Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 20. csütörtök

PortugálNagydíj

Sainz Alonsóról: „Egyik nap kritizálják, másnap magasztalják”

Nem ad sokat a közvéleményben elhangzó kritikákra Carlos Sainz, mivel azok napról napra változnak. A Portugál Nagydíj után éppen ezt láthattuk az idősebb spanyol esetében.

részletek

Brawn: Schumacher máris megmutatta, mire képes

Michael Schumacherrel és Jean Todttal óriási triót alkotott Ross Brawn a Ferrarinál, most pedig a hétszeres világbajnok legenda fiát kísérheti nyomon. Eddig tetszik Brawnnak, amit lát a kis Schumachertől.

részletek

Wolff: Legközelebb talán inkább hallgatok

A vártnál nagyobb hullámokat vert, cserébe viszont a szenzorhiba miatt hatástalan maradt a Mercedes F1-es csapatfőnökének Valtteri Bottashoz intézett rádióüzenete a Portugál Nagydíjon.

részletek

Wolff: A „kivételes” lett az alap Hamiltonnál

A Mercedes csapatfőnöke szerint már ki sem kell emelni, hogy kivételes teljesítményt nyújtott a hétszeres F1-es világbajnok, mert egyre gyakrabban láthatunk ilyesmit a brittől.

részletek

Haas: Mazepin bocsánatot kért

Hajmeresztő pillanat volt a Portugál Nagydíjat éppen vezető Sergio Perez számára, mikor a lekörözött Nyikita Mazepin ráhúzta a kormányt. Günther Steiner versenyzőjét mentette: túl későn kapta meg a kék zászlót, a csapat is rádiózhatott volna, a manőverben pedig nem volt szándékosság.

részletek

Horner: Nem akadályként használtuk Perezt

Sergio Perez elképesztően hosszú első etapot teljesített a hétvégi Portugál Nagydíjon, ami kapcsán felmerült a kérdés, vajon nem Hamilton akadályozása érdekében áldozták-e fel a pilótát.

részletek

Vettel: Túl lassúak voltunk a pontszerzéshez

Hiába jutott be hosszú idő után a Q3-ba a négyszeres világbajnok, ezt nem tudta pontokra váltani az F1-es Portugál Nagydíjon: a német szerint egész egyszerűen a tempó hiányzik az Aston Martinnál.

részletek

Sainz: Bennem volt egy top 5-ös eredmény

A jó időmérős szereplés ellenére nulla ponttal távozott Portimaóból a Ferrari spanyolja, aki szerint a közepes gumikon tapasztalt szemcsésedés és a rossz taktika volt a visszaesésének az oka.

részletek

Wolff: Megint nem úgy alakult Bottas versenye

A Mercedes csapatfőnöke többszörösen is felelősséget vállalt Valtteri Bottas vasárnapi futama miatt. Az elhibázott kerékcsere és a szenzorhiba miatt is időt veszített a finn, és egyikről sem ő tehetett.

részletek

Schumacher: Russellt is elkaphattam volna

Lelkesen nyilatkozott a Portugál Nagydíjat követően Mick Schumacher, aki idén először saját erejéből legyűrte az egyik Williamst. Érzése szerint ennél is több volt a futamában.

részletek

Ricciardo: Nehéz lett volna a szombatinál is gyengébben teljesítenem

Azt követően, hogy szombaton már a kvalifikáció első szakasza után búcsúzni kényszerült, Daniel Ricciardo elégedett a versenyen nyújtott teljesítményével. Nehéz is lett volna alulmúlnia a szombatot.

részletek

Verstappen reagált Rosberg megjegyzésére

A 2016-os világbajnok a Portugál Nagydíj után megemlítette, hogy Max Verstappen csak most jön rá, Lewis Hamilton mennyire jó versenyző. A holland ezzel a legkevésbé sem ért egyet.

részletek