DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. június 1. csütörtök

Palmer

Biztosan jó lesz a Hülkenberg-Magnussen páros?

Két olyan pilótával vág neki a jövő évnek a Haas, akik magukban már leszámoltak F1-es pályafutásukkal, mégis visszatértek. Néhány éve emlékezetes szócsatába keveredtek a Hungaroringen.

részletek

Palmer szerint érdekes, hogy mindig Hamilton tud a győzelemért küzdeni

Jolyon Palmer szerint a bajnokság állása nem tükrözi megfelelően Lewis Hamilton és George Russell párharcát, hiszen esélyes autóval a hétszeres bajnok többnyire ifjú csapattársa fölé kerekedett.

részletek

F2: Éljen a bajnok, vesszen a bajnok

Idei Formula-2-es bajnoki címének megszerzését követően a brazil Felipe Drugovich nemtetszését fejezte ki azon szabály kapcsán, mely szerint az adott év Formula-2-es bajnoka a következő évben már nem indulhat a bajnokságban. A bajnokság vezetősége részéről viszont kijelentették, hogy szerintük ez a szabály jó és ezen nem hajlandók változtatni.

részletek

Palmer: A Williamsnek túl vonzó De Vries megszerzésének lehetősége

Hirtelen kellett beugrania, mégis egészen kitűnő teljesítménnyel rukkolt elő a kilencedikként végző Nyck de Vries. A Williamsnek egyenesen luxus lenne nem őt szerződtetnie jövőre?

részletek

Palmer: Leclerc a Ferrari igazi vezére

Értetlenül áll a Ferrari Silverstone-ban alkalmazott taktikája előtt Jolyon Palmer. A korábbi F1-es pilóta úgy érzi, hogy Charles Leclerc-t kellett volna előnyben részesíteniük az előző futamon.

részletek

Palmer: A Ferrari teljesen elszúrta volna Sainz futamát is

Az utóbbi bő egy évtizedben a Ferrari számos stratégiai hibát vétett és így dobott el magától futamgyőzelmeket. Most Leclerc is ezért veszített, ám Sainz futama is mehetett volna a levesbe, ha hallgat a csapatára.

részletek

Palmer kizárta a csapatutasítást a Ferrarinál

A korábbi F1-es pilóta kizártnak tartja, hogy a Ferrari Charles Leclerc mögé sorolná spanyol pilótáját Barcelonában. Jolyon Palmer szerint a maranellóiak egyelőre hagyják versenyezni a pilótáikat.

részletek

„A Ferrari kezdhet aggódni Verstappen miatt”

Komoly fejfájást okozhat a címvédő a maranellóiak számára Jolyon Palmer szerint. Az egykori F1-es pilóta úgy érzi, a világbajnoki címvédő kivételes formában van a kezdeti nehézségek ellenére is.

részletek

Palmer: A Red Bull rejtegeti a legjobban valós erejét

Az egykori F1-es pilóta úgy érzi, a Red Bull is a Mercedes útjára lépett és szándékosan nem mutatja meg valódi sebességét a tesztnapon. Szerinte Verstappenék remek helyzetben vannak.

részletek

Palmer: A Red Bull feláldozta a konstruktőri győzelmet

Természetes, hogy az év elején még mindkét titulust be akarta söpörni az energiaitalos istálló, ám amikor válaszút elé érkeztek, inkább arra tettek fel mindent, hogy az egyéni vb-cím meglegyen.

részletek

A Mercedesnek inkább Norrist kellett volna választania?

Az idei évben George Russell rengeteg pontot szerzett a végre fejlődő pályára álló Williamsszel, ám több szakértőt még így sem győzött meg eléggé. Ők inkább Lando Norrist vitték volna a Mercedeshez.

részletek

Palmer: Bottas a végén cserben hagyta Hamiltont

Éveken keresztül hűséges csapattársa, sokak szerint szolgálója volt Lewis Hamiltonnak a tapasztalt finn, de az egykori F1-es pilóta szerint éppen a végén nem segített, ezen dőlt el a bajnoki cím.

részletek