DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. június 1. csütörtök

Menedzser

Verstappen menedzsere: Pontosan tudjuk, mi jön

A regnáló F1-es világbajnok útját egyengető Raymond Vermeulen szavai alapján bíznak benne, hogy a Red Bull a következő években is a címért harcolhat. Szerinte pártfogoltja még tovább fejlődhet.

részletek

Hamilton szakított a menedzserével

Külföldi sajtóértesülések szerint Lewis Hamilton már a szezon kezdete előtt szakított menedzserével, a brit Marc Hynesszal, aki nemrég töltötte be 43. születésnapját.

részletek

Verstappent igenis segíti a szimulátorozás

Állandó vitatéma, hogy a virtuális autóversenyzés számít-e valamit egy pilóta képességeinél és ha igen, milyen irányban befolyásolja. Max Verstappennél, úgy tűnik, kizárólag pozitívumokat találni.

részletek

Menedzser: Mick Schumacher is világbajnok lehet

Michael Schumacher menedzsere egyértelműen bízik abban, hogy a súlyos fejsérüléséből lábadozó hétszeres világbajnok fia is nagy sikereket érhet el a Formula-1-ben. Világbajnoki címet is.

részletek

Verstappen: Mi nem jutunk Hamiltonék sorsára

Max Verstappen és édesapja hasonló szakmai helyzetben van, mint tíz éve Lewis Hamilton, akinek nézeteltérések miatt megromlott a kapcsolata saját apjával. Idősebb Verstappen ezt mindenképp elkerülné.

részletek

Marko: Vettelnek mennie kell a Ferraritól

A Red Bull főtanácsadója biztos abban, hogy Sebastian Vettel csak akkor tudja összeszedni magát és újra csúcsformában teljesíteni, ha elhagyja az olasz istállót. A bikák szívesen fogadnák?

részletek

Schumacher egyengette volna fia útját

A hétszeres világbajnok német legenda titokban már évekkel ezelőtt tervezte, hogy a háttérből segíti fiát, hogy eljusson a Formula-1-be, mivel meg volt győződve Mick kiváló tehetségéről.

részletek

Ronaldo és Rosberg ügynöksége menedzseli Ricciardót

Daniel Ricciardo menedzser nélkül tárgyalta ki Renault-szerződését, első versenye előtt új csapatával azonban leszerződött egy ügynökséggel, amely számos ismert sportolót képvisel.

részletek

Briatore mindig is szeretett kockáztatni

A Formula-1 egyik legdörzsöltebb figurája mindig is Flavio Briatore volt. Az elmúlt évtizedekben néha ráfizetett, legtöbbször viszont győztesen jött ki kockázatvállalásaiból, ahogy Alonsóval is így történt.

részletek

Schumacher igazán szerethető emberi oldala

Michael Schumacher vezetési tudásáról nehéz lenne különösebb vitát nyitni, karrierje önmagáért beszél. Bár akadtak vitatható manőverei, alapvetően nagyon odafigyelt a megfelelő kapcsolattartásra is.

részletek

Alonso visszavonulása spekuláció

Szinte kész tényként kezeli mindenki a Le Mans-i győzelem óta, hogy a kétszeres világbajnok már jövőre teljes idényt fut az IndyCarban. Menedzsere szerint azonban ez csak a sajtó kitalációja.

részletek

Bíróságra kell mennie Magnussennek

A sportág ügyeletes rosszfiúja, vagy legalábbis annak tartott Kevin Magnussen januárban a pályán kívül fogja megvívni következő harcát, menedzserével való korábbi szakítása miatt.

részletek