Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 15. hétfő

Porsche

„A Red Bull-Porsche kiváló kombináció lehet”

Az Audi és a Porsche beszállását többen is egyre biztosabbnak veszik. Gerhard Berger úgy véli, ha a Porsche az energiaitalos istállóval áll össze, az gyümölcsöző együttműködés lesz.

részletek

Az Alpine csak feltételesen örül az Audinak és a Porschénak

Úgy tűnik, hamarosan csatlakozhat a Formula-1 motorgyártói közé a két márka, érkezésük pedig az Alpine vezére szerint is színesítené a sportot, de fenntartásai is vannak.

részletek

Binotto örül az Audi és a Porsche érkezésének

Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy az Audi és a Porsche márkái hamarosan beszállnak a Formula-1-be. A Ferrari csapatfőnöke szerint nagyszerű lenne, ha mindez valósággá válna.

részletek

Zöld jelzést kapott, de kivár az Audi és a Porsche

A Volkswagen felsővezetése gyakorlatilag rábólintott az F1-es tervekre, a két márka ugyanakkor megvárja a 2026-os motorformula véglegesítését – derült ki a rövid közleményükből.

részletek

Sajtó: Zöld utat kap az Audi és Porsche az F1-es szereplésre

Két egymástól független forrás szerint jövő héten összeül a Volkswagen vállalatcsoport igazgatótanácsa, hogy megszavazzák a konszern két márkájának Formula-1-es szerepvállalását.

részletek

Wehrlein először nyert a Formula-E-ben

Történelmi sikert aratott a Porsche kettőse Mexikóban. Pascal Wehrlein és André Lotterer már az edzéseken is kiváló tempót mentek, végül a versenyen is nekik jött ki a lépés.

részletek

Sokan írják le helytelenül a Hyundai nevét

A legismertebb gyártók járműveit sokan felismerik, ám nem mindig tudják helyesen leírni a nevüket. Legtöbben a koreai márka nevét rontják el, legalábbis ez derült ki egy kutatásból nemrég.

részletek

Jön a McLaren–Audi és a Red Bull–Porsche?

A hírek szerint a Volkswagen két motorgyártóval is megérkezik az F1-be, de az Audival ennél mélyebbre is merülhet - 2026-tól kicsit felpezsdülhet a sportág erőforráspiaca.

részletek

Az F1 is befolyásolja a Porsche terveit

A német márkánál továbbra is téma, hogy beszállnak a Formula-1-be, hivatalos bejelentés azonban még továbbra sem érkezett. Annyit azonban elárultak, a döntés hatással lesz a többi programjukra.

részletek

Az új ID.5 a Volkswagen első elektromos SUV coupé modellje

A flotta által szolgáltatott adatok és a legújabb generációs segédrendszerek felhasználásával a Volkswagen az automatizált vezetés felé is megteszi a következő lépést.

részletek

WEC: Nakajimáék nyertek, Kobayashiék címet védtek

Megosztoztak a Toyoták a dicsőségen a WEC szezonzáró bahreini 8 órásán: a #8-as egység zsebelte be a győzelmet, míg a #7-es a vb-címet. A GTE Próban ütközéssel dőlt el az első hely.

részletek

Wolff reagált az új gyártók érkezésére

A Porsche és az Audi révén néhány éven belül új márkák tűnhetnek fel a Formula-1-ben, a Mercedes csapatfőnöke viszont nem aggódik amiatt, hogy az újonnan belépők hamar az élre kerülnének.

részletek