DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 31. kedd

Porsche

„A csapat nem eladó” – Williams-reakció a Porsche-hírre

A Porsche nagy bejelentést szellőztetett meg: az egyik teória szerint a Williams megvásárlásával szállhatnak be az F1-be. A csapat közleményben cáfolt.

részletek

Porsche Approved – használt Porsche biztos kézből

A valaha gyártott Porschék jelentős hányada még mind a mai napig az utakat rója – mi más kelthetne nagyobb bizalmat egy márka használt modelljei iránt, mint ez a tény?

részletek

Az úttörő – húsz éves a Porsche Cayenne

Egy Porsche karaktervonásai és élvezetes vezethetősége egy hétköznapi, családi használatra tökéletes terepjáróba öntve. Nagyjából így szólt az ötlet, amely életre hívta a Porsche Cayenne-t, amelynek legelső generációja 2002-ben rajtolt el.

részletek

Porsche Lifestyle – kiegészítők egy művészien tökéletes élethez

Letisztultság, izgalom, precízió – ezeket a tulajdonságokat tükrözik a Porsche sportautói. És ugyanezt a filozófiát testesítik meg az aprólékosan megmunkált kiegészítők is, amelyek segítségével környezetünkben is megkaphatjuk a Porschétől megszokott tökéletességet. A Porsche Lifestyle kínálata kivételes anyagminőséggel és látványos kidolgozással biztosítja a modern, mégis kortalan kiválóságot.

részletek

Horner: Az Audi érkezése elismerés az F1-nek

A Red Bull csapatfőnöke szerint az Audi 2026-os csatlakozása a királykategóriához, valamint a többi gyártó érdeklődése egyfajta pozitív visszacsatolásként fogható fel a sportág szempontjából.

részletek

A BMW nem tervezi az F1-es visszatérést

A bajor márka vezetői elárulták, hogy az új motorszabályok bevezetése ellenére sem érdeklődnek a királykategóriába történő visszatérés iránt, helyette inkább az LMDh-projektre fókuszálnak.

részletek

Verstappent lenyűgözi a Red Bull motorprojektje

A világbajnoki címvédő elismerően beszélt a Red Bull új motorgyáráról, valamint óva intette a riválisokat attól, hogy lebecsüljék a Milton Keynes-iek által befektetett munkát és erőforrásokat.

részletek

Horner: Más a DNS-ünk a Porschével

Christian Horner szerint ők mindig is a saját motorjaikat akarták gyártani, de ha a Porsche hozzá tudott volna tenni ehhez valamit, azt érdemes lett volna megfontolni.

részletek

Hivatalos: mégsem száll be az F1-be a Porsche – legalábbis a Red Bull-lal

A német gyártó hivatalos közleményben jelezte, hogy meghiúsult a terv, nem lesz a Red Bull partnere 2026-tól. Az eredeti elképzelések már nem elérhetőek az energiaitalosokkal.

részletek

Bukhat a Porsche-projekt, de jöhet más?

Stefano Domenicali szerint más gyártók is érdeklődnek az F1-be való beszállással kapcsolatban, csak még nem álltak ezzel a nyilvánosság elé. Ha nem jön a Porsche, majd jöhet más.

részletek

Horner: Csak a mi feltételeinkkel jöhet a Porsche

A Red Bull F1-es csapatvezetője egyértelművé tette: mindenképp meg akarják tartani a független státuszukat, így bármely potenciál motorgyártópartnernek ehhez kell igazodnia a jövőben.

részletek

Ezért indul külön az Audi és a Porsche az F1-ben

Teljesen külön projektbe vág bele a Volkswagenhez tartozó két márka, az Audi bejelentése kapcsán azt is elárulták, hogy ez miért lesz így. Hosszabb távra terveznek a sportágban.

részletek