Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 24. hétfő

Porsche

Az ABB és a Porsche együttműködésre lép

Az ABB, vezető ipari technológiai vállalat a Porsche autógyárral közösen jelentette be új, exkluzív partnerségi együttműködését az e-mobilitás fejlesztése területén. A többszintű megállapodás részeként az ABB a TAG Heuer Porsche Formula E csapat hivatalos támoga-tójává válik. A Porsche Motorsport idén az első versenyévét tölti az ABB FIA Formula E bajnokságban, az ABB pedig harmadik éve működik közre névadó partnerként az első tel-jesen elektromos üzemű világverseny-sorozatban.

részletek

A Westendben épült át a nyeremény Porsche

Idén márciusban is egy szakavatott csapat által egyedivé varázsolt sportautót sorsolnak ki a belépőjeggyel regisztrált, nyereményjátékban résztvevő látogatók között az AMTS zárónapján, március 22-én. A hagyomány és a feltételek változatlanok, az idei fődíj azonban itathatatlanul a legkomolyabb az idén 15 éves rendezvény történetében!

részletek

Ezt a reklámot készítette a Porsche a Super Bowlra

A márka ismert modelljeinek társaságában a Taycant népszerűsíti a hirdetés, mely az NFL-döntő szünetében kerül adásba – a Super Bowl-reklámok levetítése hírhedten magas összegbe kerül.

részletek

F1-es pilóta árulja utcai Porschéját

Egy gyönyörűen felújított 911 Turbo került eladósorba, amit nyár végéig Kevin Magnussen napi szinten használt. Az ára meg a felfogható kategórián belül helyezkedik el.

részletek

Bird nyert, dobogón a Porsche és a Mercedes az FE-szezonnyitón

Régi ügyfélcsapat a két újonc óriás előtt – előzetesen elképzelhetetlen végeredménnyel zárult a Diriyah ePrix pénteki futama, amelyen a hatalmasakat előző Sam Bird ért elsőként célba, ám a debütáló Porsche és Mercedes is dobogóra került.

részletek

A Porsche Taycan világpremierje

A Porsche egy látványos világpremier keretén belül egyszerre három kontinensen mutatta be a nagyközönség számára legelső teljesen elektromos sportautóját. „A Taycan összeköti örökségünket a jövővel, folytatva márkánk sikertörténetét – egy márkáét, amely már több mint 70 éve nyűgözi le az embereket világszerte,” mondta Oliver Blume, a Porsche AG vezetője, aki a berlini világpremiert nyitotta meg. „Ez a nap egy új kor kezdetét jelenti.”

részletek

Lenyűgöző teljesítményt nyújtott a Porsche Taycan prototípusa

A Porsche egy szériagyártáshoz közeli Taycan prototípussal a szeptember 4-én esedékes világpremier előtt alig néhány héttel egy nagy sebességű tesztet végzett Nardòban.

részletek

A Porsche Cayenne legerősebb változata Plug-in-Hybrid modellként debütált

Stuttgart, Németország. A Porsche továbbra is konzekvens módon bízik az elektromobilitásban és a Panamera után a Cayenne modellsorozat új csúcsváltozatát is egy Plug-in-Hybrid hajtáslánccal dobja piacra.

részletek

Lotterer önként távozik az FE bajnokcsapatától

Három nappal a szezonzáró után nagy formátumú átigazolási hír tartja továbbra is pörgésben a Formula-E-t: André Lotterer merész döntést hozva kiszáll a friss bajnok DS Techeetah-ból, hogy újraegyesüljön a sorozat újoncával.

részletek

Jön a Le Mans: 6 márka a GT-mezőnyben

A megszokott Le Mans előtti nagy mezőnybemutató cikkünket idén az áttekinthetőség kedvéért két részre osztottuk: a maiban a GTE-kategóriák 34 egységével, s 102 pilótájával kezdünk.

részletek

Kiderítettük, miért jött sutyiban Budapestre Verstappen

Kiderült, hogy miért portyázott titokban Budapesten Max Verstappen a monacói és montreali futamok közötti napokban.

részletek

A Porsche F1-es motort épített 2021-re

Köztudott volt a Formula-1-es berkekben, hogy a Porsche néhány éven át fontolgatta a sorozatba való beszállást, és bár mára már eldöntött tény, hogy ezt mégsem lépik meg, mint azt most kiderült, a felkészülést nem vették félvállról.

részletek