Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. július 20. szombat

Menetpróba

Menetpróba - Lexus ES300h Luxury

A japán luxusautó hozza a tőle elvártakat: pár dologban furcsa, hogy még nem érte utol a németeket, viszont a kényeztetésben és a hibrid technikában talán már le is hagyta azokat.

részletek

Menetpróba - Hyundai Kona Electric Premium Edition

Aki eddig azért fitymálta le az elektromos autókat, mert kicsi volt a hatótávolságuk és nem lehetett „normálisan” használni őket, az elteheti a mosolykészletét. Figyelem, végre itt az a villanymodell, amellyel állítólag már négyszáz kilométernél többet is megtehetünk!

részletek

Menetpróba - Volkswagen e-Golf

A négy éve piacra dobott elektromos népautó nem váltotta meg a világot. A frissített változata viszont jól megágyaz a hamarosan érkező ID.3-nak, amely minden bizonnyal aratni fog.

részletek

Menetpróba - Honda CR-V 1.5 Elegance 2WD 6MT

Ha valóban te vagy a legjobb valamiben, és ezt a vásárlók azzal igazolják, hogy a termékedből veszik a világon legtöbbet, akkor boldog lehetsz. De azért gondolj arra is, hogy akadnak szép számmal olyanok, akik le akarnak taszítani a képzeletbeli dobogó felső fokáról. Nem elég legjobbnak lenni: annál is több kell az üdvösséghez.

részletek

Menetpróba - Nissan Leaf Tekna 40 kWh

A világon a legnagyobb számban elkelt villanyautót tettük próbára, amely a nagyobb hatótávolságú akkumulátorával és az új külsejével hódít.

részletek

Menetpróba - Kia Stinger 2,2 CRDi AWD

A dízelellenes hadjárat ellenére nem kell temetni az öngyújtós motorokat, mert nyomatékban és hatótávban nehéz velük felvenni a versenyt. Ráadásul remekül „csomagoltak” is akadnak köztük, például a Kia sportos limuzinja, a Stinger.

részletek

Menetpróba - Toyota Corolla Sedan Active 1,6

A világ legnagyobb példányszámban eladott modelljének 12. generációjánál a kisebb pénzű magyar vásárlók a négyajtós kivitelű, kézi váltós, szívómotorral szerelt, hibrid- és turbós kiegészítők nélküli verziót vehetik elsőként szemügyre. Mi is ezt tettük.

részletek

Menetpróba - Mercedes-Benz E400d 4 Matic

Elmond mindent a tesztautónkról, hogy 5,2 másodperc alatt gyorsul százra, 700 Nm mozgatja, miközben alig fogyaszt. Meglepő, hogy ezek a tulajdonságok egy új dízelmotornak köszönhetők, nem pedig a hibrid technikának.

részletek

Menetpróba - Ford Ranger Wildtrak Blue Edition 3.2 V5

Teszteltük a Ford ráncfelvarrott, dupla kabinos pick-upját, ami jóval többet nyújt egy „munkásautónál”, gyakorlatilag már külsőre megvesz bárkit. Azért a belső sem „kutya”: a 3,2-es öthengeres dízelmotorhoz kényelmes, 6 fokozatú automata váltó jár, az utastér pedig már-már fejedelmi.

részletek

Teszt: Ilyen futómű kell az SUV-k alá?!

A SEAT Tarraco hazai sajtóbemutatóján jártunk, a formula.hu jóvoltából, ahol a 7 személyes Tarraco mellett az Ateca-t is menetpróbára foghattuk.

részletek

Menetpróba - Nissan Qashqai DIG-T 160 DCT

Két éve frissült hazánk egyik legkeresettebb és a világ kedvenc szabadidő-autója. A pályafutása vége felé járó SUV az új motorjával is hódít.

részletek

Menetpróba - Lexus UX 250h Zsófival és Fittikémmel

A Lexus Buda és a Formula.hu jóvoltából részt vettünk a vadonatúj Lexus UX 250h sajtóbemutatóján, ahol Weisz Fanni, a Lexus márka nagykövete átvehette autóját a 2019-es évre.

részletek
Olvastad már?