Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 15. vasárnap

Menedzser

Schumacher egyengette volna fia útját

A hétszeres világbajnok német legenda titokban már évekkel ezelőtt tervezte, hogy a háttérből segíti fiát, hogy eljusson a Formula-1-be, mivel meg volt győződve Mick kiváló tehetségéről.

részletek

Ronaldo és Rosberg ügynöksége menedzseli Ricciardót

Daniel Ricciardo menedzser nélkül tárgyalta ki Renault-szerződését, első versenye előtt új csapatával azonban leszerződött egy ügynökséggel, amely számos ismert sportolót képvisel.

részletek

Briatore mindig is szeretett kockáztatni

A Formula-1 egyik legdörzsöltebb figurája mindig is Flavio Briatore volt. Az elmúlt évtizedekben néha ráfizetett, legtöbbször viszont győztesen jött ki kockázatvállalásaiból, ahogy Alonsóval is így történt.

részletek

Schumacher igazán szerethető emberi oldala

Michael Schumacher vezetési tudásáról nehéz lenne különösebb vitát nyitni, karrierje önmagáért beszél. Bár akadtak vitatható manőverei, alapvetően nagyon odafigyelt a megfelelő kapcsolattartásra is.

részletek

Alonso visszavonulása spekuláció

Szinte kész tényként kezeli mindenki a Le Mans-i győzelem óta, hogy a kétszeres világbajnok már jövőre teljes idényt fut az IndyCarban. Menedzsere szerint azonban ez csak a sajtó kitalációja.

részletek

Bíróságra kell mennie Magnussennek

A sportág ügyeletes rosszfiúja, vagy legalábbis annak tartott Kevin Magnussen januárban a pályán kívül fogja megvívni következő harcát, menedzserével való korábbi szakítása miatt.

részletek

Verstappen menedzsere figyelmeztette a Red Bullt

Noha a 19 éves holland pilóta még két szezont sem teljesített az energiaitalos alakulatnál, menedzsere úgy véli, hogy lassan ideje lenne nyerő autót biztosítaniuk védence számára.

részletek

Ricciardónak nincs szüksége menedzserre

A Red Bull ausztrál pilótája szerint egyedül is jól meg tud küzdeni a szerződésekkel, és nincs szüksége menedzserre, aki helyette intézi F1-es ügyeit - ő a körülötte lévő csapatban bízik.

részletek
Olvastad már?