DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Hamilton gonosz üzenetekre válaszolt

Az öltözködésével és a pályán kívüli tevékenységével (valamint a hagymától való rettegésével) kapcsolatos üzenetekre reagált Lewis Hamilton.

A Mercedes YouTube-csatornáján található meg a videó, melyben Lewis Hamilton egy népszerű formátumban tűnik fel: összeválogattak neki néhány „nem éppen kedves” tweetet, amire a hétszeres világbajnoknak reagálnia kellett – ezek nagy része nem a versenyzői teljesítményére, sokkal inkább a pályán kívüli aktivitására vagy épp az öltözködésére koncentrált.

Egyikük például őrült hippinek nevezte a versenyzőt, aki másról se tud beszélni, csak a világbékéről, amire Hamilton így reagált: „Most mit mondhatnék erre? Én egy pozitív srác vagyok!” A Mercedes pilótája a videó végén kicsit komolyabbra fordította a szót: „Csak annyit szeretnék mondani mindenkinek, hogy mindenkinek joga van a véleményéhez. Ha bárki nem szeret engem, az teljesen rendben van.”

„Nem kell mindenkit szeretned a világon, és nektek sem kívánok semmi mást, csak csupa pozitívat, és így is nagyra értékelem a kommenteket, mert, hogy őszinte legyek, nagyon szórakoztatóak” – utalt talán többek közt arra a tweetre, mely így szólt: „Jó reggelt mindenkinek, kivéve azokat az embereket, akik szeretik Lewis Hamilton ruháit!”

Az egyik tweet egyébként arról szólt, hogy Hamilton retteg a hagymától – erre a brit annyit mondott: „Nem tudom, miért vesztegetted az időt arra, hogy ezt leírd…”



hamilton-2023-launch

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: