DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
F1

Miért támadja durván Nasr Palmert?

Felipe Nasrról régen hallottunk már, most azonnal egy Jolyon Palmer ellen intézett támadással került újra reflektorfénybe. A közösségi média már többször okozott gondot a Formula-1-ben is.

Nasr számára megbocsátható, hogy némileg bosszús és sértődött amiatt, hogy ebben az évben nincs a Formula-1-es rajtrácson, de az a tweet mellbevágó volt részéről, amit egyik korábbi társa ellen irányított.

A Renault posztolta ki a Twitteren örömmel, hogy vasárnap Nico Hülkenberg megszerezte a Renault idei első pontjait, az általában barátságos Nasr megragadta az alkalmat és illetlen kifejezésekkel megspékelve kérdezett rá a francia csapatnál, hogy mi a fenét is keres Jolyon Palmer egyáltalán a Formula-1-ben, inkább őt szerződtessék.

Így támadta meg Nasr (?) Palmert


Többen azonnal emlékeztek, hogy Nasr és Palmer nem éppen a legjobb barátok. A GP2-ben 2014-ben nagy rivalizálás folyt köztük a bajnoki címért (Palmer nyert), tavaly pedig Monzában, az Olasz Nagydíjon össze is ütközött a két versenyző immáron az F1-ben. Ezek után végképp elmérgesedhet köztük a viszony.

Meghackelték volna Nasr Twitter-oldalát?

A tweetet szinte azonnal törölték is, Nasr pedig utólag próbálta megmagyarázni a történteket. „Hello srácok, a Twitteremre egy nem engedélyezett belépés történt, elnézést a kellemetlenségekért. Már meg is változtattam a jelszavaimat” – közölte később a közösségi médiában a brazil pilóta.

Az előzményeket tekintve többen is arra gondoltak, hogy a vitatott bejegyzést Nasr írta eredetileg, de kapcsolt, hogy ez túlságosan sértőre sikeredett. Ezt talán sosem fogjuk megtudni.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: