Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. szeptember 28. szerda

Porsche

A BMW nem tervezi az F1-es visszatérést

A bajor márka vezetői elárulták, hogy az új motorszabályok bevezetése ellenére sem érdeklődnek a királykategóriába történő visszatérés iránt, helyette inkább az LMDh-projektre fókuszálnak.

részletek

Verstappent lenyűgözi a Red Bull motorprojektje

A világbajnoki címvédő elismerően beszélt a Red Bull új motorgyáráról, valamint óva intette a riválisokat attól, hogy lebecsüljék a Milton Keynes-iek által befektetett munkát és erőforrásokat.

részletek

Horner: Más a DNS-ünk a Porschével

Christian Horner szerint ők mindig is a saját motorjaikat akarták gyártani, de ha a Porsche hozzá tudott volna tenni ehhez valamit, azt érdemes lett volna megfontolni.

részletek

Hivatalos: mégsem száll be az F1-be a Porsche – legalábbis a Red Bull-lal

A német gyártó hivatalos közleményben jelezte, hogy meghiúsult a terv, nem lesz a Red Bull partnere 2026-tól. Az eredeti elképzelések már nem elérhetőek az energiaitalosokkal.

részletek

Bukhat a Porsche-projekt, de jöhet más?

Stefano Domenicali szerint más gyártók is érdeklődnek az F1-be való beszállással kapcsolatban, csak még nem álltak ezzel a nyilvánosság elé. Ha nem jön a Porsche, majd jöhet más.

részletek

Horner: Csak a mi feltételeinkkel jöhet a Porsche

A Red Bull F1-es csapatvezetője egyértelművé tette: mindenképp meg akarják tartani a független státuszukat, így bármely potenciál motorgyártópartnernek ehhez kell igazodnia a jövőben.

részletek

Ezért indul külön az Audi és a Porsche az F1-ben

Teljesen külön projektbe vág bele a Volkswagenhez tartozó két márka, az Audi bejelentése kapcsán azt is elárulták, hogy ez miért lesz így. Hosszabb távra terveznek a sportágban.

részletek

Még nincs megállapodás a motorszabályokról

Az F1 egyik legrosszabbul őrzött titka a Porsche és a Red Bull tervezett együttműködése, viszont a közös tervek tényleges bejelentése tovább csúszik. Elhalasztották a szavazást szabályokról.

részletek

Kiderültek a Porsche tervei a Red Bull-lal

Egy jogi dokumentumban szerepelnek a német márka F1-es szerepvállalásának részletei: 10 évre terveznek a Red Bull-lal, a csapatban 50 százalékos részesedést vásárolnak. A bejelentés augusztus 4-én esedékes.

részletek

Hamis információkat állítottak Michael Schumacherről

Valótlan dolgokat közöltek egy eladó Porsche Carrera GT kapcsán Sabine Kehm szerint. A német legenda menedzsere egy közleményben tudatta mindenkivel, hogy Michael Schumacher sosem birtokolta az autót.

részletek

Retro – Hülkenberg Le Mans-t nyer

Pályafutása alatt nem sokszor kapott győzelemre esélyes autót, amikor viszont egyszer lehetőséghez jutott, nem okozott csalódást. Június 14-én délután rajtolt a 2015-ös Le Mans-i 24 órás, melyet Nico Hülkenberg nyert meg.

részletek

Kettős Toyota-győzelem a Le Mans-i 24 óráson

A Sebastien Buemi, Brendon Hartley, Ryo Hirakawa trió nyerte a legendás egynapos 90. kiírását a #7-est testvérautót. A JOTA nyert az LMP2-ben, a GTE Próban Porsche-siker született.

részletek