Steward
Vaszilykó Péter
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 21. csütörtök

PortugálNagydíj

Vettel most már bízik az azonos autóban

Az F1-es Portugál Nagydíj hétvégéjén tett megjegyzései és Mattia Binotto nyilatkozata után a Ferraritól távozó négyszeres világbajnok is úgy fogalmazott, hogy megbízik a vele dolgozó csapattagokban.

részletek

Hogyan autózott ki Hamilton ekkora előnyt?

Karrierje 92. futamgyőzelmét csapattársa legyőzésével, közel fél perces előnnyel szerezte meg Lewis Hamilton. Hogy mi volt a fölényes siker kulcsa, arról a Mercedes egyik mérnöke beszélt.

részletek

Norrist nem hatja meg Hamilton rekordja

Csak egy vagy két versenyzőt kell legyőznie, az autójának pedig minden versenyt meg kellene nyernie: Lando Norrist jobban lenyűgözte a McLaren nagyszerű első pár köre Portimaóban.

részletek

Verstappen: 40 leszek, mire beérem a rekordokat

A 92-szeres futamgyőztes Lewis Hamiltont méltatja a holland ellenfél: nemcsak gyors, de nagyon ritkán hibázik. Max Verstappen már azon gondolkodik, mikor tart majd ő ennyi győzelemnél. Nem veszi garantáltnak a sikert, azt is elképzelhetőnek tartja, hogy soha nem fog vb-címet szerezni.

részletek

A McLarennél elkészültek az év legjobb fotói

A Portugál Nagydíjat néhány körig vezető csapat tisztában volt vele, hogy nincs esélye megtartani az előkelő pozíciót a Mercedes ellen, de az alkalomról készült fényképeket mindenképpen bekeretezteti.

részletek

„Hát nem kemény versenyzést akarunk látni?”

Alaposan kifakadt a Racing Point csapatvezetője Sergio Perez megrovásán, amelyet a Pierre Gasly elleni kemény védekezés miatt kapott a mexikói az F1-es Portugál Nagydíjat követően.

részletek

Wolff: Ki gondolt volna 92 győzelemre?

Csak szuperlatívuszokban tudott beszélni vasárnap rekordot döntő pilótájáról a Mercedes F1-es csapatfőnöke, aki viccesen azt is megjegyezte: a gatyájuk is rámehet a brit új szerződésére…

részletek

Vettel: A másik autó sokkal gyorsabb

A Portugál Nagydíj hétvégéjén többször is arra utaló megjegyzést tett a Ferrari német pilótája, hogy a két versenygép nem teljesen egyforma. Mattia Binotto csapatvezető cáfolta a feltevéseket.

részletek

Verstappen: Perez magát ütötte ki

A holland szerint a mexikói nem hagyott elég helyet neki az első körben történt ütközésüknél, a Racing Point versenyzője viszont úgy látja, a Red Bull-os jött vissza túl agresszíven a pályára.

részletek

Raikkönen nem értette, miért nem mennek a többiek

Kimi Raikkönen Portugál Nagydíja az első körben nyújtott alakításáról marad emlékezetes, amely során a 16.-ról a 6. helyig jött előre. Sajnálja azonban, hogy ezt követően az Alfa Romeo tempója nem tette lehetővé a további tündöklést.

részletek

A türelem rózsát termett Leclerc-nek

A monacói szerint ez volt a kulcsa az F1-es Portugál Nagydíjon elért negyedik helyének, amelynek nagyon örült. Egy pontot szerző csapattársa egyszerre örült is meg nem is a saját eredményének.

részletek

Norris kifakadt: Stroll semmiből nem tanul

A futam közben használt szavakért elnézést kért, jóval szofisztikáltabb módon azonban ismét kiosztotta a Portugál Nagydíjon vele ütköző Lance Strollt a pontszerzéstől elesett Lando Norris.

részletek
Olvastad már?