Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 26. szerda

Price

Dakar: Sainz és Price az első duplázók

A Mini spanyolja és KTM ausztrálja váltak az első kétszeres szakaszgyőztesekké autóban és motoron. Az élen nincs változás, Fernando Alonsónak újabb erős napja volt az Arab-sivatagban az ötödik napon.

részletek

Kétszeres Dakar-győztes a motorosok közt

Három esélyes vágott neki a perui verseny döntő utolsó napjának: egyikük bukott, Price viszont szakaszsikerrel döntötte el a kérdést. A quadok között a domináns Cavigliasso nyert.

részletek

Vérrögöt találtak a Dakar-címvédő tüdejében

Az ausztrál Toby Price komoly esélyekkel vágott neki a 2017-es Dakar Ralinak, ám a negyedik szakaszon bukott, és combcsonttörés miatt fel kellett adnia a versenyt - ám nem csak ez nehezítette meg a dolgát.

részletek

Hihetetlen fordulatok a Dakar 4. napján

Az autósoknál az egyik nagy esélyes és egy titkos favorit, a motorosok közt a címvédő búcsúzott a napon, mely gyakorlatilag senkinek sem alakult simán – új szakaszgyőztes az autók mezőnyében!

részletek

Dakar: Loeb átvette a vezetést

A tegnapi nap egyik hőse bajba került, a kilencszeres ralivilágbajnok behúzta idei első szakaszgyőzelmét, KTM-vezetés a motorosoknál, Yamaha-fölény a quadoknál. Argentínában száguld a Dakar.

részletek

Sivatagi szárnyak a homok bűvöletében

A hétvégén veszi kezdetét a Dakar Rali óta rendezett legfontosabb tereprali-verseny, az Abu Dhabi Desert Challenge – a Red Bull sivatagi harcosai gőzerővel készülnek a nagy megmérettetésre.

részletek

Al-Attiyah sikere, újabb ájulás és rövidítés a Dakaron

Az egész Dakar Ralira jellemző gondok továbbra sem enyhülnek - a csütörtöki szakaszt is idő előtt megszakították. Két nappal a vége előtt már az autóknál és a motorosoknál is kiengedhet az éllovas.

részletek

Dakar: Túl kemény volt a szakasz, leállították

Ismét változás történt az autós kategória első helyén a Dakar Rali kilencedik szakaszán, amelyet a nagy hőség és a pálya által jelentett kihívás miatt a szervezők idő előtt megszakítottak.

részletek

Dakar: Videók az utolsó előtti szakaszról

Egyetlen nap van hátra a 2015-ös év első jelentős nemzetközi versenyéből, a Dakarból – az alábbi videókkal a tegnapi nap eseményeit idézzük fel, és egy közönségkedvenc is feltűnik a válogatásban.

részletek
Olvastad már?