DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda

MicheliszNorbert

Michelisz Norbert a TCR World Tour bajnoka!

A biztonságos nyolcadik helyen futott be a második makaói futamon, ezzel pedig 2019-es WTCR-sikere után újra felért a nemzetközi túraautózás csúcsára.

részletek

Michelisz rajthoz áll a Rally Hungaryn

Saját bevallása szerint gyerekkori álmát valóra váltva próbálja ki magát raliautóban a WTCR-bajnok: egy Hyundaijal áll rajthoz a hazai ERC-futamon.

részletek

Michelisz rajt-cél győzelmet aratott Vallelungában

Végig üldözte a csapattárs az első futamon, de nem ingott meg a magyar pilóta, aki idei második sikerével növelte az előnyét a TCR Világsorozat összetettjében.

részletek

Michelisz a dobogón és újra az élen

A TCR Europe-ban induló John Filippi nyerte a World Tour második futamát Spában, míg a BRC Hyundai magyarja második helyével ismét vezeti a tabellát.

részletek

Hamilton eltűnő tempója, dominánsabb Mercedes, Mateschitz, Michelisz – keddi hírek

Verstappen reagált Hamilton szavaira, Michelisz Norbert bejelentette 2023-as terveit, elmarad a kamion-Eb a Hungaroringen. Az F1 és autósport hírei április 11-én.

részletek

Michelisz: Pályafutásom egyik legnagyobb kihívása jön

Nem elég, hogy két bajnoksága egyazon hétvégén kezdődik, ráadásul a dupla szezonnyitót egy városi pályán tartják, ahol nem lehet hibázni. Michelisz Norbert kettős szezonjáról beszélt a Formula.hu-nak.

részletek

Michelisz: Új helyzetben csapaton belül

Idén is folytatódik az OMV Hungária és a legeredményesebb hazai autóversenyző, Michelisz Norbert együttműködése. A kapcsolat a korábbiakhoz képest azonban egy új szintre lép, miután a WTCR világkupa 2019. évi bajnoka 2022-ben már az elektromos túraautó bajnokságban, az ETCR-ben is rajthoz áll. Utóbbi sorozat az idei évtől ráadásul komoly előrelépést tesz, hiszen ez lesz az első szezon, amit a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) égisze alatt írnak ki, rögtön világkupa rangra emelve a bajnokságot.

részletek

Michelisz közel két év után nyert, dobogón a Zengő

A start után az élre állt, s onnan a piros zászlós megszakítás sem állította meg a Hyundai magyarját abban, hogy a 2019-es szezonzáró óta először nyerjen. Azcona a második a Zengő Motorsporttal.

részletek

Dobogós célokkal várják a magyarok a Hungaroringet

A hétvégén hazánkba látogat a WTCR és a Pure ETCR mezőnye: Michelisz Norbert győzni szeretne, Tassi Attila és Nagy Dániel legalább dobogóra állni, Boldizs Bence pedig a fordított rajtrácsban bízik.

részletek

Támogatási rendszert hoz létre a HUMDA tehetséges autó- és motorversenyzők számára

Nagyszabású támogatási rendszert dolgozott ki a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. annak érdekében, hogy felkutassa, felmérje és felkarolja a legtehetségesebb magyar autó- és motorversenyzőket – jelentette be Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, az autó-motorsport fejlesztéséért és a közlekedésbiztonság kiemelt kezeléséért felelős kormánybiztos.

részletek

WTCR: Tassi Attila nyert Estorilban!

A második futam is mozgalmasra sikerült Portugáliában, ahol Monteiro drámája után a fiatal magyar pilóta első futamgyőzelmét szerezte. Michelisz Norbert is a dobogón.

részletek

Van-e élet a benzingőz után?

A zöldebb közlekedés jelentős hatással lehet az autó és motorversenyekre a jövőben, a Zöld Tusa nevű eseményen a magyar autósport élet prominens személyei fejtették ki véleményüket.

részletek