Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 25. szombat

Porsche

Porsche-győzelem született Bathurstben

Sokáig hét autó versenyzőinek is esélye volt a győzelemre, végül egy kiválóan teljesített utolsó szakasznak köszönhetően ezt Matt Campbell szerezte meg a 912-es Porschénak.

részletek

A Formula-E-t is elrontják a gyártók?

A Red Bull világosan kinyilvánította, hogy nem érdekli az elektromos sorozat. A tiszta versenyzés hívei, ám a nagy gyártók máris egyre csak drágábbá teszik az FE-t, költekezési versennyé fajulhat.

részletek

45 év elteltével újra megrendezik a legendás osztrák jégversenyt

Ikonikus versenyautók (1929-től máig) és sztárpilóták parádéja készülődik Zell am See-ben, Budapesttől hat órányira: hosszas szünet után feltámasztották az egykori jégversenyt.

részletek

Amikor egy Porsche eléri a végsebességét

A német autópályán van lehetőség próbálgatni, hogy mit is bír az ember autója, persze ha valaki egy Porsche Caymannel próbálkozik, úgy kicsit más...

részletek

Sikergyáros térhet vissza az F1-be

Érdemes lesz megjegyeznünk Andreas Seidl nevét, akiért könnyen lehet, hogy az F1-es csapatok egymás torkának esnek majd. A szakember 10 éve minden olyan alakulatot sikerre vitt, amelyhez csatlakozott.

részletek

A Porsche és a Lamborghini sem jön az F1-be

A 2021-ben esedékes új motorszabályokon eredetileg azért kezdtek dolgozni, hogy új gyártókat csábítsanak a Formula-1-be. Két jelölt viszont elhatárolódott attól, hogy a közeljövőben csatlakozzon a sporthoz.

részletek

Miért nyikorog a fék? A Porsche elmagyarázza

Miért nem lehet egy komolyabb autóval féknyikorgás nélkül megállni egy lámpánál? A sokszor tapasztalt problémára ad választ az alábbi videóval a Porsche.

részletek

Az új T-Cross világpremierje: a Volkswagen bővíti SUV családját

Világpremier Amszterdamban, Sanghajban és São Paulóban: A Volkswagen bemutatta az új T-Cross típusát, a márka első kiskategóriás SUV modelljét, és ezzel következetesen folytatja 2015-ben megkezdett offenzíváját.

részletek

Új GTS modellekkel bővül a Panamera család

A Porsche két különösen sportos modellel bővíti a Panamera kínálatát. A Panamera GTS és a Panamera GTS Sport Turismo kivételesen erős, nagyteljesítményű csomagot kínál.

részletek

700 lóerős Clubsport versenyautó a Porsche sportautók 70. születésnapja alkalmából

A Porsche leleplezte az új 935-öt a történelmi modelleket felvonultató „Rennsport Reunion” motorsport rendezvényen a kaliforniai Laguna Seca Raceway versenypályán.

részletek

Egy új motorgyártó sem jön 2021-től

Jean Todt FIA-elnök arról beszélt, hogy egy gyártó – állítólag a Porsche – komolyan érdeklődött, de ők sem érkeznek. A cél innentől az, hogy a meglevő négy motorszállítónak kedvezzenek, így a szabályok az eredeti reformtervekkel ellentétben alig változnak.

részletek

Hatalmasat szaltózott egy Porsche a Nordschleifén

A legendás német pálya ismét bebizonyította, hogy nem véletlenül hívják Zöld Pokolnak – szerencsére csak az autó tört rommá, a benne ülő pilóta megúszta a látványos balesetet.

részletek
Olvastad már?