Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 25. hétfő

Peterhansel

Dakar: Peterhansel a 14. győzelem kapujában

Hiába nyerte meg a lerövidített 11. szakaszt is Al-Attiyah, újra nem közelített számottevően az éllovasra. A motorosok között ellenben még három esélyes van: bejelentkezett Sam Sunderland is. Egy újabb élmenő, Joan Barreda is kiszállt.

részletek

Dakar: Peterhansel először nyert, KTM-bukás

Riválisai balszerencséjét is kihasználva nagy lépést tett 14. Dakar-győzelme felé a Mini franciája, míg a motorosoknál bukott az egyik fő esélyes, így egy KTM maradt talpon a Hondák között.

részletek

Dakar: Al-Attiyah közelített, Honda-KTM párharc

A sivatagi derbi 8. szakaszán, a maraton második felében a Toby Price gyorskötözővel megszerelt motorral majdnem napot nyert, nagyot esett a Husqvarna favoritja és Gyenes Emánuel is remekelt.

részletek

Hazai versenyző sikerével folytatódott a Dakar

Al-Rajhi szakaszt nyert Szaúd-Arábiában, Peterhansel tovább növelte vezetését az autós mezőnyben. A motorosok között egyetlen másodperc a különbség az első és második közt.

részletek

Dakar: Sainz győzelemmel korrigált, Barreda triplázott

A csütörtökön eltévedő és kifakadó Matador idei második részsikerét húzta be a Dakaron, de az összetettben továbbra is Peterhansel vezet Al-Attiyah előtt. A motorosoknál egy KTM-es az élen féltávnál.

részletek

Dakar: Szikrázó küzdelem Sainz mögött

Az éllovas spanyol pilóta sokat veszített előnyéből, de így is megnyugtató különbséggel mehet neki az utolsó napnak - Peterhansel és Al-Attiyah elképesztő csatát vív mögötte.

részletek

Dakar: Négy nap alatt négy szakaszgyőztes, Alonso 13. helyen

Peterhansel nyerte a szerdai napot, de Sainz továbbra is az élen. A motoros mezőnyben négyen váltották egymást az első helyen a Dakar eddigi leghosszabb szakaszán.

részletek

Dakar: Al-Attiyah a győzelem kapujában, hullottak a franciák

Peterhansel, Loeb, Despres és a motorosok közt Van Beveren kiesett vagy megállt a 9. szakaszon: Nasser Al-Attiyah szakaszgyőzelmével karnyújtásnyira került a sikerhez, míg két keréken háromra csökkent az esélyesek száma.

részletek

Dakar: Mini-uralom, Loeb visszaesett a 7. napon

Az előző két szakaszt megnyerő kilencszeres világbajnok nem sokkal a rajt után bajba került: távollétében Peterhansel és Roma diktálta a tempót. A motoroknál szokás szerint változás történt az élen.

részletek

Loebé a Dakar Rali leghosszabb szakasza

A PH Sport privát Peugeot-ját vezető francia zárta élen a perui verseny pénteki szakaszát, a listavezető Nasser Al-Attiyah pedig ismét növelni tudta előnyét Stephane Peterhansellel szemben.

részletek

Megvan Peterhansel első szakaszgyőzelme, elszállt a címvédő

A Dakar-legenda idei első szakaszgyőzelmét aratta az ezúttal csak Peruban megrendezett versenyen, márkatársa, a címvédő Carlos Sainz esélyei az ismétlésre viszont gyakorlatilag már most elszálltak.

részletek

Nagy dobásra készül Mr. Dakar!

Ha minden igaz, nagy dobásra készül Mr. Dakar, azaz Stephane Peterhansel: a sivatagi terepralik koronázott királya a formula.hu által hallott pletykák szerint új kihívásra vállalkozik. A francia marad a Dakar Ralin, ahol új autóval, és ami még fontosabb, hozzá mindenkinél közelebb álló navigátorral készül támadni: felfedjük, hogy ki lehet a klasszis új másodpilótája!

részletek
Olvastad már?