Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. november 26. szombat

Monchaux

Alfa Romeo: A legtöbb csapat rajtproblémával küzd

A szezon első két nagydíján szembetűnőek voltak az Alfa Romeo problémás rajtjai. A műszaki igazgató szerint hét-nyolc istálló szintén küzd a hajtáslánc vibrációjával, ami ellen egyelőre csak a versenyző tud tenni óvatos gáz- és kuplungkezeléssel.

részletek

Meglepte az Alfa Romeót a problémás teszt

A Barcelonában még álcafestéssel hódító svájci csapat nem körözhetett túlságosan sokat, a különféle technikai problémák a bokszban tartották őket. De a pályán is gondjaik voltak.

részletek

Már csak a káosz segíthet az Alfa Romeón?

Már most szorosabb a mezőny, mint a korábbi években, aminek eredményeképp egyetlen hibának is komoly következményei lehetnek. Többnek pláne. Épp emiatt elégedetlen csapatával az Alfa Romeo vezetősége.

részletek

A csapatok lázasan keresik a 2022-es szabályok kiskapuit

Emlékszünk még a 2009-es váratlan és teljes erőviszony-felborulásra? Jövőre ismét hasonlóan nagymértékű szabályváltozás következik és már van, aki el is ismeri, hogy a szürke zónák kiskapuit keresi.

részletek

Az Alfa Romeo egy öt évvel ezelőtti problémát görget

Emlékszünk még, amikor a Sauber 2016-ban kis híján csődbe ment? Az Alfa nagyon is emlékszik, Kimi Raikkönenék teljesítményére ugyanis a mai napig rányomja bélyegét az akkori leállás.

részletek

Orrplasztikán esett át az új Alfa Romeo

Az orrkúpra összpontosította fejlesztési zsetonjait a C41 (a C40 kimaradt a számozásból) tervezőcsapata Jan Monchaux irányítása alatt. Az istállónak gyenge előző évet kell túlszárnyalnia a 2020-as modellre építkezve.

részletek