Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 10. szombat

Menetpróba

Menetpróba - Mazda MX–5 G132 Edition 100

A bemutatása után évekkel is érdekes az MX–5 negyedik generációja, mert ilyen őszinte és közvetlen sportautót ma már alig találunk. A japán roadstert a Mazda századik születésnapjára készült évfordulós változatban teszteltük.

részletek

Menetpróba - Mitsubishi Eclipse Coupé PHEV Instyle Navi 4WD

A japán márka nemsokára teljes egészében új és kibővített modellkínálattal lép színre. A friss stratégiának köszönhető, hogy az utolsó saját fejlesztésű autójukat teszteltük.

részletek

Menetpróba - BMW i4 M50

A bajor autógyártó begyújtotta a rakétákat az elektromos autózás harcterén. Friss modelljének legvadabb verzióját teszteltük, amikor beültünk az i4 M50-be – nem mellesleg sok autóbolondot meg is döbbentettünk vele, amikor kigurultunk az aszfaltra.

részletek

Menetpróba - Toyota GR Supra Dynamic 2.0 Turbo

A japánok legendává vált modelljének legfrissebb darabja a megjelenése óta forró téma. A kisebb motorral szerelt verzió nemrég járt a szerkesztőségben, hogy kiderítsük, 258 lóerő is elég-e az élményszerzéshez…

részletek

Menetpróba - Honda HR-V e:HEV Advance Style

A japán vállalat új kompakt szabadidő-autójával magasra tette a lécet. A takarékos, távol-keleti hangulatú négykerekű árcéduláján lévő számot nem kellemes megismerni, a drágulás állítólag az európai környezetvédelmi rendelkezéseknek köszönhető.

részletek

Menetpróba - Kia Ceed SW PHEV Platinum

Tesztautónk erősíti a mondást, amely szerint a koreai az új japán. A távol-keleti gyártó tölthető hibrid technikája a kompakt kombiba is eljutott.

részletek

Menetpróba - Volkswagen Polo Style 1,0 DSG

A német kisautó ékes példája a hazai autóárak elszabadulásának és annak, hogy milyen a kategória legjobb minőségű beltere.

részletek

Menetpróba - Skoda Octavia RS 2,0 TSI DSG

A cseh sikermodell sportos kivitelének legfrissebb kiadása esetében a tervezési filozófia nem változott. Ezért hozza a tőle elvárt gyorsaságot és praktikumot.

részletek

Menetpróba - Volkswagen Arteon Shooting Break R4 Motion

Wolfsburg legdögösebb modelljét már többféle motorral és mindkét karosszériával próbára tettük. Most a legjobb menetteljesítményeket produkáló változat következik.

részletek

Menetpróba - Renault Arkana TCe 140 EDC MHEV

Hogyan tegyünk szert új vevőkre és több bevételre, miközben a meglévő erőforrásainkat használjuk? Tesztautónk többek között erre a kérdésre is választ ad...

részletek

Menetpróba - BMW iX xDrive50

Sok-sok elektromos tesztkilométer begyűjtése után végre maximális elégedettséggel nyugtáztuk: egy olyan villanyautó járt szerkesztőségünkben, amelynek sem a hatótávolsága, sem a minősége nem hagyott kívánnivalót maga után. A csomagnak persze megkérik az árát, de mindenképpen mérföldkő, amit a bajor prémiumgyártó az iX-szel kitett a piacra.

részletek

Menetpróba - Peugeot 3008 Hybrid Allure

A francia gyártó eltüntette a ráncokat az Év autója címet nyert szabadidő-autójáról. Megmaradt viszont a 3008-as remek stílusa, használhatósága és a környezetbarátsága.

részletek