DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. június 1. csütörtök

Nasr

Így teljesítettek Daytonában a volt F1-esek

Fernando Alonso egészen kitűnő produkciójától hangos a sajtó a daytonai győzelem óta. Akadtak azonban más, egykori Formula-1-esek is, akik szintén remekeltek az eső miatt lerövidített 24 óráson.

részletek

Alonsóék nyerték a daytonai 24 órás káoszt

A Cadillacet vezető spanyol az utolsó pillanatban előzte meg Felipe Nasrt az esőáztatta versenyen. Pastor Maldonado kategóriát nyert, Alex Zanardiék problémákkal szembesültek.

részletek

Több B-terve is van a korábbi F1-esnek

Bár az elsődleges célja továbbra is az, hogy 2018-ban visszatérjen a száguldó cirkusz mezőnyébe, a Sauber egykori versenyzője más sorozatok iránt is nyitott – a lényeg, hogy felkészültnek érzi magát.

részletek

Mi lesz a brazilok sorsa az F1-ben?

Aggódik a fiatal generáció miatt Felipe Nasr, aki tavalyig a mezőny tagja volt. Egy ilyen nagy múltú ország nem szorulhat ki a Formula-1-ből: ezért már most kész lenne bepattanni valamelyik autóba.

részletek

Miért támadja durván Nasr Palmert?

Felipe Nasrról régen hallottunk már, most azonnal egy Jolyon Palmer ellen intézett támadással került újra reflektorfénybe. A közösségi média már többször okozott gondot a Formula-1-ben is.

részletek

Ki kapja a még szabad F1-es üléseket?

Öt helyet nem töltöttek még be a 2017-es rajtrácson, és bár három csapat aligha okoz meglepetést, a Manor két ülésének esélyeseit érdemes alaposabban áttekinteni.

részletek

Így lett jobb pilóta idén a Sauber svédje

Marcus Ericsson többször is elmondta az idei F1-es szezon végeztével, mennyire elégedett csapattársa ellen mutatott teljesítményével - most elárulta, valójában ez tette erősebbé.

részletek

Januárban tesz bejelentést a Sauber

Egyelőre nem tudni, hogy ki lesz a svéd Marcus Ericsson csapattársa jövőre, az F1-es csapat január elejére ígért tájékoztatást - de vajon kit jelentenek majd be?

részletek

Nasr is kampányol - elmondta, miben fejlődhet

A brazil F1-es pilótának továbbra sincs helye 2017-ben, legfőbb támogatója kiszállt, így nehéz helyzetben van - több dolgot is megnevezett, ahol javulhat a következő szezonban, amennyiben lehetőséget kap.

részletek

Ritkán hallani ilyen nagyképű nyilatkozatot F1-es pilótától

A Sauber svéd F1-es pilótájának üzenete afféle kritikaként is felfogható eddigi kollégája, Felipe Nasr felé - érdekes, hogy mindkét együtt töltött szezonjukban a brazil volt eredményesebb.

részletek

Felipe Nasré az év legjobb kampánybeszéde

Lehet, hogy egy pár éve még nagy tehetségként beharangozott pilóta jövőre már nem lesz az F1-es mezőny tagja. Pedig Nasr saját pontszerzéseit jobb pénzforrásnak tartja, mint bármilyen szponzort.

részletek

Megvannak a Manor 2017-es pilótái?

Egy sajtóértesülés szerint már tudni lehet, kik vezetik jövőre a Manor autóját, amiből a Sauber felállása is egyértelműen kikövetkeztethető, azaz könnyen lehet, hogy minden 2017-es F1-es ülés sorsa eldőlt.

részletek