Steward
Balogh Boglárka
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 24. hétfő

Menetpróba

Menetpróba - Hyundai Santa Fe Hybrid Executive 4WD

A 4,8 méter körüli szabadidő-autók már a méretükkel megalapozzák a sikerüket, az általuk sugárzott tekintélynek és kényelemnek csak kevesen tudnak ellenállni. Ha mindehhez jól passzol egy hibrid rendszer, amely kifinomult és csendes, az maga a siker receptje.

részletek

Menetpróba - Cupra Formentor VZ 2,0 TSI DSG 4Drive

A friss spanyol márka hozza a formáját: erős turbómotorral és dögös külsővel hódít. Újdonságuk azoknak készült, akik szeretik a gyors és a látványos szabadidő-autókat.

részletek

Menetpróba - Hyundai Bayon 1,0 T-GDI LP Comfort

A szabadidő-autók népszerűségét jól mutatja a koreai gyártó kínálatának bővítése: a Kona alá pozícionált új modelljük három centivel rövidebb a nagyobb testvérénél, de így is sikerre számíthat.

részletek

Menetpróba - Audi S5 Cabriolet TFSI quattro tiptronic

Amennyiben valakinek nem lenne elég egy négykarikás sportos kupé által biztosított figyelem, akkor tudjuk ajánlani a nyitott kivitelű Audit. Ezzel az autóval gyorsan a középpontba lehet kerülni: akár lassan gurulunk vele nyaralásunk romantikus városkáinak szűk utcáin, akár sietve szeretnénk leküzdeni sok száz kilométert az autópályán. Sehol sem csalódunk…

részletek

Menetpróba - Peugeot e-2008 Allure

A franciák elektromos szabadidő-autóját kívülről alig lehet megkülönböztetni a hagyományos változatoktól. És lehet, hogy nem is kell, mert a „kis” SUV zöld kivitelben is nyerő.

részletek

Menetpróba - Mercedes-Benz GLB 180d

A csillagos márka belépőszintre konfigurált szabadidő-autója azokat célozza meg, akik eddig csak álmodoztak a stuttgarti gyártó termékeiről.

részletek

Menetpróba - Toyota Yaris Hybrid 1,5 Dynamic Force Hybrid

Az Év autója már számtalan egyéb más elismerést is begyűjtött, de a lassan általánosnak tekinthető hibrid technikával még nem teszteltük. Egészen eddig.

részletek

Menetpróba - Aston Martin Vantage Roadster

Az idei F1-es Magyar Nagydíjon a két konkurens márka rotációja miatt a televíziós közvetítésekből jól ismert Aston Martin biztonsági autót ugyan nem láthatta a nagyérdemű, de egy elvett Aston Martin-pódiumot igen. Kell-e ennél több inspiráció, hogy hazafelé, Mogyoródról a főváros felé hajtva, félúton betérjen az ember a márka budapesti szalonjába, és megrendelje saját Vantage kupéját vagy roadsterét?

részletek

Menetpróba - Mercedes-Benz E300e EQ Power 4matic

A tavaly felfrissült üzleti limuzint már kétféle tölthető hibrid rendszerrel is kínálják, így teljes mértékben megfelel a ma uralkodó zöld trendeknek.

részletek

Menetpróba - Hyundai Nexo

Amíg várjuk a világmegváltónak tűnő szilárdtest akkumulátorokat, addig a hidrogénhajtás szépen lassan teret nyer – a gyors tankolás és a nagy hatótáv párosával.

részletek

Menetpróba - Jaguar i-Pace EV400

Minimálisan átalakult a 2019-es Év autója, amely még mindig kiváló menetteljesítményekkel kápráztat. Ez nem a véletlen műve: sokat tesztelték a hajtástechnikát a versenypályákon.

részletek

Menetpróba - DS7 Crossback E-Tense 300 4 x 4 Rivoli

A francia prémiummárka is elkészítette a mostanában kötelező modellt: a tölthető hibridet. A kiváló gyorsulást produkáló szabadidő-autót nem csak zöld tulajdonságai miatt szerettük.

részletek