Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 17. csütörtök

Menetpróba

Menetpróba - Kia XCeed 1,4 T-GDI Launch Edition

Nem lehetetlen, hogy a Zsolnán gyártott koreai kompaktok közül az emelt, terepjárós stílusra alakított modell fog a legjobban fogyni.

részletek

Menetpróba - Honda HR-V 1,5 VTEC Turbo Sport

A japán gyártó nemrég felfrissítette belépőszintű szabadidő-autóját, és kihozta a turbós motorral szerelt Sport változatot.

részletek

Menetpróba - Audi A1 30 TFSI S Line

Első pillantásra talán érthetetlen a túlárazott négykarikás kisautó. De ha kicsit tágítjuk a horizontot, akkor gyorsan feltűnnek a vásárlók, és azt is megérthetjük, miért választják ezt a különleges modellt.

részletek

Menetpróba - Toyota RAV4 2,5 Hybrid e-CVT Fwd Selection

A szabadidő-autók divatjának csúcsán az új RAV4 lubickol a kategóriájában: a japánok a mostani konstrukcióval majdnem tökéleteset alkottak.

részletek

Menetpróba - BMW X7 M50d

Első pillantásra nem sok értelmét találja az ember a bajorok csúcs-szabadidőautójának, aztán lassan megtalálni az érveket mellette. Ha valaki luxusban, magasan, extrém kényelemesen, gyorsan szeretne utazni, akkor neki lett kitalálva a legnagyobb kék-fehér SUV.

részletek

Menetpróba - Lexus UX 250h 2WD

A Toyota luxusmárkája is betette a lábát abba a kategóriába, ahol a legjobban pörögnek az eladások. Takarékos hibrid rendszerrel próbáltuk az újdonságot.

részletek

Menetpróba - Mitsubishi Outlander PHEV 4WD Elegance SE

Az autó, amely megelőzte a korát: így is lehet nevezni a japánok tölthető hibridjét, amely az európai eladási listák élén található. A siker nem véletlen: a távol-keleti gyártó a mai zöldhullám egyik legjobb ajánlatát nyújtja.

részletek

Menetpróba - Citroen C5 AirCross 1.5 BlueHDi Shine

Ha a címből azt a következtetést vonta le az olvasó, hogy murván nagy sebességgel keresztbe-hosszába sodródtunk a gömbölyded francia szabadidő-autóval, akkor ki kell ábrándítsuk. A legnagyobb kényelemben autóztunk, ennek ellenére akad némi köze az autóversenyzőnek a modellhez…

részletek

Menetpróba - Seat Tarraco 2,0 TDI DSG 4Drive

Az autó először azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy tavaly ennek a modellnek a nevét döntötték el közönségszavazással. Mire a hazai vásárlókhoz került, már más volt az érdekes: a nagycsaládos állami pénzen felüli extra kedvezmény is elérhetővé vált a megvásárlásakor.

részletek

Menetpróba - Skoda Karoq 2,0 TDI Style 4x4

A csehek nem vetítenek, azt nyújtják, amit ígérnek: semmi sallang és jó adag praktikusság. Ezt a filozófiát alkalmazták a kompakt méretű szabadidő-autójuknál is.

részletek

Menetpróba - BMW Z4 M40i

Az egykori Bond-autó utódja dögös külsővel, takarékos, duplaturbós hathengeressel és rengeteg élménnyel kápráztat. Most tényleg irigyelhetnek bennünket, hogy kipróbálhattuk!

részletek

Menetpróba - Ford Focus 1.5 TDCI 120 A8

A kék ovál legfrissebb modelljét automata váltóval és 120 lóerős dízelmotorral próbáltuk. Ezt a változatot a sokat közlekedőknek ajánljuk.

részletek
Olvastad már?