Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 18. szerda

OroszNagydíj

Bottas mindig rosszkor volt gyors

Így foglalható össze, amit a Mercedes vezető mérnöke, Andrew Shovlin mondott a finn pilóta szezonjáról: amikor a versenyző a neki kedvező pályákon remekelt, defekt, műszaki hiba vagy csapatutasítás szólt közbe.

részletek

Mi lesz veletek, rajtrácslányok?

Aki látta a 2018-as Orosz Nagydíjat, annak biztosan feltűnt, hogy bár a Liberty Media betiltotta a rajtrácslányokat, ők mégis ott mosolyogtak a griden Szocsiban. A lányok összenőttek az autósporttal.

részletek

Abiteboul támogatja Wolff csapatutasításait

A Renault F1-es főnöke teljes mértékben egyetért azzal, hogy a Mercedes nyílt csapatutasítást alkalmaz, amikor szükséges, így legalább minden tiszta és átlátható, ráadásul profi hozzáállást takar.

részletek

Bottas tudja, hogy újra lehet csapatutasítás

Megosztotta a Formula-1-es társadalmat az Orosz Nagydíjon látott csapatutasítás a Mercedes részéről. Valtteri Bottas tisztában van vele, hogy hamarosan megismétlődhet a Szocsiban történt jelenet.

részletek

Hamilton: Én nem úsznám meg, ami Vettelnek belefért

A Mercedes bajnokesélyese nem lépett túl riválisa védekező megmozdulásán: szerinte a stewardok kettős mércét használnak. Akkor Szocsiban egy pillanatra dupla kiesést vizionált, de megmentette a helyzetet.

részletek

Ez áll a Ferrari hirtelen sebességvesztése mögött?

A GPS-mérések szerint Szingapúrtól kezdve a Ferrari váratlanul elvesztette egyenesbeli fölényét, amely korábban tetemes volt a Mercedeshez képest. Ekkoriban installált az FIA egy második szenzort a motorba.

részletek

Bottas még így is Szocsi királya – Orosz Nagydíj statisztikák

Mire lehet büszke Valtteri Bottas, és mire nem lehetnek büszkék a finnek? Miben alkotott nagyot Max Verstappen? És mikor volt utoljára ilyen erős szombatja a Saubernek? Minden kiderül az Orosz Nagydíj statisztikai összegzéséből.

részletek

Letartóztatták Markelov apját

A Formula-2-ben versenyző Artyom Markelov édesapját egy milliárdos vesztegetési ügy miatt a hétvégén Szocsiban letartóztatták. Valerij Markelov vélhetően érintett a 3,4 milliárd dolláros bűnügyben.

részletek

A Mercedes megvizsgálja Hamilton motorját

Az Orosz Nagydíj folyamán Lewis Hamilton panaszkodott arra, hogy időnként kihagy az erőforrás. Bár a német gyártó nem gondol valós motorhibára, Suzuka előtt jobban átnézi az egységet.

részletek

Hamilton extrém ötlettel dobná fel Szocsit

A vonalvezetés megváltoztatása túl körülményes, van egy jobb megoldás az Orosz Nagydíj izgalmasabbá tételére - gondolhatta Hamilton, amikor a verseny megfűszerezése érdekében bedobta saját ötletét.

részletek

Raikkönen: Adjanak Bottasnak néhány sört

Valtteri Bottasnak komoly keserűséget okoz, hogy egy csapatutasítás elvette tőle idei első és talán egyetlen győzelmének esélyét. Kimi Raikkönen sörrel motiválná honfitársát a csapat helyében.

részletek

Alonsót nem engedte a csapat a leggyorsabb körért menni

Fernando Alonso szerint a McLarenből jelenleg hiányzik az ambíció. Szocsiban szeretett volna a leggyorsabb körért harcba szállni egy plusz kerékcserével, ám az istálló nem volt ebben partner.

részletek
Olvastad már?