DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
F1

Podcast: Norbi az F1-ről, ahogy még soha nem hallottad

Miközben az utódját keresi, maga is készül a remélhetőleg nyár végén-ősszel elrajtoló WTCR-szezonra Michelisz Norbi, aki elmondta, kit tart az F1-es mezőny legjobbjának, s azt is, hívhatjuk-e világbajnoknak.

Kiélvezi az otthon töltött időt, de amikor végre elrajtol a szezon, csúcsformában lesz – ezt ígérte legújabb podcast-adásunk sztárvendége, a WTCR királya, Michelisz Norbert. Az otthonából jelentkező magyar klasszis kislányairól, a felejthetetlen malajziai szezonzáró óta eltelt időszakról, szimulátoros tehetségkutató programjáról, a 2007-es F1-es szezonról és a világbajnok megnevezésről is beszélt – s azt is elárulta, mikor lett Michael Schumacher rajongója.

 

 

Az adásban emellett néhány aktuális témát is feszegettünk, természetesen kiemelkedik ezek közül az F1-es versenynaptár tervezete, melynek egyik változatában rögtön két Magyar Nagydíj is szerepel – vajon a másik futam neve Pannon Nagydíj lesz? De megidéztük Domenico Schiattarella és Roberto Merhi szellemét is, hullattunk pár könnyet a katasztrófa szélére sodródott DTM-ért, s természetesen nem tudtuk megkerülni a tényt:

Charles Leclerc banánnak öltözött.

banan-leclerc



Kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat a közösségi médiában a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk. Hallgassatok belénk!

A Formula.hu podcastje az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

yt

buzz3

google-pc

rp 

deezer

sc

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: