Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 26. szerda

OroszNagydíj

Hogyan érintik a szocsi F1-es futamot az orosz sportéletet sújtó brutális szankciók?

Annak ellenére, hogy gyakorlatilag példátlan szankciókkal sújtották Oroszország sportéletét a doppingminták állami szinten történő manipulálása miatt, a szocsi F1-es futam szervezői biztosak abban, rájuk semmilyen negatív hatása nem lesz ennek.

részletek

Vettel: Hibáztam, hogy ellenszegültem a csapatnak

Suzukában tájfun pusztít, a Ferrarinál viszont csendesedni látszanak a hullámok. Igaz, ez csak időleges, a következő időszakban bármikor újra kiéleződhet a Vettel-Leclerc vita, a német visszakozik.

részletek

Felfújták az oroszországi esetet Leclerc szerint

„Már minden tiszta” – beszélt Suzukában a Szocsiban történtekről a Ferrari fiatal pilótája. Kiemelte: az már a szezon elejétől magától értetődő, hogy a csapatutasítást be kell tartani.

részletek

FIA: Semmi gond a Ferrari csapatutasításával

Szocsiban a bokszkiállási stratégia mindent eldöntött. A Ferrari nyíltan csapatutasítást alkalmazott előre megbeszélt taktika alapján, az FIA-t ez nem zavarja. A Mercedes és mindenki ugyanígy tesz.

részletek

Kubica szponzora perrel fenyegetőzik

A lengyel pilóta és a Williams istálló főtámogatója számára elégtelen a magyarázat, hogy miért kellett Kubicának kiállnia a versenyből Szocsiban. Tisztán akarnak látni, különben bíróság elé kerül az ügy.

részletek

Palmer: Teljesen abnormális, hogy a VSC alatt is lehet kereket cserélni

Az egykori Formula-1-es pilóta szerint totálisan unfair, hogy a virtuális biztonsági autó versenyeket dönthet el, miközben arra találták ki, hogy a kialakult különbségek megmaradjanak.

részletek

Leclerc megvédte csapatát a taktikai hiba miatt

Charles Leclerc szerint utólag mindenki okos, amikor számon kérik a Ferrarin, miért hívta be másodszor is kereket cserélni és adta fel a második helyet is a pályán. Akkor az tűnt jó döntésnek.

részletek

Kubicát semmibe vette saját csapata

Robert Kubicát nagy csalódásként érte Szocsiban, hogy tökéletesen működő autóját kellett leállítania, hogy a csapat alkatrészt spóroljon. Előtte sem tetszett neki az istálló hozzáállása.

részletek

Vettel tényleg visszahozná a V12-eseket

Nem csak egy elkeseredett panasz volt a német részéről az Orosz Nagydíjon elhangzott rádiózás, a Ferrari pilótája tényleg nem kedveli a hibrid erőforrásokat. De szerinte a nézők sem.

részletek

Renault: Ez egyelőre még nagyon kevés

Monza után úgy tűnt, a Renault elkaphatja a McLarent a negyedik helyért vívott harcban, de most ismét alaposan lemaradt. A francia gyári istállónál érzik, ennél jóval többet kell nyújtaniuk.

részletek

Nagyszerű eredményt ért el a McLaren a csapatfőnök szerint

Mindkét versenyzőjük pontot szerzett, ráadásul nem is rossz helyen, Andreas Seidl csapatfőnök pedig így az elégedettnél is elégedettebb az Orosz Nagydíj végkimenetelével.

részletek

Formula-napló: Nem jött az elnök, ismét nyert a Merci

Nem könnyű, de megpróbáljuk: a formula.hu napló formájában igyekszik hangulatjelentést adni az Orosz Nagydíjról. Nagy vonalakban ilyen volt a vasárnap Szocsiban…

részletek
Olvastad már?