Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 20. hétfő

Twitter

Az egész motorsport gyászolja Niki Laudát

A világbajnok pilóták a Formula-1 legnagyobb kincsei, így Niki Lauda halálhírére is az egész sport gyászba burkolózott. Frissülő cikkünk a versenyzők és a csapatok megemlékezéseivel.

részletek

Hamilton ismét felemelte szavát a rasszizmus ellen

Lewis Hamiltontól megszokhattuk, hogy időnként a Formula-1-től eltérő dolgokban is nyíltan kimondja véleményét. Ezúttal az angol válogatott futballmérkőzésén történt incidens okán tett így.

részletek

A Red Bull máris odaszúrt Alonsónak

Szinte várható volt, hogy Fernando Alonsót előveszik, amennyiben a Honda sikert ér el a Red Bull oldalán. Debütálásként egy remek harmadik hellyel indított a szövetség, a spanyol meg is kapta.

részletek

Kamuképek a Schumacher családról

Mick Schumacher kifakadt amiatt, hogy az interneten olyan régi fényképek terjednek édesapjáról és családjáról, ami a leírással ellentétben nem a bajnok lányát és fiát ábrázolják.

részletek

Vandoorne a Twitteren kért bocsánatot

Stoffel Vandoorne számára remekül alakult a Formula-E santiagoi futama, ám saját maga is elismerte, hogy buta vezetői hibája miatt dobott el magától egy halom pontot, ezért rendkívül csalódott.

részletek

Kamukép a kiszivárogtatott McLaren?

Tegnap úgy tűnt, hogy Woking véletlenül posztolt egy képet a közösségi médiában idei versenyautójáról, amit gyorsan törölt is. A McLaren szerint a megjelent kép nem tőlük származik.

részletek

Ezért utálja Vettel a közösségi médiát

Sebastian Vettel az egyetlen Formula-1-es pilóta, aki egyáltalán nincs jelen a közösségi oldalakon. Úgy véli, a valósághoz képest éppen az ellenkezőjét mutatja a világ számára.

részletek

Hamis bejegyzés terjedt Kubicáról a neten

Lengyelország már ünnepelni kezdhette volna Robert Kubica visszatérését, ám kiderült, korai volt az öröm, csak egy hamis Twitter-bejegyzés borzolta a kedélyeket. Még egy világbajnok is bedőlt ennek.

részletek

A Toro Rosso beszólt Alonsónak

Az elmúlt években megszokhattuk, hogy Fernando Alonso nyilvánosan kritizálta a Hondát annak gyenge teljesítménye miatt. Suzukában a Honda jelenlegi partnere törlesztett egy kicsit a spanyolnak.

részletek

Wickens először üzent a balesete óta

A kanadai Robert Wickens először üzent a világnak azóta, hogy súlyos balesetet szenvedett Poconóban. Nem tudja, mit tartogat számára a jövő, de minél előbb versenyezni szeretne.

részletek

Az IndyCarban már tudják, mit jelent be kedden Alonso?

Augusztus 14-én bejelentést tesz Fernando Alonso, minden jel szerint jövőjéről kapcsolatban. A találgatás beindult, az amerikai együléses széria pedig olajat öntött a tűzre a hivatalos oldalán publikált cikkel…

részletek

Hamilton: Tíz éve járt volna a győzelem

A közösségi médiában aktív Lewis Hamilton a Twitteren követelte vissza a szerinte jogtalanul elvett, 2008-as belgiumi győzelmét. Gyorsan törölte is posztját, de addigra már sokan látták.

részletek
Olvastad már?