Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. december 7. kedd

Porsche

WEC: Nakajimáék nyertek, Kobayashiék címet védtek

Megosztoztak a Toyoták a dicsőségen a WEC szezonzáró bahreini 8 órásán: a #8-as egység zsebelte be a győzelmet, míg a #7-es a vb-címet. A GTE Próban ütközéssel dőlt el az első hely.

részletek

Wolff reagált az új gyártók érkezésére

A Porsche és az Audi révén néhány éven belül új márkák tűnhetnek fel a Formula-1-ben, a Mercedes csapatfőnöke viszont nem aggódik amiatt, hogy az újonnan belépők hamar az élre kerülnének.

részletek

Porsche: Nem titok, komolyan mérlegeljük az F1-es szereplést

A német gyártó alelnöke elmondta, a feltételek, melyekhez az F1-es beszállást kötik, teljesülni látszanak. Végső döntés még nem született, de rövid időn belül lépniük kell, ha 2025-ben versenyezni akarnak.

részletek

Porsche 992 GT3-as járt Budapesten

A Hungarian Supercar Spotters által fotón és videón is megörökített csodaautó a Runball Rally keretében érkezett több más szuperkocsi kíséretében a magyar fővárosba.

részletek

Sajtó: A Porsche és az Audi is egyeztet az új motorokról

Sajtóértesülések szerint az F1-es Osztrák Nagydíj szombatján egyeztetnek a 2025-ben érkező új erőforrásokról, a tárgyaláson viszont a jelenlegi négy gyártó mellett két másik is asztalhoz ül.

részletek

A Porschét is legyorsulja a horvát elektromos autó

Még kész sincs a Rimac C_Two teljesen elektromos sportautó, de a horvát cég alapító-vezetője máris összemérte a tudását egy Porsche Taycan Turbo S-sel – amelyet le is nyomott…

részletek

Ez lehet az ország egyetlen Porsche 918 Spydere

A Hungarian Supercar Spotters Facebook-oldala talált rá erre az autókülönlegességre, amely kapcsán valószínűsíthető, hogy ez az egyetlen Magyarországon fellelhető példány ebből a típusból.

részletek

Mégis visszatérhet a Porsche az F1-be

Csábítóan hatott a Volkswagen Csoportra az F1 2025-re tervezett új szabályrendszere, ami lehetővé tenné a szintetikus és a bioüzemanyagok használatát. A Porsche vagy az Audi lehetne a zászlóvivő.

részletek

A Porsche is visszatér Le Mans-ba

Vonzónak bizonyul a WEC új, az LMH és az LMDh ötvözésével létrejövő kategóriája, az Audi után ugyanis a Porsche is úgy döntött, csatlakozik a Hosszútávú-vb-hez és az amerikai IMSA-hoz 2023-tól.

részletek

Három luxusautó bánta az elszabott parkolást

Meredek lejtőn nem egyszerű manőverezni, de a Porsche Taycan tulajdonosa ennek fényében is magasra járatta a bénázást. Talán rossz pedálra lépett, mindenesetre a szomszédban parkoló SUV-t és BMW-t is sikerült leamortizálnia sajátja mellett.

részletek

Mérce már 45 éve: bemutatkozik az új Porsche 911 Turbo

A Porsche 911 Turbo immár 45 éve a tökéletes, hétköznapokban is használható nagyteljesítményű sportautó megtestesítője. A 911 Turbo S piaci bevezetését követően most bemutatkozik az új generációs 911 Turbo Coupé és Cabriolet is – még erősebb, még gyorsabb és még jobban személyre szabható formában.

részletek

Az ABB és a Porsche együttműködésre lép

Az ABB, vezető ipari technológiai vállalat a Porsche autógyárral közösen jelentette be új, exkluzív partnerségi együttműködését az e-mobilitás fejlesztése területén. A többszintű megállapodás részeként az ABB a TAG Heuer Porsche Formula E csapat hivatalos támoga-tójává válik. A Porsche Motorsport idén az első versenyévét tölti az ABB FIA Formula E bajnokságban, az ABB pedig harmadik éve működik közre névadó partnerként az első tel-jesen elektromos üzemű világverseny-sorozatban.

részletek
Olvastad már?