Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 7. péntek

Mortara

Lotterer: Undorító volt, amit Bird tett

Hongkongban nemcsak feszült, de egyúttal botrányos véget is ért a Formula-E legutóbbi futama. A hajrában az élről kiejtett André Lotterer dühös, csapata viszont hiába kérte az FIA-t, hogy adjon nagyobb büntetést Sam Birdnek.

részletek

Mortarának „karácsonyi ajándék” volt Wehrleinék visszaesése

Edoardo Mortara az egyik nagy haszonélvezője volt a káosznak, amely a mexikói Formula-E futam befutójánál lezajlott, így állhatott fel a dobogóra is. A svájci is tudja, óriási ajándékot kapott, nekik a dobogó ugyanis jelenleg ez a szint.

részletek

Sosemvolt ütközésért büntethették a BMW-t

A Formula-E santiagói futamán a harmadik helyezett személye a leintés után változott. De vajon jogosan sorolták hátra Alexander Simst, aki elmondása szerint hozzá sem ért a megpördülő Edoardo Mortarához?

részletek

DTM: A Mercedes győzelemre váltotta a pole-t

Edoardo Mortara rajt-cél győzelmet aratott a Norisringen, ám nem volt könnyű dolga - az Audi azonban olyannyira nem találta a formáját, hogy még az első tízből is kiszorultak.

részletek

DTM: Mortara-győzelem és horrorbaleset a Lausitzringen

A rajtnál Green ütközött, nem sokkal később Rast bukása borzolta a kedélyeket a Lausitzringen, ahol Mortara, Glock, Eng és Auer is harcban álltak a győzelmekért.

részletek

eStat: Sok mindent dobott el Mortara

Nemcsak az első újoncgyőzelmet, hanem egyúttal a csapata történetének első sikerét is eldobta a hajrában a svájci-olasz Edoardo Mortara, s a kizárás után a széria legnagyobb időmérős ásza nyert.

részletek

Az újonc eldobta, a győztest kizárták Hongkongban

A DTM-ből ismert Edoardo Mortara már első versenyhétvégéjén, Hongkongban megízlelhette volna a győzelmet – hibájából Daniel Abt profitált. A pole-ból startoló Felix Rosenqvist nagyot rontott, majd még nagyobb felzárkózást produkált, a sorozattól már megszokott furcsaságot pedig ezúttal a rajt tartogatta. Órákkal a versenyt követően Abtot megfosztották győzelmétől, Rosenqvist a Hongkong ePrix vasárnapi nyertese.

részletek

DTM: Mortara nyert, de Wittmann a bajnok!

Izgalmas csatában dőlt el a Német Túraautó Bajnokság bajnoki címe 2016-ban - Edoardo Mortara mindent megtett a sikerért, de Marco Wittmann előnye behozhatatlannak bizonyult.

részletek

DTM: Mortara életben tartotta bajnoki esélyeit

Miguel Molina szerzett rajt-cél győzelmet, de nem ő volt a futam sztárja. Sokáig úgy tűnt, már szombaton eldőlhet a bajnoki cím, Edoardo Mortara azonban belendült, és fantasztikus hajrával kapaszkodott a dobogóra.

részletek

Ütköztek a bajnokesélyesek, újabb Audi-siker

Már a rajtnál eldőltek a legfontosabb kérdések a DTM második magyar versenyén: Ekström mindenkit lerajtolva nyert, a mögötte összeakadó Wittmann és Mortara közül pedig utóbbi húzta a rövidebbet.

részletek

Mészárlást rendezett az Audi a Hungaroringen

Az első nyolc rajthelyről nyolc Audi indulhatott, s az első hat pozíciót meg is szerezték a négykarikások a Hungaroringen - Edoarda Mortara győzelmével immár biztos, hogy nem lesz a hétvégén bajnokavatás.

részletek

DTM: Remek csaták után Audi-győzelem a Nürburgringen

Noha a verseny nagy részében a pole-t megszerző Lucas Auer vezetett, végül a jól taktikázó Edoardo Mortara húzta be a idei harmadik diadalát a német és Marco Wittmann előtt.

részletek
Olvastad már?