DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 8. péntek

Porsche

Megfuttatta a Porsche, de tarolt a Toyota

A táv kétharmadáig a Porsche vezetett Fujiban, mégis a hazaiak ünnepelhettek kettős győzelmet és a gyártók világbajnoki címét a WEC-ben.

részletek

WEC: Toyota-pole Fujiban a Porsche előtt

Gyengén mentek a Ferrarik és a Peugeot-k, a Porsche volt a Toyota legközelebbi ellenfele Fujiban, a WEC időmérőjén. Kobayashira nem volt válasz.

részletek

WEC: Monzában vágott vissza a Toyota a Ferrarinak

A vörösök hazai versenyén a #7-es Toyota győzött, miközben a Peugeot felfért a dobogóra. A GTE Am kategória bajnoki címe már el is dőlt.

részletek

LM24 16. óra: Vezet a Ferrari, sarkában a Toyota

A Le Mans-i 24 órás kétharmadánál is csak másodpercek választják el egymástól az éllovas duót, s még egy Cadillac is körön belül. Már 20 kieső a versenyen.

részletek

LM24 12. óra: Ferrari vs. Toyota, Peugeot-dráma

Hárman maradtak igazán versenyben a győzelemért a Le Mans-i 24 órás féltávjánál: elszállt az #50-es Ferrari és a #94-es Peugeot is.

részletek

LM24 4. óra: Esőkáosz és Peugeot-vezetés

Négy óra alatt öt gyártó is megfordult már az élen Le Mans-ban, ahol balesetek, eltérő stratégiák és az eső is megkavarta a lapokat.

részletek

Elverte a Ferrari a mezőnyt a Le Mans-i Hyperpole-on

A fél évszázad után visszatérő Ferrari két autója indulhat az élről a 24 óráson, miután csaknem másfél másodpercet osztottak ki a Toyotának.

részletek

Belenyúlnak a BoP-ba Le Mans előtt

Négy Hypercar-autó minimumsúlya is változik a legendás 24 órásra: a legtöbbet az eddigi három futamot megnyerő Toyota „hízik” Le Mans-ra.

részletek

Kalandos Toyota-siker, utolsó körös Ferrari-dobogó

Bár kényelmes kettős győzelmet aratott a Toyota a 7-es autó vezetésével, bőven tartogatott fordulatokat a spái 6 órás, ahol először ünnepelhettünk női kategóriagyőztest.

részletek

WEC: A Toyotának Portimaóban sem volt ellenfele

Bár az egyik autójuk rengeteg időt veszített technikai gondok miatt, a rajtnál pedig a Ferrari is megtréfálta őket, végül a #8-as egység óriási előnnyel nyert Portimaóban, miközben a dobogóért és a többi kategóriában kiélezett küzdelmet láthattunk.

részletek

Nem jön a Porsche az F1-be, Perez bajnok lenne (vagy mégsem?) – szerdai hírek

A Porsche sajtóértesülések szerint teljes mértékben letett arról, hogy csatlakozzon a Formula-1-hez, míg a Twitteren Sergio Perez bejegyzésmódosítása kavart port.

részletek

Sajtó: Döntött a Porsche, nem jön az F1-be

Tavaly nyáron már csak a hivatalos bejelentés hiányzott, végül azonban semmi sem lesz a német márka F1-es terveiből. A közeli jövőben nem csatlakoznak a rajtrácshoz.

részletek