Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 16. péntek

MicheliszNorbert

Szerezd be Michelisz Norbert hivatalos pólóját!

Csak a Formula.hu-nál elérhető a magyar WTCR-pilóta idei hivatalos pólója, ráadásul most minden megrendelő kap mellé egy ajándékot is.

részletek

Ők lesznek az M4 Sport új F1-es kommentátorai

Bejelentette a világbajnokságot közvetítő sportcsatorna, hogyan pótolják Szujó Zoltánt: egyetlen utód kinevezése helyett nemzetközi mintára új koncepciót alkotnak, a főszerepben Wéber Gáborral.

részletek

Björk győzelemre váltotta a pole-t

Thed Björk várhatta a pole-pozícióból a WTCR zandvoorti fordulójának első versenyét. A BoP-változtatással megpróbálták csökkenteni a Lynk & Co csapatának előnyét, de így is kettős győzelmet arattak.

részletek

Autóikról meséltek Michelisz Norbi szurkolói

Szörny, Suzi és Phil Collins – többek között ezeket a neveket adták Michelisz Norbi rajongói az autójuknak. Az OMV WTCR hazai futamához kapcsolódó kérdőívéből emellett az is kiderült, hogy igencsak nagy volt a hazai rajongók várakozása Norbi teljesítményével szemben

részletek

Másodikként zárt Michelisz a 3. futamon

A pole.pozícióból induló Michelisz Norbert végül a dobogó második fokával kellett, megelégedjen, Tassi Attila a 14., Tenke Tamás a 23. helyen végzett a Hungaroring főfutamán.

részletek

Családtagként tekint az autójára Michelisz Norbi

Szinte családtagként kezeli autóját, és versenygépével való kapcsolata sem érzelemmentes – állítja Michelisz Norbi, a Hyundai csapat pilótája, aki az OMV Hungária kérdéseire válaszolt azután, hogy elrajtolt a 2019-es túraautó-világkupa (WTCR) Marrákesben. Mint kiderült, az évente megtett több tízezer kilométer mellett Norbi kifejezetten figyel gépjárműve használatára és annak állapotára, és egy szezon alatt több mint ezer Hungaroring-körnek megfelelő távolságot megy a versenypályákon.

részletek

Michelisz idén mindenkit legyőzne a WTCR-ben

Michelisz Norbert egyelőre Pécsen tölti a mindennapjait, de fejben már a Túraautó Világkupa idei szezonjára készül. A tavalyi összetett negyedik helyén végzett magyar pilótának idén már három csapattársa is lesz, és mint a DIGI Sport híradójának elárulta: a célja, hogy először őket, majd a mezőny összes többi tagját is legyőzze.

részletek

Michelisz Norbert i30 N Limited edition

Különleges limitált szériát dob piacra a Hyundai hazai importőre, az i30 N modellből, melyet a márka hazai nagykövete, Michelisz Norbert ihletett. A WTRC idei szezonjában is sikeresen versenyző, hazánkban és nemzetközi szinten is méltán elismert autóversenyző ezúttal egy egyedi megjelenésű, sorszámozott kiadás névadójaként működött együtt a márka hazai képviseletével.

részletek

Michelisz 2. lett az elrontott rajt után

Ismét a startnál dőlt el a győzelem sorsa: az olasz veterán jobban kapta el az indulást, így végül magyar csapattársa előtt befutva megnyerte az eső miatt félbe is szakított viadalt. Nagy Dániel is újból komoly pontokat szerzett a M1RA-val.

részletek

Hivatalos: Hyundaira vált Michelisz csapata

A TCR tavalyi topbajnokságának legjobb csapataként a M1RA a csúcson maradna. Ennek érdekében két Hyundai i30 N TCR típusú versenyautóval áll rajthoz 2018-ban - valahol.

részletek

Jegyeladási rekordot dönthet az idei Magyar Nagydíj

Gyulay Zsolt szerint még a tavalyi csúcsévnél is sokkal jobban állnak jelenleg és valószínűleg bővíteni kell majd a lelátókat az F1-es futamra - szóba került a WTCR és megszólalt Michelisz is.

részletek

Hyundai-jal folytatja Michelisz Norbi?

Olasz sajtóhírek szerint a világbajnoki ezüstérmes magyar pilóta szakít a Hondával, s idén már egy Hyundai volánja mögött tűnik fel az új WTCR Túraautó Világkupa mezőnyében.

részletek
Olvastad már?