DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 5. kedd

PieroFerrari

Nem akart költözni – ezért mondott nemet többször a Ferrarinak Newey

A Scuderia korábbi vezetése nem egyszer megkörnyékezte a Red Bull tervezőjét. Piero Ferrari elismerően beszélt a rivális istállóról: nem lehet véletlen, hogy két érában is világbajnokok lettek.

részletek

„Leclerc-t Enzo is nagyon kedvelné”

A Scuderia legendás alapítójának fia, Piero Ferrari igen jó véleménnyel van a maranellóiak monacói versenyzőjéről: szerinte ő és Carlos Sainz remek csapatot alkotnak jelenleg az F1-ben.

részletek

Futamgyőzelemben bízik a Ferrari alelnöke

Piero Ferrari elrugaszkodottnak tartja a világbajnoki címet, de úgy véli, ambiciózusnak kell lenni, ezért legalább egy győzelmet vár a csapattól, 70 évvel az első nagydíjsiker után. Tudja, hogy ez terhet jelent, de a nyomás hozzátartozik a Ferrarihoz.

részletek

Lesújtó véleménnyel van az F1-ről Enzo Ferrari fia

A jelenlegiek minden idők leggyorsabb formulaautói, hihetetlenül fejlett technika dolgozik bennük, de ez mit sem ér, ha a tv-képernyőkön mindez nem jön át – véli Piero Ferrari.

részletek

„Vagy Seb nem értette meg az autót, vagy mi őt”

Enzo Ferrari fia szerint sokkal szebben is alakulhatott volna a némettel közös történetük, viszont úgy véli, felesleges felelősöket keresni, miért nem váltotta be a projekt a reményeket.

részletek

A Ferrari teljesen újragondolta az idei autót

Enzo Ferrari egyetlen ma is élő fia Piero Ferrari, aki azt állítja, a 2020-as autó, amely alighanem az SF1000 nevet kapja majd, teljesen újra lett tervezve, hogy kijavítsák a tavalyi hibáit.

részletek

Piero Ferrari: Ezekre van szükség a sikerhez

A Scuderia alelnöke, illetve Enzo Ferrari egyetlen élő fia, Piero elárulta, mi kell manapság ahhoz, hogy valaki sikeres lehessen a Formula-1-ben. Nem elég az, hogy valaki az elejétől jelen van.

részletek

Ferrari-ellenességre gyanakszik Ferrari

Piero Ferrari úgy gondolja, beláthatatlan következményekkel jár, ha a rajongók meggyőződésévé válik, hogy a stewardok a csapat ellen ítélnek. Az alelnök új sportszabályokat szorgalmaz.

részletek

Arrivabene a Saubernél köthet ki

Németországi sajtóértesülések szerint a Ferrarinál lapátra került, de még mindig a Fiat kötelékében dolgozó Maurizio Arrivabene az Alfa Romeo Sauber csapatánál folytathatja pályafutását.

részletek

„Vettel új érát kezdhet a Ferrarival”

Bár a Scuderia közönsége előtt csak harmadik helyen végzett, a tifosi odavan a négyszeres világbajnokért - a csapatalapító fia nagyon örülne neki, ha a német mihamarabb sikerre vinné a vörös autót az F1-ben.

részletek

Piero Ferrari: Apám elfogadná Marchionnét

A csapatalapító Enzónak tetszene, amit az új elnök, Sergio Marchionne végez a Ferrarinál – véli fia, Piero. A csapat átszervezése a nagy 1961-es reformot juttatja eszébe, amikor hét dolgozót is elküldtek.

részletek

Vettel már holnap Ferrarit tesztelhet

Sebastian Vettel menedzsmentje is megerősítette, hogy a négyszeres világbajnok német F1-es a következő napokban kipróbálhatja a Ferrari egy régebbi gépét. Helmut Marko elmondta: ennek nincs akadálya.

részletek