Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 18. kedd

Porsche

Ez lehet az ország egyetlen Porsche 918 Spydere

A Hungarian Supercar Spotters Facebook-oldala talált rá erre az autókülönlegességre, amely kapcsán valószínűsíthető, hogy ez az egyetlen Magyarországon fellelhető példány ebből a típusból.

részletek

Mégis visszatérhet a Porsche az F1-be

Csábítóan hatott a Volkswagen Csoportra az F1 2025-re tervezett új szabályrendszere, ami lehetővé tenné a szintetikus és a bioüzemanyagok használatát. A Porsche vagy az Audi lehetne a zászlóvivő.

részletek

A Porsche is visszatér Le Mans-ba

Vonzónak bizonyul a WEC új, az LMH és az LMDh ötvözésével létrejövő kategóriája, az Audi után ugyanis a Porsche is úgy döntött, csatlakozik a Hosszútávú-vb-hez és az amerikai IMSA-hoz 2023-tól.

részletek

Három luxusautó bánta az elszabott parkolást

Meredek lejtőn nem egyszerű manőverezni, de a Porsche Taycan tulajdonosa ennek fényében is magasra járatta a bénázást. Talán rossz pedálra lépett, mindenesetre a szomszédban parkoló SUV-t és BMW-t is sikerült leamortizálnia sajátja mellett.

részletek

Mérce már 45 éve: bemutatkozik az új Porsche 911 Turbo

A Porsche 911 Turbo immár 45 éve a tökéletes, hétköznapokban is használható nagyteljesítményű sportautó megtestesítője. A 911 Turbo S piaci bevezetését követően most bemutatkozik az új generációs 911 Turbo Coupé és Cabriolet is – még erősebb, még gyorsabb és még jobban személyre szabható formában.

részletek

Az ABB és a Porsche együttműködésre lép

Az ABB, vezető ipari technológiai vállalat a Porsche autógyárral közösen jelentette be új, exkluzív partnerségi együttműködését az e-mobilitás fejlesztése területén. A többszintű megállapodás részeként az ABB a TAG Heuer Porsche Formula E csapat hivatalos támoga-tójává válik. A Porsche Motorsport idén az első versenyévét tölti az ABB FIA Formula E bajnokságban, az ABB pedig harmadik éve működik közre névadó partnerként az első tel-jesen elektromos üzemű világverseny-sorozatban.

részletek

A Westendben épült át a nyeremény Porsche

Idén márciusban is egy szakavatott csapat által egyedivé varázsolt sportautót sorsolnak ki a belépőjeggyel regisztrált, nyereményjátékban résztvevő látogatók között az AMTS zárónapján, március 22-én. A hagyomány és a feltételek változatlanok, az idei fődíj azonban itathatatlanul a legkomolyabb az idén 15 éves rendezvény történetében!

részletek

Ezt a reklámot készítette a Porsche a Super Bowlra

A márka ismert modelljeinek társaságában a Taycant népszerűsíti a hirdetés, mely az NFL-döntő szünetében kerül adásba – a Super Bowl-reklámok levetítése hírhedten magas összegbe kerül.

részletek

F1-es pilóta árulja utcai Porschéját

Egy gyönyörűen felújított 911 Turbo került eladósorba, amit nyár végéig Kevin Magnussen napi szinten használt. Az ára meg a felfogható kategórián belül helyezkedik el.

részletek

Bird nyert, dobogón a Porsche és a Mercedes az FE-szezonnyitón

Régi ügyfélcsapat a két újonc óriás előtt – előzetesen elképzelhetetlen végeredménnyel zárult a Diriyah ePrix pénteki futama, amelyen a hatalmasakat előző Sam Bird ért elsőként célba, ám a debütáló Porsche és Mercedes is dobogóra került.

részletek

A Porsche Taycan világpremierje

A Porsche egy látványos világpremier keretén belül egyszerre három kontinensen mutatta be a nagyközönség számára legelső teljesen elektromos sportautóját. „A Taycan összeköti örökségünket a jövővel, folytatva márkánk sikertörténetét – egy márkáét, amely már több mint 70 éve nyűgözi le az embereket világszerte,” mondta Oliver Blume, a Porsche AG vezetője, aki a berlini világpremiert nyitotta meg. „Ez a nap egy új kor kezdetét jelenti.”

részletek

Lenyűgöző teljesítményt nyújtott a Porsche Taycan prototípusa

A Porsche egy szériagyártáshoz közeli Taycan prototípussal a szeptember 4-én esedékes világpremier előtt alig néhány héttel egy nagy sebességű tesztet végzett Nardòban.

részletek
Olvastad már?