Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. március 31. kedd

Palmer

Palmer: Hamilton jó, de Verstappen még jobb

Lewis Hamilton idén már pályafutása hatodik világbajnoki címét zsebelte be. Jolyon Palmer viszont úgy véli, nála is jobb teljesítményt nyújtott Max Verstappen a feltörekvő Red Bull-Hondával.

részletek

"A Red Bull nagyon bánhatja, hogy nem igazolta le Sainzot"

Carlos Sainz az idei évben az egyik legegyenletesebb és legjobb teljesítményt nyújtja a Formula-1-ben. Egykori munkaadója már bánhatja, hogy nem őt választotta tavaly Max Verstappen mellé.

részletek

Jövőre a Red Bull-Honda lesz az egyik fő esélyes?

Már a riválisok is elismerik az energiaitalosok feltűnően megnövekedett erejét, legutóbb éppen a Ferrari csapatfőnöke dicsérte meg Max Verstappenéket. Jövőre elérkezhet az idő a bajnoki címre?

részletek

Palmer: Hamilton mentalitása a mindenáron győzni akarás

Lewis Hamiltonban óriási akarat dolgozik, hogy mindig mindenhol első legyen, még a világbajnoki cím tudatában is. Egykori versenyzőtársa szerint emiatt is különbözik vetélytársaitól.

részletek

Palmer: Hamilton, vagy az autó a siker kulcsa?

Az egykori F1-es pilóta szerint nem kérdés, hogy idén a legjobb autó, a Mercedes segítette Lewis Hamiltont újabb világbajnoki címéhez. Ugyanakkor a korábbi években ez nem volt mindig így.

részletek

Palmer: Verstappen megásta a saját sírját

A két éve még az F1-ben versenyző brit számára érthetetlen Max Verstappen viselkedése az időmérő után, mivel a telemetria szerint igenis elemelte a lábát a gázról. Időnként csendben kell lenni.

részletek

Palmer: Vicces, hogy pont Verstappen nyafog

Max Verstappen a csapatrádióban és a sajtón át is többször panaszkodott Charles Leclerc-re a suzukai koccanást követően. Jolyon Palmer szerint ez elég muris, hogy pont Mr. Agresszív nyafog.

részletek

Palmer: Albon egyre meggyőzőbb

Az egykori F1-es pilóta szerint a Red Bull jó eséllyel megtalálta az ideális pilótát Max Verstappen mellé. Alexander Albon kiváló felzárkózásokat mutat be, az időmérős hibáin azonban javítania kell.

részletek

Palmer: Teljesen abnormális, hogy a VSC alatt is lehet kereket cserélni

Az egykori Formula-1-es pilóta szerint totálisan unfair, hogy a virtuális biztonsági autó versenyeket dönthet el, miközben arra találták ki, hogy a kialakult különbségek megmaradjanak.

részletek

Vettel Raikkönen mellett azt hihette, mindent kihoz az autóból

Jolyon Palmer szerint Vettel elkényelmesedett a korábbi helyzetben, amikor könnyedén legyőzte csapattársát és azt gondolta, nincs már több az autóban. De jött Leclerc és bizonyította, hogy van.

részletek

Palmer: 2019 nagy hőse a Honda

Az egykori Formula-1-es pilóta szerint az idei szezon egyik kevés figyelmet kapó, de remekül teljesítő szereplője a Honda, a japán gyártó ugyanis rövid idő alatt félelmetes mértékben felzárkózott.

részletek

Palmer: Nem Hamilton az év sztárja

Nem is Bottas vagy Leclerc. A BBC Sport szakértőjeként dolgozó korábbi F1-es pilóta Max Verstappen teljesítményét dicsérte, akinek a gyorsabb Ferrarikhoz és csapattársaihoz viszonyított szereplése mindent elmond.

részletek
Olvastad már?