Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. december 7. kedd

OroszNagydíj

F1-Archív: Két versenyzővel van mindig probléma

Schumacher szóvá teszi, hogy Coulthard és Villeneuve mindig a háta mögött beszél, autócsere helyett ballasztsúlyt vezethetnek be, vb-cím nyolcadik hellyel, Barrichello és Alonso Suzukában, Hamilton Szocsiban győz: ezek voltak október 12. Formula-1-es hírei.

részletek

Norris: Már látjuk, hogy ki kellett volna állnunk

Ez a fő konklúzió, amire a pilóta és a McLaren jutott az F1-es Orosz Nagydíjon elbukott győzelmük után, de a fiatal brit szerint számos dologban ő is végezhetett volna jobb munkát.

részletek

Alonso részrehajlással vádolja az FIA-t

A szezon kezdete óta gyűlik a frusztráció Fernando Alonsóban az FIA viselkedése miatt. Szocsi pályalevágását egyenesen provokációnak szánta, és úgy gondolja, igazak a feltételezései.

részletek

Norris: Már nem fáj annyira

El kellett telnie pár napnak, de az Orosz Nagydíj szívszorító hajrája után Lando Norris kezdi jobban érezni magát lelkileg. Elmesélte, mi segített neki továbblépni eddigi legnagyobb F1-es kudarcán.

részletek

Az Alfa-főnök szerint büntetni kellett volna Norrist

Frederic Vasseur is sajnálja az első győzelmét az esőben elbukó mclarenest, de a csapatvezető szerint világosak a szabályok: átlépte a bokszutca bejáratnál a fehér vonalat, ezért szankció jár.

részletek

Ferrari: A fáradtság is közrejátszik

Az elmúlt évek hullámvölgye után idén kezdi összeszedni magát a Ferrari, a konstruktőri harmadik helyért már stabilan csatában vannak, de még mindig nem az igazi minden.

részletek

Beáldozta volna a győzelmet a Mercedes

Andrew Shovlin elmondása szerint azzal győzték meg a kerékcseréről Lewis Hamiltont, hogy vb-riválisa, Max Verstappen már interekre váltott. De Valtteri Bottasnak is szerepe volt a helyes döntésben.

részletek

Hill: Bottas mintha nem is versenyzett volna

„Mr. Szocsi” harmatosan teljesített legsikeresebb pályáján: Damon Hill különösen azért a mozzanatért rótta meg, hogy szinte maga elé engedte Max Verstappent – holott a holland feltartása lett volna a feladata.

részletek

„Hamilton megmutatta, türelmes is tud lenni”

A kétszeres világbajnok, Mika Hakkinen szerint Lewis Hamilton minden gyorsasága, tehetsége és türelme kellett a 100. futamgyőzelemhez. A finn megsüvegelte Verstappenék bátor húzását, ami kifizetődött a második hellyel.

részletek

Visszaszívta szavait Norris egyik kritikusa

Az ex-F1-es Marc Surer az Orosz Nagydíj után megváltoztatta a Lando Norrisról alkotott, nem éppen hízelgő véleményét. Mégiscsak meggyőző és elismerésre méltó a teljesítménye.

részletek

Vettel: Lewis az éránk legjobbja

A négyszeres világbajnok örül Lewis Hamilton történelmi sikerének. Összehasonlítgatni azonban szerinte semmi értelme, annyit változott az idők során a Formula-1.

részletek

Mazepin újabb rossz pontja: „Ezt nem toleráljuk”

Nyikita Mazepin hazai nagydíján is a versenyirányítás látókörébe került. Michael Masi beszélt az orosz újabb sportszerűtlen pillanatáról. Azt viszont elhintette, nem ő a legrosszabb a mezőnyben.

részletek
Olvastad már?