Állítólag ha azonnal nem szedi össze magát és nem javul jelentősen a Japán, valamint a Kínai Nagydíjon, akkor végleg lezárulhat az F1-es karrierje.

részletek

„Tsunoda évről évre meglepi az F1 világát”

Nem bánt szűkmarkúan a dicséretekkel Yuki Tsunoda jellemzésekor csapatfőnöke, aki szerint Daniel Ricciardo kiváló referenciát jelent a japán F1-es pilóta számára.

részletek

A VCARB minden lehetőséget megad Lawsonnak

Mindent meg akarnak tenni azért a Visa Cash App RB-nél, hogy a lehető legjobban felkészítsék Liam Lawsont az F1-es szereplésre – erről beszélt a csapatfőnök, Laurent Mekies.

részletek

VCARB: Nem is hasonlít az autónk a Red Bullra

Nem változtathat az F1 a csapatok együttműködéséről szóló szabályokon csak azért, hogy Zak Brown kedvében járjanak, a Red Bull pedig nem téved szürke zónába – így érvelt a VCARB csapatfőnöke.

részletek

Tsunoda célja továbbra is a Red Bull ülése

Bár az Aston Martinnal is összeboronálták, Yuki Tsunoda továbbra is a Red Bull ülésére vágyik – bár Marko doktor nem fogalmazott meg konkrét célt, végül úgyis a teljesítmény dönt majd.

részletek

Marko üzent Ricciardónak: Javulni kell!

Pocsékul kezdte a 2024-es szezont Daniel Ricciardo, akinek a karrierje folytatása lehet a tét. Muszáj javítania már a következő hétvégéken.

részletek